Шоубизнес

03.06.201317:03

Почина майката на Bruno Mars

Bruno Mars (чието истинско име е Peter Gene Hernandez) жъне успех след успех на музикалното поле, но за съжаление радостта от тях в семейството му е помрачена. Според информация, публикувана в медиите, майка му е починала в събота.   Източникът е от екипа на Mars в Atlantic Records, който обяснил пред Associated Press, че майката на... прочети още »
03.06.201311:40

Symphonics’ Concerts пускат лимитирани пропуски и двойни пасове

По-малко от месец остава до първото издание на Symphonics’ Concerts. Част от дебютното събитие са двата последователни концерта на Jamiroquai и Jessie J на 28 и 29 юни в столичната зала Арена Армеец.    Билетите от най-евтините категории - 60 и 70 лв. за двете шоута - вече са напълно изчерпани. Поради големия... прочети още »
03.06.201311:23

Виж новия клип на Jessie J с участието на Big Sean и Dizzee Rascal

Jessie J публикува официалното видео към най-новия сингъл от втория си албум - "Wild". В него тя си партнира с Big Sean и Dizzee Rascal. Режисьор на клипа е Emily Nava. прочети още »
31.05.201316:07

Фен на Beyonce не устоя на пищните й форми и я шляпна отзад (видео)

Разгорещен фен на Beyonce не се сдържа и постави изпълнителката в конфузна ситуация, след като я шляпна отзад по време на нейно изпълнение в Копенхаген, Дания.   Певицата подканяла зрителите на първия ред да се включат в изпълнението на сингъла "Irreplaceable", когато един от мъжете, след като изпял строфа от песента, не се... прочети още »
31.05.201315:37

Melanie Brown намеква за още един албум на Spice Girls

Бившата Spice Girls Mel B. пусна бомбата пред E! News тези дни, като наред с останалите неща, които коментира, отговори и на въпроса дали може да се говори за възможността момичетата да се съберат и а издадат още един албум.   "Ами, знаете ли какво, и когато се събирахме миналата година за Олимпиадата, никой не вярваше, че ще го... прочети още »
31.05.201312:58

Kelly Clarkson показа видеото към “People Like Us”

Kelly Clarkson дебютира видеото към сингъла си “People Like Us” от албума й Greatest Hits: Chapter One (2012).     Песента е замислена като химн към аутсайдерите, а клипът е режисиран то Chris Marrs Piliero. прочети още »
30.05.201314:22

Ennio Morricone за първи път на българска сцена

Композиторът Ennio Morricone, оставил значителна и трайна следа в световната филмова музика, идва в България за своя първи концерт в навечерието на Коледните празници на 10 декември в зала Арена Армеец.   Най-магичното изкуство – киното, навлиза в ХХ век динамично и завладява сърцата и умовете на хората. За миналия век остават... прочети още »
30.05.201314:01

Текат последните приготовления около Symphonics’ Concerts

Мащабната продукция по случай Symphonics’ Concerts в София е само на един месец разстояние. Концертите на Jessie J и Jamiroquai пристига у нас с над 10 тира оборудване за всяко едно шоу. Сцената за всеки един концерт ще бъде различна, като мащабите обещават да бъдат повече от внушителни.   Екипът, с който пристига Jamiroquai,... прочети още »
30.05.201312:26

Miley Cyrus се завръща с нов сингъл и нов албум

Miley Cyrus - най-младият изпълнител с четири поредни #1 албума в рамките на три години - се завръща с нов албум през 2013. Пилотният сингъл от албума се казва "We Can't Stop”, чиято премиера ще е на 3 юни.    Miley също така участва в актуалното парче на will.i.am - “Fall Down”, както и в последния... прочети още »
29.05.201313:18

Kelly Rowland се разплака на сцената

Kelly Rowland потъна в сълзи по верме на концерт във Вашингтон този уикенд, докато изпълняваше песен, в която се разказва за нейна минала връзка, изпълнена с насилие.   Става дума за новото й парче "Dirty Laundry", в която освен това се разказва за нейното чувство на завист към колежката й Beyonce, чиято кариера била във... прочети още »
29.05.201313:03

Steve Angello, Mark Knight и Tom Staar гостуват на Денс Арената на...

Съставът на Денс Арената на EXIT става още по-добър с присъединяването на три от гурутата на хаус музиката. Steve Angello, Mark Knight и Tom Staar ще застанат редом до Fatboy Slim, Dubfire, Eric Prydz, Jeff Mills и Seth Troxler, за да направят тазгодишното петдневно парти на Денс Арената незабравимо. Създателите на най-големите хаус химни... прочети още »