Новини

23.03.201210:58

Риана на среднощно посещение при Аштън Къчър

Певицата Риана била забелязана на среднощно посещение в дома на Аштън Къчър, съобщават британски медии. Певицата посетила звездата от "Двама мъже и половина", който се раздели със съпругата си Деми Мур през ноември м. г., в полунощ и си тръгнала едва четири часа по-късно. 24-годишната Риана пристигнала с черен джип в имението в... прочети още »
23.03.201208:50

Препоръчваме ви да гледате на кино:

"Игрите на глада" (Hunger Games) Още преди да излезе на голям екран "Игрите на глада" започна да подобрява рекордите на най-касовите продукции и то само от предварителна продажба на билети. У нас новата тийнейджърска мания, започнала от едноименния роман на Сюзан Колинс, продаден в над 3 милиона броя, е по кината от... прочети още »
23.03.201208:12

Група "Те" представиха клипа на "С теб танцувам"

Музикантите от група "Те" представиха новото видео към песента "С теб танцувам" в столичния "Sofia Live Club", предаде БГНЕС. "С теб танцувам" е първото съвместно парче на новия състав на групата, към която неотдавна се присъединиха перкусионистът Стоян Янкулов - Стунджи и баскитаристът Кирил... прочети още »
23.03.201207:37

Уитни Хюстън е починала от удавяне и употреба на кокаин

Уитни Хюстън (Whitney Houston) е починала при случайно удавяне, след употребата на кокаин, предаде АФП, цитирайки съдебните лекари. В кръвта й са открити освен кокаин и други наркотици. Според медиците, обаче, наркотиците и кардиопроблем, който е имала звездата, са били само допринасящи за смъртта й. Уитни почина на 49 години в навечерието... прочети още »
22.03.201212:39

Кейти Пери, като редник Джейн в клипа на "Part of Me"

Кейти Пери не лъже в текстовете на песните си, въпреки че това много често я наранява, сподели самата певица по повод премиерата на най-новия си клип. Изпълнителката, която наскоро се раздели с актьора Ръсен Бранд, обеща на своите фенове, че винаги ще пее истината. Очевидно е, че Кейти пее за тежкия си развод в най-новата си песен... прочети още »
22.03.201210:54

Представяме ви Лана Дел Рей и "Blue Jeans" - видео

Американската сензация Lana Del Rey (Лана Дел Рей) умира в най-новия си клип. Изключително стилното, черно-бяло видео е към най-новия й сингъл "Blue Jeans". В клипа отново участва актьорът Bradley Soileau, който партнира на Дел Рей и във видеото на "Born To Die”, а режисьор на трагичната история е Yoann Lemoine. Сюжетът... прочети още »
22.03.201210:05

Оливия Уайлд се завръща в "Д-р Хаус"

Актрисата Оливия Уайлд ще се завърне в сериала "Д-р Хаус" за последния му епизод, който ще се излъчи в САЩ след няколко месеца. Звездата от филма "Трон: Заветът" влезе в сериала през 2007 г., но напусна миналата година, след като участва в 80 епизода, за да се съсредоточи върху процъфтяващата си кариери в киното. Но... прочети още »
22.03.201208:48

БГ музиката е в апогей!

"Номинациите ми са награда за пътя, който извървявам, за почитателите, които се надявам да стават все повече, защото българската авторка музика е в апогея си". Това каза пред БГНЕС певицата Белослава по повод обявяването на номинациите за Годишните музикални награди на БГ Радио. Доказателство за развитието на родната музикална... прочети още »
22.03.201208:39

С откриването на пеещи фонтани започнаха празниците във Велико Търново

Велико Търново празнува днес своя празник. Честванията ще започнат в 10.30 часа пред сградата на общината. Празникът започна от снощи, когато стотици великотърновци откриха първите в България пеещи и светещи фонтани, на фона на музиката на Жан Мишел Жар. Водната каскада с площ от 739 кв. м е изцяло новопостроена за 1,5 млн. лв. по... прочети още »
21.03.201218:15

Мадона е много лошо момиче в ''Girl Gone Wild"

"Girl Gone Wild" е вторият сингъл от новия албум на Кралицата на попа "MDNA", който ще се появи официално на 26 март. Видеото е черно-бяло, а 53-годишната звезда изглежда супер секси и поне два пъти по-млада от реалните си години. Режисурата е поверена на тандема Mert&Marcus, които са автори и на обложката на... прочети още »
21.03.201213:19

"Здрач" или "Игрите на глада"? Кой ще победи в...

Независимо че в единия филм става въпрос за вампири и върколаци, а другият е базиран на фантастична реалност, в която хората са пионки в ръцете на властта, и където чрез игрите се отсяват най-силните, хитри, приспособими, но верни на статуквото индивиди, то сагата "Здрач" (Twilight Saga) и бъдещата сага "Игрите на глада"... прочети още »