Новини

06.03.201212:54

Рафи се върна от Лондон, готов с първия си сингъл

Българският X Factor Рафи Бохосян вече може да се похвали със записите на дебютния сингъл в кариерата си. Парчето е записано в студиото на Трой Милър в Лондон, който е известен от работата си с покойната Ейми Уайнхауз. В студиото, за да помогне за записите на младия талант, се включи и неговият любим ментор Васко Василев. Часове наред... прочети още »
06.03.201212:30

"Stronger" на Кели Кларксън пак е №1 в Billboard Hot 100

"Stronger" (What Doesn't Kill You) на Кели Кларксън (Kelly Clarkson) се завърна отново на първата позиция в класацията за сингли Billboard Hot 100. Песента беше номер 1 в Hot 100 две седмици през февруари, но след това отстъпи лидерството на Адел. “Stronger (What Doesn’t Kill You)” е третият №1 сингъл на Кели... прочети още »
06.03.201212:17

Cee Lo Green пише авторска книга за философията на успеха

По всичко личи, че певецът Cee Lo Green е във вихъра си! От началото на годината той пусна супер успешния солов албум "The Lady Killer", започна подготовката на нови музикални проекти, получи награда "Грами", спечели в категорията “Outstanding Male Artist” на NAACP Image Awards, даде интервю за Джей Лено и пя с... прочети още »
06.03.201211:12

Радио FM+ представя Aloe Blacc и "You Make Me Smile"

Уникалният соул изпълнител Алое Блек (Aloe Blacc) пусна видеото на поредния хит от албума "Good Things". "You Make Me Smile" e четвъртият сингъл, след супер успешните "I Need a Dollar",  "Loving You Is Killing Me" и "Green Lights". <br /> прочети още »
06.03.201210:49

Лейди Гага има 20 милиона фена в Туитър

Американската поп звезда Лейди Гага този уикенд стана първата знаменитост, която има повече от 20 млн. абонати в сайта за микроблогинг Туитър (Twitter). Двайсет милионното "малко чудовище", както звездата обича да нарича своите фенове, се е записало миналия уикенд. Така в началото на седмицата Лейди Гага се похвали с 20 млн. и 12... прочети още »
06.03.201210:35

Вини Джоунс е у нас за снимките на филм

Бившият футболист и звезда от филмите на Гай Ричи - "Гепи" и "Две димящи дула" е у нас за снимките на нов филм. Вини Джоунс стъпи на родна земя късно снощи, където го чакаха запалени посрещачи и фенове. У нас е, за да се присъедини към актьорския екип на филма "Company оf Heroes" - екранизация на едноименната... прочети още »
06.03.201209:11

Анджелина Джоли отказа продължение на "Агент Солт"

Анджелина Джоли отхвърли сценария на "Агент Солт" 2, съобщават американски медии. 36-годишната актриса прочела сценария на Кърт Уимър за продължението на екшъна от 2010 г., в който тя играе агентка на ЦРУ, опитваща се да докаже, че не е руска шпионка, но не била доволна от проекта и го отхвърлила. Очаква се сценаристът да... прочети още »
06.03.201209:05

Мадона написа песен за проваления си брак

Мадона е написала песен за проваления си брак с Гай Ричи, в която се жалва, че е направила много жертви, без да получи нищо насреща, пише сайтът Контактмюзик. Парчето "I Don't Give AЕ" /"Не давам и пет пари"/ ще бъде включено в новия й албум "Mdna", предава actualno.com. В него в стихотворна форма... прочети още »
05.03.201212:46

Лиъм Хемсуърт, Дженифър Лорънс и Джош Хъчерсън дадоха старт на...

Младите, но вече супер известни актьори Лиъм Хемсуърт, Дженифър Лорънс и Джош Хъчерсън дадоха старт на месеца на "Игрите на глада". Дългоочакваният филм заснет по едноименната книга на Сюзан Колинс излиза на екраните по света и у нас на 23 март. Още преди да излезе на екран "Игрите на глада" вече счупи един от рекордите... прочети още »
05.03.201211:33

Хакери свиха пълната дискография на Майкъл Джаксън от Sony

Откраднаха пълната дискография на Майкъл Джаксън, включително и никога неиздавани негови записи. Тя е на стойност 160 млн. паунда или близо 250 милиона долара и е открадната от корпорацията "Sony Music”, съобщава ИТАР-ТАСС. Хакерите са я изтеглени от базата данни на музикалната компания. Те са отмъкнали над 50 хиляди файла със... прочети още »
05.03.201210:40

Скарлет Йохансон ще играе в нова версия на "Психо"

Британският режисьор Саша Джърваси ще снима филм за това, как е заснет един от най-прочутите трилъри "Психо" на Алфред Хичкок, съобщава "Холивуд рипортър". Сюжетът ще се гради около отношенията на Хичкок, изигран от Антъни Хопкинс, и неговата съпруга Алма, изпълнявана от Хелън Мирън. Историята се базира върху книгата на... прочети още »