Шоуто на Ива между 10:00 и 11:00ч. "Дим да ме няма с Wizz Air" – петъчна рубрика за пътешествия с нашите приятели от Wizz Air

 

"Дим да ме няма с Wizz Air" - петъчна рубрика за пътешествия в Шоуто на Ива между 10:00 и 11:00ч. - е времето и мястото, в които разчитаме на конкретни практични съвети за весело, безопасно и икономично прекарване в различни части света. Гидове са нашите приятели от Wizz Air - доказани пътешественици  с много опит.
 
Wizz Air, най-голямата нискотарифна-нискоразходна авиокомпания в Централна и Източна Европа, оперира с флот от 43 самолета Еърбъс А320, от 16 бази с 270 отсечки, свързващи 94 дестинации между 33 страни. В екипа на Wizz Air 1 600 професионалисти предлагат отлично обслужване и много ниски цени, което прави Wizz Air предпочитан избор за над 13,5 милиона пътници през 2013. 
 
Най-новите линии
Силният ръст на пътниците и туризма постигнат  на пазари в България, Република Чехия, Унгария, Литва, Македония, Полша, Румъния, Сърбия и Украйна, се допълва с още много дестинации и сега Wizz Air лети до Азербайджан, Грузия, Израел и ОАЕ. През последните месеци към полетите от София добави нови до Ларнака/Кипър, Киев и Дубай и сега българската мрежа от София, Варна и Бургас включва 24 линии. 
 
Приятелски и ефективни услуги
Wizz Air изпълнява своето обещание да предлага нискотарифни полети в Централна и Източна Европа и още по-далече. Авиокомпанията се разпознава в Европа като символ на надежден нискотарифен превозвач, който предоставя приятелски и ефективни услуги, базирани на най-високите стандарти на професионализма и на флот от нови самолети Еърбъс A320. 
 
“Go East” инициативата на компанията извежда концепцията за ниски цени дори по-далече и свързва Европа с растящ брой пазари, които не са имали достъп до нискотарифни превозвачи по въздух преди пристигането на Wizz Air. Като част от ангажимента да предоставя най-високи стандарти в подготовката на служителите Wizz Air откри през май модерен тренажор и център за обучение на екипажи в Будапеща. Също така всички самолети, доставяни от Еърбъс за нарастващата флотилия на Wizz Air, са оборудвани с екологични, гориво-спестяващи тип "sharklets” крила, които подобряват производителността и намаляват CO2 емисиите.  
 
Можете де отриете още много изключителни предложения и услуги на wizzair.com. Мобилното приложение на Wizz Air за iPhone е достъпно на този адрес.

Свързани новини

Исторически момент за нашата общност там

08.04.2024

Слушаме музика с цяло тяло

08.04.2024

Дървената отломка пак разбуни духовете

05.04.2024

Българска гордост

03.04.2024

Луната се сдоби с изкуство от Земята

29.02.2024