Шоубизнес

08.08.201312:42

Rihanna само по пера и кристали на фестивал в Барбадос (галерия и...

Rihanna не остави нищо на въображението, като се появи по-предизвикателна и секси отвсякога, в карнавален костюм, който представляваше просто минималистични бикини и горнище, обсипани с кристали и пера. Късметлиите да видят не само облечената (съблечената?) в този тоалет звезда, но и да се насладят на танците й на живо, са били посетителите... прочети още »
08.08.201312:09

Beyonce отиде на концерта си в Бруклин с... колело (снимки)

Суперзвездата Beyonce не се свени да се озове до обикновените хора по улиците на Бруклин и отказа обичайните при пътуване до мястото на провеждане на концерта лимузини. Вместо това, в последната си вечер в Ню Йорк, тя избра да се добере до  последния от трите си концерта в Barclays Center на колело.   Beyonce публикува и колаж... прочети още »
07.08.201314:45

Lady Gaga се нахвърли върху руските власти

Lady Gaga се прицели в руските политически лидери в онлайн тирада, насочена към начина, по който се третират правата на ЛГБТ хората в Русия. Това стана само дни, след като виден руски политик я обвини, че е нарушила местните имиграционни закони.   Виталий Милонов я обвини за това, че е взела пари за концерт в Санкт Петербург миналата... прочети още »
07.08.201312:55

Chris Brown обмисля да приключи с музиката

Chris Brown обяви пред феновете си, че обмисля дали следващият му албум да не бъде "вероятно" последен, тъй като му е писнало да е известен само с побоя, който нанесе на Rihanna през 2009.   Изпълнителят е издал пет албума досега и щестият, озаглавен X, трянбва да излезе по-късно този месец.   Сега обаче той... прочети още »
06.08.201315:08

Katy Perry е горда, че не е спала с Robert Pattinson

Katy Perry отрече слуховете за връзка с британския актьор Robert Pattinson в интервю за британското издание на списание "Ел".   Тя се изповяда пред изданието броени дни преди излизането на новата й песен "Roar" на 12 август. Perry е категорична, че с Pattinson са само приятели. "Аз съм като неговата голяма... прочети още »
06.08.201312:46

George Michael с трайни увреждания след катастрофата

George Michael получил постоянни увреждания от автомобилната катастрофа, която преживя преди известно време, информира bgnes.   Певецът беше забелязан в близост до дома си в Лондон с големи белези от дълбока рана на тила си и друг голям белег на левия си лакът. Снимките показват последиците след катастрофата, при която той изхвърча... прочети още »
06.08.201312:01

Разкритикуваха Beyoncé за рекламата на известна марка сода

Beyoncé Knowles сключи рекламен договор с известна марка сода на стойност 50 млн. долара, което предизвика завист у колеги и оживени обществени дебати като цяло, съобщават от bgnes.   "Knowles осребрява добре своя имидж. Трябва да е луда, за да откаже подобна мултимилионна оферта. Но какво рекламира? Продукт, който един... прочети още »
05.08.201314:48

Носталгичен привкус в новото видео на Olly Murs към "Right...

Изпълнителят на "Heart Skips A Beat" пусна клипа към сингъла си "Right Place Right Time", четвъртият сингъл от едноименния албум. В клипа Olly се връща назад във времето, към прослушванията си за "X Factor", закачките покрай заснемането на други клипове и подгряващия му ангажимент към турнето на Robbie... прочети още »
05.08.201311:38

Simon Cowell очаква дете от жената на свой приятел (галерия)

Ако сте си мислели, че последните изцепки на Justin Bieber заслужават възмущение, ето ви нещо много по-интересно, сюжетно решено съвсем като в теленовела. 53-годишният медиен могул и саркастичен съдия в музикални реалити шоута Simon Cowell очаква дете. В това можеше да няма нищо странно, ако детето не се случваше на (все още) омъжена дама. За... прочети още »
05.08.201310:45

Deep Zone възраждат златни български песни

Deep Zone стартират проект, който има за цел да представи някои от най-емблематичните български песни с ново съвременно звучене. Всички парчета са преизпяти от певицата на групата – Надя, като в някои от новите версии участват и оригиналните изпълнители на съответната песен. Обединяващата част е модерния клубен звук. Повечето избрани... прочети още »
02.08.201313:56

Rihanna се завърна към естествената си прическа (галерия)

Rihanna, която сменя прическите си толкова често, че ако мигнеш, вече си изпуснал някоя, се появи с чисто нов имидж - с къса коса в естествения й тъмен цвят.   Звездата смени множество цветове и форми, включително обръсна половината си глава (с която накара много дами да я последват, за жалост с далеч по-малко чаровен резултат), но... прочети още »