Новини

16.02.201209:52

Сърби плашат Анджелина Джоли

Актрисата Анджелина Джоли и няколко човека от екипа на последния й филм са били заплашвани. Признанието бе направено от самата холивудска звезда, която е режисьор на филма "В земя на кръв и мед". Тя обяви това след премиерата на лентата, която е посветена на  ужасите от босненската война. Заплахите са направени по интернет... прочети още »
16.02.201208:51

Предават пряко погребението на Уитни Хюстън

Прощалната церемония с поп звездата Уитни Хюстън (Whitney Houston) в град Нюарк, щат Ню Джърси, ще бъде предавана пряко. От погребалната агенция разясниха, че кадрите от църквата ще се излъчват директно по телевизиите и в интернет. От агенцията уточниха, че около баптистката църква "Нова надежда" ще бъдат монтирани огромни... прочети още »
15.02.201213:25

Готвач стана милионер с редки записи на Joy Division и New Order

Известният готвач от Манчестър Джейми Оливър откри изключително редки записи на пост пънк групата Joy Division и наследницата й New Order, докато ремонтирал мазето на новия си ресторант в града. В момента мястото, което е било част от бивш клон на банка, се е превърнало в своеобразна археологическа площадка, тъй като освен записите на... прочети още »
15.02.201212:24

Дебютният албум на Емели Сандей е вече на пазара

Дебютният студиен албум на Емили Сандей (Еmeli Sande) "Our Version Of Events" включва трите издадени до момента сингли на певицата – "Heaven", "Daddy" и "Next To Me", които веднага след излизането си се превърнаха в хитове. В диска са включени още 11 парчета, сред които и "Hope", което е... прочети още »
15.02.201210:35

Анджелина Джоли плака на премиерата на филма си в Сараево

Кинозвездата Анджелина Джоли се разплака по време на премиерата в Сараево на филма й "В земя на кръв и мед". Актрисата  пристигна в столицата на Босна и Херцеговина заедно с Брад Пит, за да представи първия си режисьорски филм. Прожекцията на филма бе в спортната зала "Зетра" пред около 5000 души. Джоли поздрави... прочети още »
15.02.201209:47

Погребват Уитни Хюстън в събота в 19 часа българско време

Поп звездата Уитни Хюстън (Whitney Houston) ще бъде погребана в събота в баптистката църква на Ню Джърси, където е пяла за пръв път като дете, съобщи БТА. Собственикът на погребалната къща "Уигам", същата, която се погрижи за погребението на бащата на Уитни Джон Хюстън през 2003 г., каза, че погребението на звездата ще се състои... прочети още »
15.02.201208:22

Мариан Вълев в новия клип на "Остава" - видео

Звездата от "Под прикритие" Мариан Вълев (Куката) е самотен баща в новия клип на "Остава". "Лека нощ" е пилотният сингъл от предстоящия, пети студиен албум на групата. Главните герои във видеото са актьорът Мариан Вълев и малкият Борислав Младенов, познат от късометражния филм "Игра на топчета".... прочети още »
15.02.201207:56

Адел слиза от сцената за 5 години

Адел (Adele) иска да си вземе почивка пет години, за да се съсредоточи върху личния си живот, да се омъжи и да си роди деца, съобщи БТА. Припомням, преди дни британката спечели най-много - 6 награди "Грами" на церемонията, която се проведе в Лос Анжелис. Певицата мисли, че е важно да се съсредоточи върху връзката си със Саймън... прочети още »
14.02.201211:09

"Петя, ще се омъжиш ли за мен?" от ефира на FM+ на Свети...

На 14 февруари Радио FM+ е вашето любовно радио! Освен най-красивите любовни песни, които ще звучат за вашата празнична вечер, сутринта на Свети Валентин Алекс и Момчил от "Kofein!" направиха щастлив и най-добрия любовен поет от вас. Петя, душата си аз ти подарих, в сърцето една емоция не прикрих! И така силно от чувства... прочети още »
14.02.201210:54

Джей Зи и Бионсе били на пицария, вместо на наградите...

Рапърът Джей Зи (Jay-Z) и съпругата му Бионсе (Beyonce) предпочели да отидат на пицария вместо на церемонията по раздаването на наградите Грами, съобщават американските медии. Младите родители изненадващо не пристигнаха на церемонията в Лос Анжелис в неделя. Джей Зи получи "Грами" за дуета си с Кание Уест, но вместо да получи... прочети още »
14.02.201208:35

Празнувайте с Радио FM+ и с най-добрата музика за любов!

Днес съвпадат не два, а три празника. Това са църковният празник в чест на Свети Кирил Славянобългарски, Свети Трифон Зарезан по стар стил, който се чества като Ден на лозаря, както и католическия празник на влюбените на името на Свети Валентин, пише dir.bg. Константин Философ, наречен Кирил, е учил в Магнаурската школа в Цариград. Заедно... прочети още »