Новини

14.02.201210:54

Джей Зи и Бионсе били на пицария, вместо на наградите...

Рапърът Джей Зи (Jay-Z) и съпругата му Бионсе (Beyonce) предпочели да отидат на пицария вместо на церемонията по раздаването на наградите Грами, съобщават американските медии. Младите родители изненадващо не пристигнаха на церемонията в Лос Анжелис в неделя. Джей Зи получи "Грами" за дуета си с Кание Уест, но вместо да получи... прочети още »
14.02.201208:35

Празнувайте с Радио FM+ и с най-добрата музика за любов!

Днес съвпадат не два, а три празника. Това са църковният празник в чест на Свети Кирил Славянобългарски, Свети Трифон Зарезан по стар стил, който се чества като Ден на лозаря, както и католическия празник на влюбените на името на Свети Валентин, пише dir.bg. Константин Философ, наречен Кирил, е учил в Магнаурската школа в Цариград. Заедно... прочети още »
14.02.201207:09

Рут Колева ще представи песни от втория си албум на любовен концерт

Рут Колева кани на романтичен концерт на празника на влюбените - 14 февруари. Шоуто е в Sofia Live Club и ще започне тази вечер в 21:00 часа. На концерта озаглавен "A Soul Valentine's Day" Рут Колева ще представи песни от втория си албум. Заедно с младата певица на сцената ще се качи и фронтменa на SouthWick - TromBobby, за... прочети още »
13.02.201214:53

Най-красивите дами на наградите "Грами" в снимки

Невъзможно е някой да изглежда по-добре от Кейти Пери (Katy Perry) със синя коса! Певицата, която миналата седмица финализира развода си с Ръсел Бранд, показа, че личните неприятности нe e задължително да се изписват на външния ни вид.   Поп принцесата блестеше в изящна рокля на дизайнера Ели Сааб (Elie Saab) и записа първо място в... прочети още »
13.02.201213:59

Анджелина Джоли ще бъде злата орисница в пореден римейк на...

Актрисата Анджелина Джоли потвърди, че ще изиграе ролята на злата орисница във филмовата адаптация на приказката "Спящата красавица". На Международния кинофестивал в Берлин актрисата разкри, че ще бъде лошо момиче в следващия си филм. На фестивала Джоли представи първия си режисьорски филм "В земята на кръв и мед".... прочети още »
13.02.201211:07

От 19 до 20 часа с най-големите хитове на Уитни Хюстън в ефира на FM+!

Уитни Хюстън (Whitney Houston) почина внезапно на 48-годишна възраст. Певицата, чийто живот премина от върха на славата до дъното в личния живот, белязан от наркотици и домашно насилие, бе открита мъртва в хотелската си стая в "Бевърли Хилтън",  един ден преди 54-та церемония по раздаването на наградите "Грами" в Лос... прочети още »
13.02.201207:36

В белите дробове на Уитни е открита вода

Съдебните лекари завършиха аутопсията на Уитни Хюстън (Whitney Houston) и потвърдиха, че певицата е била намерена във ваната на хотелската си стая. При аутопсията в белите й дробове е открита вода. Този факт подкрепя версията, че изпълнителката се е удавила след като е заспала или е изгубила съзнание във ваната. В случаите, когато човек е... прочети още »
13.02.201207:24

"Артистът" спечели и наградите на БАФТА

"Артистът" спечели ключовите статуетки от най-влиятелните британски награди - тези на британската филмова академия (БАФТА). Жан Дюжарден Актрисата Мерил Стрийп грабна приза за най-добра роля при жените за ролята си в „Желязната лейди". При мъжете отличието бе присъдено на Жан Дюжарден. За най-добра поддържаща... прочети още »
13.02.201207:05

Звездите се помолиха за Уитни, Ейми и Ета на наградите...

Британската певица Адел (Adele) стана големият победител на тазгодишните награди "Грами". Тя спечели общо 6 грамофончета. Песента "Rolling In The Deep" донесе на изпълнителката статуетки за "Най-добра песен на годината" и "Най-добър запис на годината". "21" пък спечели в... прочети още »
12.02.201213:31

Намерили Уитни във ваната

Уитни Хюстън е била открита мъртва във ваната. Това твърди жълтия сайт TMZ.com. Полицията разследвала версията, че певицата се е удавила, след като взела медикаменти. Според източници на сайта в стаята й са открити хапчета, които обаче били законни. Сега предстои аутопсия, която да каже дали в организма на Уитни Хюстън има следи от големи... прочети още »
12.02.201212:59

Вечерта на наградите "Грами" ще бъде посветена на Уитни...

На церемонията по връчване на наградите "Грами", която ще се състои тази вечер в Лос Анджелис, ще бъде отдадена специална почит на певицата и актриса Уитни Хюстън, носителка на 6 "Грами", която бе открита мъртва в хотелската си стая в Бевърли Хилс. Точните причини за смъртта на Хюстън не се съобщават, но версията за... прочети още »