Новини

20.05.201017:16

Две седмици до концертът на Боб Дилън в София

Остават само две седмици до дългоочакваното събитие - концертът на Боб Дилън в София! Вече са известни имената на музикантите, които идват с рок легендата за концертът в зала 1 на НДК. Тони Гарние (контрабас), Чарли Секстън (китара), Стю Кимбъл (китара), Дони Херън (педъл стийл) и Джордж Рисайл (барабани) са петимата виртуози, които ще... прочети още »
20.05.201016:54

Чуй първият сингъл на Явор и Gravity co. отново заедно

Gravity co. са готови с първият си сингъл "Anything Goes"  отново с най - добрите вокали на групата в лицето на Явор Захариев. Песента би всички рекорди по светкавичен запис в историята на групата – "новият" й стар фронтмен приключи с вокалите за по-малко от два часа. Текстът за пореден път е поверен на... прочети още »
20.05.201016:43

Звездите от Lost се сбогуваха с феновете си

Звездите на хитовия сериал "Изгубени" (Lost) си взеха официално довиждане с феновете си в Royce Hall, Лос Анджелис. Както е известно,  16-ият епизод на шести сезон (Тhe End) ще сложи финал на приключенията на любимите герои, оцеляващи вече над 100 епизода на Острова. Събитието бе уважено с присъствие от по-голяма част от... прочети още »
19.05.201009:47

"Радио FM+ винаги най-добрата музика" раздаде хиляди на...

Само през месец Май телефонът ви звъня на пари. Трябваше да вдигнете слушалката с думите „Радио FM+ Винаги най-добрата музика” и ако сме ние – да печелите 100 лева!!! Хиляди се пробваха, 37 спечелиха от "Не казвай ало". Всеки един от тях получи 100лв. от любимото Радио FM+: Печелившите от Ден 1 са: Мустафа... прочети още »
18.05.201022:16

Виж новия летен хит "В гората" на Деян Икебаната (Видео)

Става дума за следващия "удар" на атрактивния Деян Неделчев, който успя да натрупа завидна популярност у нас покрай песента си "От икебана дървесата ги боли". В парчето "В гората" Деян остава верен на дървесната тема, като този път, логично, възпява хубостите на гората и нейните обитатели. По неговите думи,... прочети още »
18.05.201019:20

Търси се 7-годишния Веселин Димитров Игнатов от София

Столичното Второ РУМВР издирва 7-годишния Веселин Димитров Игнатов от София, с последен адрес в Нови Искър. Той е в неизвестност от 11 часа на 27 април. Веселин е висок около 130 см, със светло кестенява, къса коса. Бил е облечен със синьо шушляково яке, долнище на червен анцунг, сива блуза и обут с бежови обувки. ДЕТЕТО Е АУТИСТ - НЯМА... прочети още »
18.05.201012:46

Младоците от Tokio Hotel прекаляват с виаграта

Единият от двамата братя Каулиц от немската рок-банда Tokio Hotel - Том, едва не умрял след предозиране на виагра. Том Каулиц, който е соло китарист на групата, погълнал една подир друга две таблетки от сините хапчета, което му дошло твърде много. Това се случило по време на турне на Tokio Hotel в Азия, където квартетът е извънредно... прочети още »
18.05.201009:13

Чуй новият летен хит на N.E.R.D. и Нели Фуртадо

“HOT-N-FUN” се завъртя преди ден по международните радиостанции, а видеото към песента вече е заснето и се очаква в края на месеца. „Настъпи нов ден и хората не искат да мислят, те искат да чувстват, да преживяват", пее N.E.R.D. Очаква се песента да се превърне в летен хит, особено заради вокалите на  Нели... прочети още »
18.05.201008:11

И все пак Конкурент не подгряваха AC/DC в Букурещ

Веднага след концерта си в София, AC/DC заминаха за Букурещ, където свириха в неделя на Площада на конституцията. Сцената, локомотивът, топовете, надуваемата Роузи - всичко беше същото. Разликата бе само в подгряващата група - “Конкурент” липсваха, въпреки че  “Болкън ентъртейнмънт” бе обявила, че и на двете... прочети още »
17.05.201016:59

Да помогнем на Пеци Гюзелев!

Малко над 10 000 долара не достигат на китариста на Щурците, за да може да си позволи скъпо и животоспасяващо лечение в Лос Анджелис. Музикантът отдавна крие от близките и колегите си за проблема, успявайки да събере 100 000 долара, колкото е предварителната информация за цената на операцията. Скоро обаче се оказало, че цената е по-скъпа и... прочети още »
17.05.201009:48

Почина Рони Джеймс Дио

Светът на музиката изгуби един от най-големите си вокали. Американската звезда Рони Джеймс Дио почина на 67-годишна възраст. Съобщението за смъртта на певеца, който успешно замени дори светилото Ози Осъбърн в легендарната група "Black Sabbath", бе направено от съпругата му Уенди. Безбройните фенове ще помнят идола си Дио с изявите... прочети още »