"What Drives Us" - филмът на Дейв Грол за пътя на големите в рока с първи трейлър

Дейв Грол - барабанистът и основател на групите Foo Fighters и Nirvana отново влиза в обувките на режисьор.

След дебюта му със Sound City от 2013 г., на бял свят скоро излиза "What Drives Us" - документален филм, който разказва за живота на рок музиканта и старта на всяка успешна група. А той е на път, с рок буса на бандата. От град на град и от сцена на сцена. "Като циганите", казва Флий от Red Hot Chilli Peppers.

"Ако искаш да успееш в този бизнес, трябва да влезеш във вана", започва легендарният барабанист Ринго Стар в официалния трейлър на филма, който излезе преди часове: 

"Този филм е моето любовно писмо към всеки музикант, който някога е влизал в стария ван с приятелите си, за да зареже всичко останало и да свири музика", каза Грол в прес релийз за предстоящата премиера на 30 април по Amazon Prime. Както е известо Грол не е завършил училище заради Nirvana - една от най-успешните гръндж банди от 90-те. 

Той, зедно с групата му Foo Fighters са продуценти. Във филма са разказани историите на световноизвестни рок изпълнители, както и на по-млади таланти, които тепърва тръгват по техните стъпки. 

Историите си от "тур буса" в поредицата "What Drives Us" разказват Ринго Стар, Брайън Джонсън от AC/DC, Флий от Red Hot Chilli Peppers, The Edge от U2, Ларс Улрих от Metallica, Слаш и Дъф от Guns N’ Roses, Тони Кенъл от No Doubt и много други.

Свързани новини

Ново от Ваня Щерева: "Тръгвай"

05.09.2023

Отиде си звездата на италианската сцена

22.08.2023

След 21 години, Talking Heads се събират

22.08.2023

Уди Харелсън със странна семейна история

14.08.2023

Виетнам забрани "Барби"

03.07.2023