Технологии

22.01.201118:41

Zamunda и Arenabg блокирани

Два от най-големите торент портали в България - Zamunda и Arena бяха "ударени" от неочаквана нощна акция на ГДБОП.   Антимафиотите от сектор "Компютърни престъпления и интелектуална собственост" изненадали с операцията си точно в полунощ екипът на двата безплатни сървъра, в резултат на което нито един от тях в... прочети още »
18.01.201108:58

Приложение за iPhone ще показва най-добрите плажове

Всички обичат да ходят на море, а има и хора за които намирането на перфектния плаж се превръща в лятна мисия. Сега приложение за мобилен телефон ще информира летовниците не само за най-добрите метеорологични условия, но и кои плажове са най-близо и най-безопасни. Над 12 000 спасявания се извършват всяка година по хилядите плажове,... прочети още »
12.01.201112:17

Японците изобретиха видеоигра за тоалетна

Sega представи видеоигра специално замислена за тоалетната, която е насочена само към мъжете. Тя следва да бъде монтирана в рамките на следващите две седмици на четири спирки на токийското метро. "Тоалетната", каквото е името на новата игра, се задейства благодарение на сензори при използване на тоалетната. Изобретението може да... прочети още »