5 музикални премиери: Оливия Родриго, Джорджа Смит, St. Vinsent, Twenty One Pilots и Стенли

Време е за представянето на новата музика тази седмица, като отново избираме 5 музикални премиери, а този път има и българско участие: 

Оливия Родриго и "good 4 u":

Тийн-сензацията и звезда от Disney Channel представя дебютния си албум "Sour" този петък - 21 май. За да подгрее за премиерата Родриго пусна още един сингъл от него, който последва суперуспешните "driver's license" и "deja vu". Парчето се казва "good 4 u" и е доста по-енергично от предишните две: 

Оливия Родриго обяви дебютния си албум

Джорджа Смит е певица, за която чуваме все по-често. Преди дни видяхме R&B изпълнителката на сцената на наградите BRIT в дует с уникалния Rag'n' Bone Man, а в петък тя представи новата си песен "Bussdown" feat. Shaybo. Парчето е част от предстоящия албум на Смит "Be Right Back". 

St. Vincent е американска инди поп и рок изпълнителка, която залага на мулти инструменталното звучене в музиката си и още по-наситените с емоция текстове. Певицата направи официалната премиера на новия си албум "Daddy's Home". От него е и новият й сингъл "Down".

В нетърпеливо очакване сме на новия албум на Twenty One Pilots "Scaled And Icy", който трябва да излезе този петък - 21 май. Водещият сингъл от него е "Shy Away", а преди дни излезе и "Choker" - парчетата са изпипани до съвършенство и дават заявка за едно много силно завръщане на дуото от Охайо. 

Завършваме със силно българско участие в лицето на Стенли и новия му сингъл "Electro / Електро", в който подчертано звучене има актуалния в момента електро и диско звук от 80-те години на миналия век. Изпълнителят определя парчето си като експеримент, с който е искал да се върне назад във времето. Този петък Стенли ще направи официалната премиера на песента на живо в Sofia Live Club, където публиката ще чуе и най-големите му хитове, включително от последния му албум "Чужди тела". 

Свързани новини

#BestNewMusic от изминалата седмица

13.04.2023

#BestNewMusic от изминалата седмица

21.02.2023

Stromae пя с българския хор Yasna Voices

14.12.2022

#BestNewMusic тази седмица

07.10.2022

Чуй Yeah Yeah Yeahs и "Burning"

11.08.2022