Новини

02.03.201210:05

Джордж Майкъл и Адел записват дует

Популярният британски певец Джордж Майкъл, който наскоро беше изписан от болница във Виена, започна записването на нов албум, в който иска да включи дует с Адел, пише вестник "Мирър", цитирайки източник, близък до музиканта. Джордж Майкъл наскоро напусна болницата, където се лекуваше от пневмония. В това време Адел обра... прочети още »
02.03.201210:04

Оспорваната нова политика на "Google" за личните данни...

Интернет гигантът "Google" преминава от днес към нови правила за личните данни на потребителите му. Това става въпреки предупрежденията от Брюксел, че новата политика може да наруши законодателството на Европейския съюз. Съгласно промяната личните данни, подадени към една от услугите на компанията, ще могат да бъдат... прочети още »
02.03.201208:15

Риана може да изиграе Уитни Хюстън

Две седмици след смъртта на Уитни Хюстън, Холивуд започва да работи за биографичен филм за живота на легендарната изпълнителка. По предварителна информация главна роля в лентата ще бъде поверена на барбадоската певица Риана. Има само две звезди, които са в състояние да изиграят качествено Уитни. Водят се преговори с Риана и Дженифър... прочети още »
01.03.201218:12

Флорънс Уелч обра наградите "NME Awards 2012"

Florence And The Machine, The Horrors и Arctic Monkeys станаха големите победители на церемонията на "NME 2012" (New Musical Express), която се състоя в лондонската O2 Арена. Флорънс Уелч (Florence Welch) спечели две награди от музикалната медия – за най-добър изпълнител и за най-добра песен за "Shake It... прочети още »
01.03.201217:16

Джордж Клуни бил хомосексуален?!

Въпреки слуховете, които се разпространяват, че Джордж Клуни е хомосексуален, той се чувства добре в кожата си. Щастлив в любовта, която споделя с приятелката си Стейси Кейблър, той въобще не се дразни от това какво медиите мислят по отношение на сексуалните му предпочитания, пише БГНЕС. "Ако реагирам, ще означава, че да си гей е нещо... прочети още »
01.03.201214:17

Най-популярните статии на fmplus.net през февруари

Смъртта на певицата Уитни Хюстън потресе целия свят и очаквано се превърна в най-популярната тема за вас. Версията за кончината на звездата, която бе открита във ваната на хотелската си стая в LA, се превърна в тема номер за миналия месец. Животът на изпълнителката, с която се простихме на 12 февруари, премина от върха на славата до дъното в... прочети още »
01.03.201213:58

Водещият Милен Цветков става татко за втори път

Телевизионният водещ Милен Цветков ще става баща за втори път. Това се разбра от самия него в предаването на Гала. "Да, имаме новина", така отговори Милен Цветков тази сутрин на въпроса на водещата дали ще става татко. Поводът беше снимка на приятелка на Милен – Ивета, която Джуджи е открила в интернет. На снимката се... прочети още »
01.03.201208:24

Лейди Гага основа благотворителна фондация

Лейди Гага откри собствена благотворителна фондация, която ще подкрепя младите хора, които независимо по какви причини се сблъскват с агресията от страна на другите.   Новата организация се нарича „Born this way" - по името на популярния сингъла и албум на Гага. Председател на Фонда ще бъде майката на певицата Синтия... прочети още »
01.03.201208:21

Софи Маринова ще ни представя на Евровизия

Софи Маринова бе избрана да представя България на финала на Евровизия, който ще се състои през май в азербайджанската столица Баку. Софка пребори конкуренцията на другия голям фаворит - Десислава, както и тази на Група New 5, Ивайло Колев, Стелияна Христова, Симона Сиванио, Група Go Week, Цветелин Атанасов – Елвиса, Тодор Гаджалов,... прочети още »
29.02.201217:16

Мерилин Монро става лице на 65-ия фестивал в Кан

Филмовият фестивал в Кан избра холивудската икона Мерилин Монро за лице на юбилейното си 65-о издание тази година. Форумът ще почете 50 години от смъртта на актрисата. На черно-бялата снимка на фотографът Ото Л. Бетман Монро духа свещ на торта. Дизайнер на плаката е парижката агенция The Bronx. Фестивалът в Кан обяви, че е избрал Монро... прочети още »
29.02.201216:37

Българските "Женени с деца" се казват семейство Бикови

От март известният американски комедиен сериал "Женени с деца" ще има своя българска версия в ефира на "Нова телевизия", която ще се казва "Женени с деца в България". Еквивалент на семейството на Ал и Пеги Бънди ще бъдат Жоро и Цвети Бикови, съобщиха от телевизията. Авторите обещават семейство Бикови да са... прочети още »