Новини

17.02.201209:21

Адел слиза от сцената за 5 дни, а не за 5 години

Адел (Adele) се нанесе в имение за 7 млн. паунда в Западен Съсекс. Изпълнителката на хита "Rolling In The Deep" не е собственик на имота, а го е наела за около 15 000 паунда на месец. Имението има 10 спални, два плувни басейна, гараж за хеликоптер, тенис корт и медиа център. Певицата нарича къщата си "клише" и споделя,... прочети още »
17.02.201209:12

Джордж Клуни говори за приятелството си с Брад Пит

Актьорът Джордж Клуни сподели, че приятелят му Брад Пит е "един от страхотните хора" в живота му, пишат днес американските таблоиди.  Дори фактът, че тази година са в конкуренция за "Оскар", не е в състояние да помрачи дружбата им. В интервю тази седмица звездата похвали колегата си и призна, че Пит е един от... прочети още »
17.02.201208:56

Бионсе вече работи по два нови проекта

Въпреки че са родители от едва няколко дни, Бионсе (Beyonce) и Джей Зи (Jay-Z) предпочетоха да не губят време и вече работят по новата си музика, съобщават американските медии. "Разговорите относно следващия албум (на Бионсе) започнаха току-що. Имаме два предстоящи проекта", разкри в интервю текстописецът Райън Тедър.... прочети още »
17.02.201207:21

Боби Браун все пак е поканен на погребението на Уитни

Арета Франклин и Стиви Уондър ще пеят на погребалната церемония на Уитни Хюстън (Whitney Houston), която ще се състои утре в родния й град Нюарк. Въпреки първоначалните информациите, че семейството на Уитни е забранило на бившия й съпруг Боби Браун да присъства, информационните агенции днес предават, че той е поканен. Очакват се още... прочети още »
16.02.201213:11

Домът на Оскарите вече няма да носи името на Кодак

Театърът, в който през последните десет години се провеждаше церемонията по раздаването на наградите Оскар, вече няма да носи името Кодак заради банкрута на компанията. Съд по фалитите прие иск на Кодак за прекратяване на договора с театъра, като постанови, че това е "в най-добрите интереси на длъжниците, на кредиторите и на другите... прочети още »
16.02.201210:54

Не пускат Боби Браун на погребението на Уитни

Бившият съпруг на поп дивата Уитни Хюстън (Whitney Houston) Боби Браун е получил забрана да присъства на погребението й. Певицата ще бъде погребана в родния й град Нюарк в събота и според запознати източници семейството на Хюстън не иска бившия й съпруг да присъства. Техният съвместен живот беше белязан от употребата на наркотици и домашно... прочети още »
16.02.201209:52

Сърби плашат Анджелина Джоли

Актрисата Анджелина Джоли и няколко човека от екипа на последния й филм са били заплашвани. Признанието бе направено от самата холивудска звезда, която е режисьор на филма "В земя на кръв и мед". Тя обяви това след премиерата на лентата, която е посветена на  ужасите от босненската война. Заплахите са направени по интернет... прочети още »
16.02.201208:51

Предават пряко погребението на Уитни Хюстън

Прощалната церемония с поп звездата Уитни Хюстън (Whitney Houston) в град Нюарк, щат Ню Джърси, ще бъде предавана пряко. От погребалната агенция разясниха, че кадрите от църквата ще се излъчват директно по телевизиите и в интернет. От агенцията уточниха, че около баптистката църква "Нова надежда" ще бъдат монтирани огромни... прочети още »
15.02.201213:25

Готвач стана милионер с редки записи на Joy Division и New Order

Известният готвач от Манчестър Джейми Оливър откри изключително редки записи на пост пънк групата Joy Division и наследницата й New Order, докато ремонтирал мазето на новия си ресторант в града. В момента мястото, което е било част от бивш клон на банка, се е превърнало в своеобразна археологическа площадка, тъй като освен записите на... прочети още »
15.02.201212:24

Дебютният албум на Емели Сандей е вече на пазара

Дебютният студиен албум на Емили Сандей (Еmeli Sande) "Our Version Of Events" включва трите издадени до момента сингли на певицата – "Heaven", "Daddy" и "Next To Me", които веднага след излизането си се превърнаха в хитове. В диска са включени още 11 парчета, сред които и "Hope", което е... прочети още »
15.02.201210:35

Анджелина Джоли плака на премиерата на филма си в Сараево

Кинозвездата Анджелина Джоли се разплака по време на премиерата в Сараево на филма й "В земя на кръв и мед". Актрисата  пристигна в столицата на Босна и Херцеговина заедно с Брад Пит, за да представи първия си режисьорски филм. Прожекцията на филма бе в спортната зала "Зетра" пред около 5000 души. Джоли поздрави... прочети още »