Шоубизнес

22.08.201316:25

Simon Cowell е най-високо платената ТВ личност

Simon Cowell и Howard Stern са двамата най-високоплатени ТВ личности в Америка. Двамата са спечелили по около $95 милиона между юни 2012 и юни 2013, пресмята сп. "Forbes".   Сайтът на Glenn Beck, отразяващ десните му възгледи, му е донесъл $90 милиона, пред Oprah Winfrey, която е четвърта със "скромните" $77... прочети още »
22.08.201309:28

1D на премиерата в Лондон: Zayn се сгоди, Liam представи новата си...

На 20 август се състоя премиерата на биографичния филм на (и за) One Direction, "This Is Us".     Освен, че докара до истерия 70 000 фена, които обкръжиха мястото на събитието, тя се превърна и в сцена на много важни новини.   Премиерата стана място и за дебюта на новата приятелка на Liam Payne, Sophia... прочети още »
21.08.201315:44

Cher направи премиера на видеото към “Woman’s World”

След 12-годишно отсъствие от музикалната сцена феновете на Cher имат повод на празнуват. Легендарната певица анонсира нов албум, пусна чисто нов сингъл от него, озаглавен Woman’s World”, а официалното видео към парчето направи своята премиера днес. Cher е главното действащо лице във видеото, като към нея се присъединяват жени от... прочети още »
21.08.201315:10

Tom Jones: "Обичам България и идвам, за да ви видя отново!"

Tom Jones се завръща в София - градът, в който, според самия него, е бил един от най-запомнящите се концерти от предишната му обиколка. Затова, за тази част от турнето си, той изрично настоява пред своя мениджмънт България отново да бъде включена. Той споделя, че изявата му пред българска публика го е заредила така, както само най-силните му... прочети още »
21.08.201312:24

Miley Cyrus отново пуска косата си дълга, късата й омръзнала (галерия)

Miley Cyrus вече се отегчава от късата си коса. Изпълнителката отряза знаковите си кърдици и от миналото лято беше с оксиженирано руса къса коса, но сега явно е решила да си върне предишния вид.   В интервю пред "Fashion Police", Miley признава: "Всяка нощ я тегля, за да расте по-бързо и взимам хранителни добавки,... прочети още »
20.08.201315:53

Katy Perry е на път да надмине Lady Gaga

Хитът на певицата Katy Perry "Roar" е на път да надмине по продажби "Applause" на Lady Gaga, който беше пуснат в същия ден, информира бгнес.   28-годишната звезда наскоро пусна тоталния хит "Roar", който е първият сингъл от предстоящия й албум Prism. Песента изглежда допадна на американските слушатели,... прочети още »
20.08.201314:59

Robin Thicke на съд заради обвинения в плагиатство

"Blurred Lines" е един от безспорните хитове на лятото в Америка, но ситуацията, в която вкара създателите си, е далеч по-малко лежерна.   Оказва се, че спред някои хора "Blurred Lines" има подозрително много допирни точки не с еднo, с цели две парчета - “Got To Give It Up” на Marvin Gaye и "Sexy... прочети още »
20.08.201312:45

Niall Horan е гадже на Ellie Goulding?

От вчера по световните медии гърми слух, който все още е с въпросителна накрая, но претендира за достоверност - Niall Horan от One Direction вече официално е зает - от колежката си Ellie Goulding.    Новината излезе, след като този уикенд Niall (19) и Ellie (26) са били видени да се отдават на видим обмен на ласки по... прочети още »
19.08.201315:58

Lady Gaga ожесточено се изпокара с Perez Hilton, преследвал я

Lady Gaga и клюкарят-блогър (и една от най-мразените личности) Perez Hilton започнаха публична кавга в туитър, след като стана ясно, че Hilton е търсел жилище под наем в същата сграда, в която живее и изпълнителката.   Певицата се разтревожи не на шега, след като фен й каза, че е видял Hilton в сградата. Тя започна да разпитва за... прочети още »
19.08.201310:38

Beyonce освиркана на V Festival

Beyonce беше освиркана на британския V Festival в събота, след като остави хиляди фенове да я чакат на проливния дъжд.    Звездата беше хедлайнер на откриващата вечер в Келмсфорд но закъсня с появата си 20 минути, през което време тълпата я очакваше сред проливен дъжд и неприятен вятър. Затова не е чудно, че изнервената тълпа... прочети още »
16.08.201316:27

Jay Z даде на служителите си $50 000 бонуси

Jay Z, със сигурност поне по отношение на финасите, е точно шефът, който всеки би искал да има. Наскоро рапърът даде на всеки от служителите си по $50 000 бонуси. Причината? Получил е голяма данъчна отстъпка и е решил щедро да сподели радостта си с 80 човека екип - което му е струвало $6.4 милиона.   Явно такава крезовска щедрост не... прочети още »