Новини

10.02.201022:25

Лейди Гага се сближи с Бритни Спиърс

Лейди Гага и Бритни Спиърс ще влязат заедно в студио, след като двете се сближили по време на церемонията по раздаването на наградите Грами. Бащата на Лейди Гага благодарил лично на Бритни за помощта, която тя оказва за кариерата на дъщеря му. Той споменал още, че Гага била голяма нейна фенка. "Лейди Гага не крие какъв голям... прочети още »
09.02.201013:42

Хесус Лус би шута на Мадона!

Че Хесус Лус (Jesus Luz) и Мадона (Madonna) са се разделили, вече не е новина (почти) за никого. Но не вездесъщата поп звезда е разкарала младия бразилския красавец. Случило се е точно обратното, настоява цялата световна булевардна преса. Въпреки че официално изявление от техните лагери не е направено досега. Първоначалната версия... прочети още »
12.01.201014:30

Новият албум на Massive Attack е вече на пазара

Едно от най-чаканите заглавия през последните години, петият студиен албум на бристълските Massive Attack ‘Heligoland' вече е на българския музикален пазар. Mатериалът включва гост вокали от Деймън Олбърн, Хоуп Сандовал, Мартина Топли-Бърд, Гай Гарви и Тънде Адебимпе. Дългогодишният им съмишленик Хорас Анди също се завръща при... прочети още »
12.01.201014:02

360 Degrees Tour на U2 е най-доброто турне за 2009 година

Световната обиколка на ирландските рок легенди U2 - 360 Degree Tour бе удостоена с признанието "най-добро турне" за изминалата 2009 година. Това се случи на церемонията по ежегодишното връчване на наградите Total Production International Awards в Лондон. Както е известно, гастролният тур в подкрепа на новия албум на групата No... прочети още »
11.01.201013:50

Динка Желязкова: "В музиката е добре да има и текст"

Признавам, че този пост отлежава от доста време. Чакаше някой да пробуди старата идея, която ми хрумна по време на бързо преслушване на последния албум на Балканджи. Тогава, докато преслушвах набързо усетих нещо, което не бях усещала от средата на 90-те до сега. Улових се, че се опитвам да запомня парченца от текстовете. т.е. Каквото мога.... прочети още »
11.01.201013:49

Прокоба застига музикантите на 27 години

Поредица от смъртни случаи на известни музиканти през последните десетилетия провокира легендата, че звездите имат фатална възраст. Кърт Кобейн, Джими Хендрикс, Джим Морисън, Дженис Джоплин, Брайън Джонс, Робърт Джонсън и други легенди на поп сцената си отидоха нелепо от живота на 27години. Според нумерологията всеки човек има благоприятни... прочети още »
10.01.201011:42

33 неща, които не знаете за Red Hot Chili Peppers

Това са 33 факта за "лютите чушки", които не са споменавани много много по медиите, така, че когато ги научиш, ще можеш да се гордееш пред приятелите ти със свръх знания (освен ако приятелите ти не си падат по Галена, разбира се). Ето ги и тях: 1. Антъни Кийдис (Anthony Kiedis) е бил муле за дрога на 12 г. Кийдис е роден на 1... прочети още »
12.11.200920:57

FM+ излъчва първо новия хит на Роби Уилямс

След Bodies, най-големият бестселър на звездата за последните почти десет години, новият сингъл “YOU KNOW ME” ще излезе на 7 декември от VIRGIN/EMI RECORDS СЛУШАЙТЕ YOU KNOW ME ОТ 30-и ОКТОМВРИ (ПЕТЪК) ЕДИНСТВЕНО И САМО ПО РАДИО FM+ Роби влезе в Рекордите на Гинес за втори път, след като супер успешният му концерт в... прочети още »
12.09.200920:34

Радио FM+ с над 28 000 нови слушатели от днес!

Радио FM+ увеличава покритието си и започва излъчване в още един  град на България. От днес любимите водещи и най-добрата музика от 80-те години до днес вече ще радват и жителите на Самоков на честота 90.5 MHz. Така мрежата от радиостанции с марката FM+ вече обхваща най-големите градове на България с потенциална аудитория от над 4... прочети още »
06.09.200920:24

Сватбата на сезона в FM+, част 2. Взеха се!

Вчера - 5 септември, само месец, след като Сашо от Kofein! и по-сладкото Наде направиха официална тяхната връзка , се състоя втората сватба на сезона в Радио FM+. Тони от Kofein! каза "Да!" на любимата си Диана. Церемонията бе разделена на две части, като по-романтичната бе на брега на морето. Тони и Диана бяха изненадани от... прочети още »
13.08.200914:33

Рано пиле рано пее

Материал от "Light" на"Капитал" Фотограф: Цветелина Ангелова Един радиоводещ от сутрешен блок за ранното ставане Предпочитам да работя и да спя по 4 часа, което общо прави един щастлив полуден с парченца плод, и мегдан за стратегии, и трето неофициално преобличане. Освен това съм си сметнал, че никой друг не... прочети още »