Новини

09.12.201117:25

Шинейд О'Конър се омъжи за четвърти път в розов кадилак

Шинейд О'Конър се врече във вярност на Бари Херидж, седнала на задната седалка на розов кадилак на церемония в Лас Вегас. Това е четвърти брак за певицата, която е свалила доста килограми от гостуването си у нас по-рано тази година. Шинейд се венча с розова тюлена рокля, която разкрива многото й разноцветни татуировки. Венчавката... прочети още »
09.12.201117:08

Шерил Кроу държи обувки и в хладилника

Американска певица Шерил Кроу (Sheryl Crow) е висока 160 см и не е чудно, че разполага с много обувки на висок ток. Никой обаче не може и да предположи, че в жилището на Шерил има 2000 чифта и че някой от тях пази в хладилника. Поп дивата признава, че има фантастични 2000 чифта обувки, които са препълнили къщата й. Може да ги видите в... прочети още »
09.12.201116:27

Лейди Гага е скръндза?

Лейди Гага (Lady Gaga) заяви в интервю, че се вижда и като актриса и по-специално във филм на големия американски режисьор Уди Алън. В шоуто на Елън Дедженерис Гага споделя, че е голяма почитателка на Алън и мечтае да играе в негов филм. "Моята мечта е да играя във филм на Уди Алън", заяви екстравагантната певица. За сега не е... прочети още »
09.12.201116:20

Риана ще пее в родния Барбадос на Нова Година

Риана (Rihanna) ще изнесе частен концерт в Барбадос в новогодишната нощ. Певицата, която е родена на карибския остров, ще е сред основните гости на ВИП партито на собственика на британското радио Глобал Рейдио Ашли Талбот в луксозния хотел Санди Лейн. "Правителството плати на Риана 1,25 милиона паунда, за да участва на карнавала в... прочети още »
09.12.201116:09

Джеймс Камерън откраднал идеята за "Аватар"?

Идеята за най-касовият филм на всички времена е крадена?! Това е твърдението на сценарист, който е завел дело в Лос Анджелис срещу Джеймс Камерън (James Cameron) - режисьор и автор на сценария на "Аватар", предаде Ройтерс. Сценаристът Ерик Райдър твърди, че е имал споразумение с продуцентската компания "Лайтсторм... прочети още »
09.12.201113:57

Препоръчваме ви да гледате на кино:

"Новогодишна Нощ”( New Year`s Eve) Това е празнична приказка съз звезден състав и безброй стоплящи сърцето романтични истории, пресичащи се на емблематичния Times Square в Ню Йорк. Името на режисьора Гари Маршал (Хубава жена) e още един гарант, че тук става въпрос за истински разнежваща и празнична комедия. В "Новогодишна... прочети още »
09.12.201109:42

"Kofein!" с песен-пародия No 12. Чуйте студентския хит сега

"Kofein!"  с Алекс и Момчил е сутрешното шоу на Радио FM+. Излъчва се всяка делнична сутрин от 7 до 11ч. Всяка седмица ние създаваме песен-пародия, с която искаме да събудим усмивката. Чуйте днешната пародия и се забавлявайте в предстоящите почивни дни: Слушайте "Кofein!" с Алекс и Момчил всяка делнична сутрин... прочети още »
08.12.201115:32

Оли Мърс е първи по продажби във Великобритания

"In Case You Didn’t Know”, новият албум на британската сензация и финалист от X-Factor Оли Мърс (Olly Murs) е на първо място във Великобритания по продажби. "In Case You Didn’t Know" е втори за младата звезда и дебютира директно под номер едно във Великобритания с общи продажби от 148,536 копия в първата... прочети още »
08.12.201115:21

Адел с албум и сингъл на годината според "Ролинг Стоун"

Британската певица Адел триумфира в първото голямо музикално допитване тази година, като спечели наградите за албум и сингъл на 2011 г. в ежегодната класация на сп. "Ролинг Стоун". Албумът на певицата "21" беше обявен за най-добрия тази година, като победи конкуренцията на Джей Зи и Кание Уест, Пол Саймън и Флийт Фоксис.... прочети още »
08.12.201114:42

Даниел Радклиф е "Шоумен на годината"

Даниъл Радклиф (Daniel Radcliffe) спечели отличието "Шоумен на годината" на сп. "Ентъртейнмънт уикли". "Това е най-приятният мъж и го очаква най-бляскаво бъдеще в Холивуд. Няма нищо, което той да не може да направи", каза Джес Кегъл - редактор в изданието. Тя разкри, че Адел е била силен съперник на актьора за... прочети още »
08.12.201113:38

Blur ще получат специалната награда Brit 2012

Бритпоп групата Blur ще получи специалната награда Brit за изключителен принос към музиката на церемонията по раздаването на престижните отличия на 21 февруари 2012 г в Лондон.  През 2009 г. Blur се събраха за серия от концерти, които бяха моментално разпродадени, но засега групата няма намерение да записва нова музика. Инди квартетът... прочети още »