Новини

28.05.201011:41

Албумът на Ейми Уайнхаус излиза през декември

Новият албум на скандалната британска изпълнителка Ейми Уайнхаус ще излезе на музикалния пазара още преди Коледа, съобщи бащата на певицата Мич. Бащата на певицата Ейми Уайнхаус- Мич разкри, че новият албум на дъщеря му най-вероятно ще бъде готов преди коледните празници. “Чувал съм някои от песните. Тя пише от собствен опит, а... прочети още »
27.05.201023:58

МИРО с песента "Ангел си ти " не се класира за финала на...

МИРО с песента "Ангел си ти " не се класира за финала на Евровизия 2010 в Осло Норвегия на 29 май 2010. Това е новината от последните минути. Очаквайте скоро подробности, а коментарите можете да ги пишете още сега - по-долу. Ето още веднъж песента на Миро: прочети още »
27.05.201020:56

Сър Елтън Джон идва в София с неизменната колекция очила. Виж го с...

Тези дни феновете на сър Елтън Джон взривяват форумите с въпроси относно това как легендарният музикант успява да поддържа добрата си форма за оставащите концерти от световното му турне при толкова натоварена публична програма. Ексцентричният музикант не спира да работи на пълни обороти и неслучайно медии от различни континенти констатират с... прочети още »
27.05.201020:24

Секс в нощна София?! Българските Кари Брадшоу и компания на...

Тази нощ София ще е изпълнена с много, много секс! Е, всеки може да го разбира по свой начин, но това, което имаме предвид е бляскавата нощна премиера на продължението на хита "Сексът и градът". Лентата на режисьора Майкъл Патрик Кинг (Michael Patrick King) потегля по българските екрани броени часове след световната й поява, а... прочети още »
27.05.201012:30

Радио FM+ от днес излъчва и във Велинград. Печели нови 25 хиляди...

Елена Кискинова, Управляващ Директор на Emmis Bulgaria обяви днес, че Радио FM+ увеличава покритието си с още един град - Велинград. От днес нови над 25 хиляди жители вече имат възможност да слушат «Винаги най-добрата музика», както и най-забавното сутрешно шоу “Kofein!” на 99MHz. С новата си честота Радио FM+ вече... прочети още »
26.05.201009:49

R.E.M. празнуват 25-тата си годишнина с 2CD-та

R.E.M. заедно с Capitol/I.R.S. издават на 13 юли обогатена версия на 2CD – та по повод  25-годишнината на албума на бандата от 1985 Fables Of The Reconstruction. Новото издание включва дигитално ремастерирания оригинален албум, плюс 14 преди неиздавани демо записи, направени именно преди студийните сесии за албума, включително... прочети още »
25.05.201020:51

Певецът обяви името на първата си група след раздялата с Оазис и...

Лиъм Галахър обяви името на първата си група след раздялата с Oasis. Групата, която включва бившите членове на Oasis - Gem Archer, Andy Bell и Chris Sharrock, ще се казва Beady Eye. Групата вече е почти готова и с все още неозаглавен албум, продуциран от Stive Lillywhite, известен с работата си с U2. Да ви припомним, че Oasis се... прочети още »
25.05.201018:07

Боно е изписан, имало опастност от парализа

Боно, фронтменът на знаменитата ирландска рок-група U2, бе изписан от болницата в Мюнхен, където му беше направена спешна операция на гърба. След изписването си певецът ще се завърне в родната Ирландия, за да се възстанови напълно в домашни условия. Боно беше приет в отделението по неврохирургия в мюнхенска болница, след като се нарани по... прочети още »
25.05.201009:22

Гледай новия летен хит на David Guetta и Fergie! (Видео)

В мрежата дебютира официалният видеоклип към новия сингъл на култовия френски диджей Дейвид Гета (David Guetta). Gettin' Over You е с участието на сексапилната Фърги от Black Eyed Peas, певеца Крис Уилис (Chris Willis) и електро-хоп групата LMFAO. Парчето е пети сингъл от последния албум на Дейвид Гета - One Love, който излезе на 1... прочети още »
25.05.201009:15

Започва "Евровизия 2010". Стискайте палци на Миро

В Норвежката столица Осло започва "Евровизия 2010". В песенния конкурс участват 39 държави, а България ще бъде представена от попизпълнителя Миро с песента "Ангел си ти", във втория полуфинал в четвъртък. Бюджетът на 55-ото издание на "Евровизия" е 17 милиона евро. Милиони телевизионни зрители в цяла Европа,... прочети още »
25.05.201009:11

Стартът на турнето на U2 се отлга заради операцията на Боно

Световното турне на U2 през тази година трябваше да започне в началото на юни с няколко дати в САЩ. Групата трябваше да е хедлайнер и на легендарния фест в Гластънбъри. Всички планове засега са стопирани. След като вокалистът на легендите, Боно претърпя спешна операция на гърба в клиника в Мюнхен, агентът на групата обяви, че U2... прочети още »