Новини

09.11.201117:45

И сестрата на Бритни Спиърс пропя

Сестрата на Бритни Спиърс - Джейми Лин дебютира като кънтри певица на сцената в Нашвил. Джейми Лин Спиърс изпя песни, написани от нея самата, както и от певицата Пам Тилис. Сред публиката бяха много нейни роднини и приятели, но Бритни не успя да я гледа, защото е на турне в Европа. Джейми Лин Спиърс е на 20 години. Тя стана известна... прочети още »
09.11.201117:13

Нов сингъл на Мадона "изтече" в Мрежата

Певицата Мадона стана поредната жертва на известна група хакери, които пуснаха в Интернет най-новата й песен, съобщават американските медии. Въпреки че демо версията на парчето "Give Me All Your Love" се появи в Мрежата едва вчера, днес заглавието на песента бе една от най-обсъжданите теми в социалната мрежа Twitter. В откъса,... прочети още »
09.11.201116:53

Започва Киномания 2011 "Презареждане" - програма

Предпремиерна прожекция на последния филм на Уди Алън - "Полунощ в Париж" (Midnight in Paris) ще даде началото на 25-тото издание на Киномания. Форумът ще премине под мотото "Презареждане" и ще представи на ценителите на киното повече от 40 стойностни филма в различни категории.  За първи път в историята си... прочети още »
09.11.201113:55

Животът на звездите в снимки - Шакира

Представяме ви Шакира Исабел Мебарак Рипол или просто Shakira. Тя е най-популярната по света колумбийска поп певица. В превод от арабски Шакира означава "Изящна жена". Певицата издава първия си албум едва на 13 години, а уникалните й гласови и танцови способности предвещават сигурен успех по света. Следват седем студийни и три... прочети още »
09.11.201113:45

Марая Кери свалила 31 кг. след раждането

Марая Кери успяла да свали 31 кг. след раждането на близнаците си Морокан и Монро по-рано тази година. Певицата, която роди близнаците преди шест месеца, успяла да свали значителна част от теглото си, но признава, че се тревожела, че може никога да не успее да се върне във форма след бременността. "В началото, когато родих бебетата,... прочети още »
09.11.201107:54

Shakira получи звезда на Алеята на славата

Шакира (Shakira ) стана първата певица от колумбийски произход, получила звезда на Холивудската алея на славата, като се присъедини към латино-звездите Рики Мартин и Кристина Агилера. "Бих искала да посветя това на латиноамериканската общност в САЩ, общност, която постоянно работи и мечтае и мечтае и работи всеки ден, за да направи... прочети още »
08.11.201117:37

Гола жена се включи в акция "Светлина"

Млада жена, гола до кръста, призовава шофьорите във Варна да запалят светлините. Разголената агитаторка, заради която шофьорите по-скоро рискуваха да извършат нарушение на правилника за движение по пътищата, се разходи по варненската улица "Георги Бенковски" с табела с надпис "Запалете фаровете". Акцията инициира... прочети още »
08.11.201116:53

Клайв Оуен пристига в България през март

Актьорът Клайв Оуен (Clive Owen) догодина ще пристигне в България, за да участва в снимките на екшън драмата "Recall", съобщават американски таблоиди. "Оуен ще играе правителствен агент, който се опитва да свърже поредица от на пръв поглед различни събития. Докато събира пъзела и се доближава до истината, той открива, че не... прочети още »
08.11.201115:16

Сара Бъртън е дизайнер на годината

Британската актриса Джуди Денч получи Наградата за цялостни постижения на модното списание "Харпърс Базар" (Harper's Bazaar). 76-годишната актриса, която изпълнява ролята на боса на Джеймс Бонд, Ем в поредицата за агент 007, получи приза на церемонията по раздаването на наградите Жени на годината на списанието в... прочети още »
08.11.201115:11

Адел се оперира

Британската певица Адел (Adele) е претърпяла операция на гърлото вчера, за да се отстрани проблем, който миналия месец я принуди да отмени концерти. Говорител на болница Дженерал Хоспитала в Масачузетс съобщи, че Адел е претърпяла операция на гласните струни, за да се прекрати кръвотечението от доброкачествен полип. Този проблем принуди... прочети още »
08.11.201114:47

Набиха певицата Аврил Лавлин

Канадската певица Аврил Лавин (Avril Lavigne) е била пребита в хотел в Лос Анджелис заедно с нейния приятел Броуди Дженър. Инцидентът е станал в неделя пред хотел "Рузвелт", разположен точно срещу Алеята на славата и "Кодак тиътър", където се провежда церемонията по връчването на Оскарите. Лавин и Дженър били нападнати... прочети още »