Новини

12.02.201209:05

Почина Уитни Хюстън. Радио FM+ скърби

Часове преди най-голямото музикално събитие на годината в САЩ - церемонията по връчването на наградите "Грами", в хотелска стая в Бевърли хилс бе открита мъртва Уитни Хюстън. Тя бе само на 48 години. Новината предизвика шок в музикалните среди. Хюстън е смятана за една от иконите на поп музиката, но и пример за личен упадък след... прочети още »
11.02.201213:34

Blue Ivy - бебето на Beyoncé и Jay-Z в снимки

Бионсе и Джей-Зи днес изненадаха феновете си, след като споделиха първите снимки на бебето си - Blue Ivy. Гордите родители публикуваха серия от лични снимки на любимата си дъщеря, родена преди малко повече от месец. Вместо да продадат първите снимки на бебето на лъскаво списание за милиони, музикалното мега-звездно семейство реши да вземе... прочети още »
10.02.201215:30

Godsmack заедно с Guns N' Roses и Ugly Kid Joe на Sofia Rocks 2012

Американската алтернативна метъл банда Godsmack е първият хедлайнер на Sofia Rocks 2012!  Музикантите ще се качат за първи път пред българска публика на сцената на стадион "Васил Левски" на 7 юли . На 8 юли сцената ще бъде разтърсена  от Guns N' Roses, Iggy Поп, и Ugly Kid Joe. Билетите за двудневното рок събитие... прочети още »
10.02.201215:06

Шапки от дърво и скъпоценни камъни на Седмицата на модата в Мадрид

В Мадрид приключи 55-то издание на традиционната седмица на модата. Дизайнерите показаха значителни иновации в колекциите си за следващия зимен сезон 2012 - 2013 г. Колекцията на Jesus Lorenzo & Miguel Marinero предизвика огромен интерес с нестандартните решения за шапки на моделите. Разгледайте идеите в галерията. Блясък, цвят и... прочети още »
10.02.201213:00

Благотворителни прожекции в Дома на киното

Прожекциите на филми в Дома на киното тази неделя са обявени за благотворителни. Със средствата ще бъдат подпомогнати засегнатите хора от наводненията в Южна България. Студентите и възрастните хора ще ползват намаление при закупуването на билетите. Благотворителните прожекции са "Мъпетите" на Джеймс Бобин, "Още нещо за... прочети още »
10.02.201211:32

Пол Маккартни откри своята звезда на Алеята на славата

Пол Маккартни стана последният член от легендарната група "Бийтълс", който се сдоби със своя звезда на холивудската Алея на славата в Холивуд. Церемонията в Лос Анджелис се състоя точно на 48-ата годишнина от пристигането на "Бийтълс" в САЩ за първото им турне на 9 февруари 1964 г. Сър Пол беше придружен от третата си... прочети още »
10.02.201209:11

Препоръчваме ви да гледате на кино:

Сватбен обет  (The Vow) Ако "Тетрадката" е в списъка ви с любими филми, там ще попадне и "Сватбен обет".  Филмът е по истински случай, а и тук главната женска роля е поверена на Рейчъл МакАдамс. Тя си партнира с холивудския хубавец Чанинг Тейтъм, а романтичната история със сигурност ще ви просълзи, умили, а в... прочети още »
10.02.201208:49

От ФБР проучвали Стив Джобс приживе

ФБР публикува досието на Стив Джобс, което бюрото е събирало приживе за основателя на компанията "Епъл" (Apple). Дългият 191 страници документ съдържа информация от 1991 г. Тогава Джобс е бил проучван като възможен кандидат за член в Съвета на експертите при президента Джордж Буш старши. Джобс е бил назначен в консултативния... прочети още »
09.02.201214:03

Разводът на Кейти Пери и Ръсел Бранд е факт

Властите в САЩ одобриха развода на Кейти Пери и Ръсел Бранд, въпреки че двойката ще се раздели официално чак през юли, предаде БГНЕС. Върховният съд в Лос Анджелис подписа съдебното решение, по-малко от шест седмици след като Бранд подаде документи за развод. Вчера Кейти пък заяви официално, че с Ръсел са постигнали съгласие по всички... прочети още »
09.02.201213:55

Катрин Мидълтън изпаднала в депресия

Кейт Мидълтън приема болезнено липсата на своя съпруг Уилям и е изпаднала в депресия. Херцогинята приемала много тежко военното обучение на принца на Фолклендските отрови и буквално изпаднала в депресия. "Катрин няма желание да прави каквото и да било. Дори не си дава труда да го скрие. тя изживява всичко много тежко", издал... прочети още »
09.02.201213:00

Metallica правят собствен фестивал

Музикантите от Metallica стартират нов метъл фестивал под надслов Orion Music + More. Това става ясно от съобщение, пуснато на официалния сайт на бандата. Фестът ще се състои на 23-24 юни в Атлантик Сити, щат Ню Джърси. Досега участието си в него са потвърдили 16 групи, по-известните от които са Arctic Monkeys, Avenged Sevenfold, Titus... прочети още »