Новини

02.11.201116:34

Тийн идолът Джъстин Бийбър станал баща

20-годишна американка твърди, че баща на 3-месечното й бебе не е кой да е, а идолът на тийнейджърките Джъстин Бийбър (Justin Bieber). Тя поиска дори тест за бащинство, за да докаже на света, че детето е реален наследник на 17-годишния певец. Майката Марая Йейтър (Mariah Yeater) твърди, че бебето е резултат от авантюра от 25 октомври... прочети още »
02.11.201116:12

Катрин Мидълтън е най-добре облечената британка

Херцогинята на Кеймбридж Катрин Мидълтън (Catherine Middleton) оглави класацията на сп. "Харпърс Базар" за най-добре облечената жена във Великобритания. Кейт, която беше облечена в прекрасна сватбена рокля на дизайнерката Сара Бъртън от модна къща "Александър Маккуин", когато се омъжи за принц Уилям на 29 април, беше... прочети още »
02.11.201115:40

Вечният ерген Хю Грант стана баща на 51

51-годишният английски актьор Хю Грант (Hugh Gran) стана баща за първи път в живота си. Според публикация в щатското списание Us Weekly, щастливото събитие се е случило в началото на миналия месец. В печатния материал се допълва още, че на този етап не се знае коя е майката на новороденото момиченце. Да припомним, че сред тазгодишните... прочети още »
02.11.201115:30

Адел отрече слуховете за рак на гърлото

Британската певица Адел (Adele) отхвърли спекулациите в медиите, че страда от рак на гърлото, след като отмени оставащите си концерти през 2011 поради операция. "Искаме да повторим, че Адел ще претърпи операция на гласна струна", която е получила кръвоизлив. "Всички съобщения за каквато и да е друга диагноза са 100%... прочети още »
02.11.201115:22

Ал Бано и Ромина Пауър се събират?

Цели 12 години след официалния си развод, звездната двойка на популярната италианска музика Ал Бано и Ромина Пауър работи по проект за нова обща песен. В настоящия момент екс-дуетът избира най-хитовото сред множество парчета, дело на италианския изпълнител и композитор, съобщиха от "Жокер медиа". От мениджмънта на Ал Бано,... прочети още »
02.11.201114:57

Предупредиха Риана да намали купоните

Шведските лекари на Риана (Rihanna) посъветваха певицата да кара по-полека с партитата и да ограничи нощните си преживявания, съобщават американските таблоиди, позовавайки се на запознати източници. Изпълнителката на "Cheers (Drink to That)" бе принудена да отмени участието си в Малмьо, Швеция, тъй като се наложи да бъде... прочети още »
02.11.201113:33

Елтън Джон е приет в лондонска болница

Британският певец сър Елтън Джон (Elton John) е в болница с чревна инфекция, заради което трябвало да отмени концерти във Великобритания и САЩ, съобщава официалният сайт на музиканта. 62-годишният изпълнител страда от "тежък случай на инфекция", пише още в изявлението ма сайта, заради което лекарите препоръчали да забави участията... прочети още »
02.11.201112:22

Manhattan Transfer се срещат с 10 свои български почитатели

До концерта на емблематичната вокална джаз формация Manhattan Transfer  остават само няколко дни. Събитието е на 5 ноември в Зала 1 на НДК от 20:00 часа. Групата пристига от Австрия в деня на концерта си. Всеки един от членовете на звездната формация ще бъде настанен в луксозен апартамент в петзвезден хотел в центъра на... прочети още »
01.11.201117:03

Вижте това, което видяха две слушателки на FM+ в Мадрид на...

Михаела Люцканова от София е големият победител в играта на Радио FM+ за пътуване до Мадрид и посещение на VIP концерт на Coldplay на 26 октомври. Младата дама, заедно със своя приятелка, заминаха за испанската столица ден преди събитието и се върнаха ден след концерта. През цялото време ние ги следяхме стъпка по стъпка чрез директни... прочети още »
01.11.201112:35

Никол Шерцингер може да играе Мария Магдалена

Певицата Никол Шерцингер води преговори за ролята на Мария Магдалена в кино адаптацията на хитовия мюзикъл "Исус Христос Суперзвезда", съобщават американските медии. Звездата от ""Pussycat Dolls" вероятно ще поеме главната женска роля в адаптацията на рок операта на Андрю Лойд Уебър и Рим Райс. Редица издания освен... прочети още »
01.11.201110:01

Риана влезе в болница, отмени концерт в Швеция

Риана (Rihanna) отложи концерт в Малмьо, Швеция заради настинка, която дори вкара певицата в болница. Лекарите решили да се презастраховат, тъй като се опасяват, че става въпрос за грип. Певицата дори постна снимка в Twitter, на която се вижда как има система в ръката. Риана излезе и със специално изявление, в което казва: "Искам да се... прочети още »