"Домът на Gucci" на Ридли Скот с първи трейлър

Този ноември именитият режисьор Ридли Скот ще ни отвори вратите към "Домът на Gucci".
 
Лентата е по романа "The House Of Gucci" на Сара Гей Фордън, и е вдъхновена от шокиращата истинска история на модната империя.
 
Филмът ще ни разкрие какво означава да носиш името Гучи, каква е неговата цена и колко далеч би стигнало едно семейство, за да получи контрол и власт. Ще станем свидетели на три десетилетия, изпълнени с любов, упадък, амбиция, предателства и отмъщение, водещи до трагичен край - убийство. 

Какво събра Лейди Гага, Адам Драйвър, Ал Пачино и Джаред Лето

В центъра на историята е чаровната и интелигентна Патриция, която е омъжена за Маурицио Гучи - внук на създателя на Gucci и един от наследниците на компанията. В главните ролите са Адам Драйвър и певицата и актриса Лейди Гага.
 
Освен тях, във филма участва цяло съзвездие изключителни актьори и таланти - Джаред Лето, Джеръми Айрънс, живата легенда Ал Пачино, Салма Хайек и др. 
 
"Домът на Gucci" ще ни потопи в един забележителен и изкусителен свят на богатство, стил и власт, зад който обаче се крие грозната истина за поквара и първични човешки страсти. По кината от 26 ноември. Ето го и първия трейлър: 

Свързани новини

Ето кои са най-добрите сериали

20.09.2021

Най-интересното на Синелибри 2021

16.09.2021

"Смъртта може да почака" е тук

15.09.2021

Първи трейлър на Матрицата 4

09.09.2021

Джеймс Бонд се завръща

03.09.2021