Шоубизнес

22.05.201509:35

Kottarashky & The Rain Dogs са българската група EXIT 2015

Kottarashky & The Rain Dogs е българската група, избрана да участва на Exit Festival! Петнайстият рожден ден на фестивала ще се състои от 9 до 12 юли, в Петроварадинска крепост, Нови Сад, Сърбия, а родната банда по традиция ще свири на втората по големина сцена за музика на живо - EXIT Fusion Stage.   Поредната покана към групата... прочети още »
21.05.201513:54

Спенс и Дичо заедно в "този комерсиален свят” (видео 18+)

Спенс и Дичо подгряват за лятото с "комерсиален” сингъл, както самите те пеят в припева на съвместното им парче "Цял живот“. Музиката е на Спенс, който преди година пише и текста, а негов приятел изпява рефрена. Дълго време Спенс търси точния човек, който да се включи в парчето и го намира в лицето на Дичо. Автор на... прочети още »
21.05.201512:27

Bel Suono с изпълнение на "Седнало е Джоре Дос" на 3 рояла

Виртуозното пиано трио Bel Suono включи в разнообразната си концертна програма за предстоящото турне в България - Варна (7 юни), Русе (8 юни), София (9 юни), една от най-популярните и обичани български народни песни "Седнало е Джоре Дос” в интерпретация за 3 рояла.    "Седнало е Джоре Дос” е специален... прочети още »
21.05.201512:17

Gregory Porter с лайв бенд на живо в София

На 18 октомври американският композитор и изпълнител Gregory Porter ще излезе на сцената в зала 3 на НДК заедно със своя бенд, за да ни покаже защо американският джаз, соул и ритъм енд блус са по-живи от всякога.    Преди години спортна травма лишава носителя на Grammy за най-добър джаз албум от футболна кариера, за да даде на... прочети още »
21.05.201511:18

Mariah Carey иска децата й също да станат музиканти

Mariah Carey сподели, че двете й деца Moroccan и Monroe показват музикални заложби и каза, че иска те също като нея да се занимават с музика.   Певицата заяви, че двете 4-годишни деца пеят беквокалите на песните й докато са вкъщи, а също и че знаят текста на новото й парче "Infinity". "Те знаят моята нова песен... прочети още »
21.05.201509:33

Виртуозният José González идва за концерт в София наесен

На 9 ноември, зала 3 на НДК ще посрещне шведския вокалист, китарист и композитор José González, който ще ни потопи в лиричния си свят. Дълбоките китарни мелодии в съчетание с нежни вокали, вдъхновени от аржентинския фолклор, американския блус и британския инди-фолк се превръщат в негова запазена марка, която бързо го изстрелва... прочети още »
20.05.201516:09

Албум на Lauryn Hill влиза в библиотеката на Американския конгрес

Самостоятелният албум на Lauryn Hill от 1998, The Miseducation of Lauryn Hill, е сред 25-те записа избрани тази година за включване в националната библиотека на американския конгрес, като значимо културно наследство.   Според закона за Национален Архивен Фонд Звукозаписи от 2000, всяка година в САЩ се селектират проекти, оставили... прочети още »
20.05.201514:09

David Guetta пусна зашеметяващ клип към “Hey Mama” (видео)

След като лирик видео събра над 22 милиона преглеждания в YouTube, David Guetta разкри и официалния клип към чисто новото си парче “Hey Mama” с участието на Nicki Minaj и дългогодишния му партньор Afrojack. Това е четвъртият официален сингъл от последния студиен албум на Guetta Listen.   Режисирано от Hanna Lux... прочети още »
20.05.201513:01

Чуй сингъла "Усещам още“ на Сантра и Лора Караджова (видео)

Двете любимки на българския хип-хоп зареждат лятото с ударна доза емоции и сексапил в новата си колаборация. Песента на Сантра, с участието на Лора Караджова "Усещам още“ вече има и видео. Музиката е дело на Васко Иванов-Декстър и Сантра, а текстът написва ар-енд-би певецът Бобо.   Нажежената атмосфера присъства и във... прочети още »
20.05.201512:51

Прея с нов летен сингъл “Позволи ми да знам” (видео)

Лъчезарното момиче на българската поп сцена Прея представя новия си сингъл “Позволи ми да знам”.    Композицията на “Позволи ми да знам” е на Прея и Графа, а в написването на текста се включва и Илия Григоров. Режисьорът Васил Стефанов умело улавя игривата нотка в мелодията и я визуализира в цветното... прочети още »
20.05.201511:00

Rudimental издават втория си албум през септември

След като преди две седмици разкриха своя чисто нов сингъл “Never Let You Go”, Rudimental обявиха и дългоочаквания си втори албум We The Generation, който ще излезе на 18 септември.   We The Generation маркира прогреса на Rudimental, които продължават да променят облика на денс музиката не само във Великобритания, но и по... прочети още »