Новини

09.03.201211:54

Стартира Google Play Store

Google Play Store е новият софтуерен каталог на Google за мобилни приложения, който познавахме като Android Market. Google Play обединява и останалите маркети за електронно съдържание на най-голямата търсачка - Музика, Книги и Филми. Идеята е да се направи консумирането на съдържание от мобилните устройства по-лесно, като Google запрята... прочети още »
09.03.201211:28

Стефания Колева ще е съпругата в "Женени с деца в България"

Официалното обявяване на имената на родните Ал и Пеги Бънди ще се състои в неделя, когато ще стане ясно точно кои БГ актьори ще се превъплътят във водещите персонажи от родната версия на популярния ситком "Женени с деца". По непотвърдена информация главната женска роля ще бъде поверена на нашумялата с друг роден сериал "Той... прочети още »
09.03.201210:39

Лора Крофт: "Евровизия е лош вариант на "Пълна...

Минутката на Лора Крофт започва да излиза и на "хартия"! Вижте нещата, които накараха русата уста на ефира на FM+ да "подскочи" през седмицата, а ако искате може да споделите с нас съгласни ли сте с Лора или не. Евровизия! Впечатли ме отзвука от “ивента” Евровизия. За мен, както и за повечето хора, надявам... прочети още »
09.03.201208:51

Elevation 2012? Първите участници...

Станаха известни първите групи в програмата на тазгодишното издание на фестивала Elevation. Испанската фламенко чил аут формация Chambao и британската група Kosheen (на снимката) обявиха участия на официалните си сайтове. Датите са съответно 23 юни и 24 юни, предава dnevnik.bg. Все още официална информация от българските промоутъри няма.... прочети още »
09.03.201207:49

Започва 16-ия Международен София Филм Фест

Международният фестивален хит "Аве" НА режисьора Константин Божанов открива 16-ия София Филм Фест в Зала 1 на НДК. Филмът ще премери сили с другото хитово БГ заглавие "Кецове" в Балканския конкурс. Фестивалът продължава до 18 март, но ще има и допълнителна програма от 19 до 29 март в София, Бургас, Пловдив и Варна,... прочети още »
08.03.201212:24

Нов трейлър на "Мъже в черно 3"

Те са мъжете в черно и пазят света от боклука на вселената! Ако сте ги харесвали досега, няма как да пропуснете третата част на филма. Заобиколени от всевъзможни странни създания и технологични шедьоври, агент Джей и агент Кей са изключително очарователни, когато се приемат насериозно - т.е. непрекъснато. Третата част на "Мъже в... прочети още »
08.03.201208:21

Един час с музиката на най-сексапилните певци по Радио FM+

Всички ТЕ са супер успешни музиканти и любимци на различни поколения фенове, но днес най-важното е, че ТЕ са секси и дамите ги обожават! Женският час по FM+ настъпва в 19 часа, когато ефира ни ще бъде превзет от най-любимите мъжки изпълнители на всички времена! Ето какво сме ви подготвили: 1.    Lenny Kravitz –... прочети още »
08.03.201207:48

Боби Кристина получава цялото наследството на Уитни Хюстън

19-годишната дъщеря на Уитни Хюстън – Боби Кристина Браун ще наследи всичко, което майка й притежава. В завещанието си поп дивата е посочила като единствен наследник на нейното имущество единствената й дъщеря. Хюстън, почина внезапно на 12 февруари тази година и споменава бившия си съпруг Боби Браун в документа от 19 страници, но... прочети още »
08.03.201207:20

Честит 8 март!

Днес е 8 март – Международният ден на жената! Това е празник, който едни тачат, а други - пренебрегват, защото го свързват със социалистическото минало. Празникът произлиза от първия протест на жени работнички в Ню Йорк на 8 март 1857 г. Честването е установено по предложение на Клара Цеткин на Втората международна конференция на... прочети още »
08.03.201207:18

"Отмъстителите" идват на 4 май

Железният човек, Черната вдовица, Тор – богът на гръмотевиците, Хълк, Капитан Америка и Ястребовото око идват на голям екран в истинско 3D зрелище. Героите със свръхчовешки способности от популярния комикс, се събират в мащабната продукция "Отмъстителите". В новия трейлър на филма, режисьорът и сценарист Джос Уедън... прочети още »
07.03.201212:51

Тиражът на Кънчо е изчерпан

След като образователната брошура с пениса Кънчо от вчера е тема номер едно, от Столичната регионална здравна инспекция дадоха официална информация. Диплянката "Приключенията на Кънчо” е издадена от бившата столична ХЕИ преди повече от 10 години и през 2010 г. от бившата СРИОКОЗ (Столична регионална инспекция за опазване и... прочети още »