Шоубизнес

18.07.201107:09

Леона Луис обвинена в плагиатство

Леона Луис беше обвинена, че е изплагиатствала новата си песен "Collide" от денс диджей. Изпълнителката на песента "Bleeding Love", станала хит в над 30 страни, включително и България, издаде първия си сингъл от миналогодишния "I Got You". Сега обаче Луис е изправена пред правен спор. Представители на... прочети още »
14.07.201112:49

Лейди Гага нападната с яйца в Австралия

Лейди Гага получи различно отношение от това, което по принцип е свикнала да получава. Тя беше нападната с яйца в Австралия, докато излизаше от клуб, в който пя и прекара вечерта си.(на снимката излиза от хотела си в Сидни -Getty images/ Guliver photos) Без да губи самообладание, поп-изпълнителката запази изправената си стойка и усмивката... прочети още »
14.07.201112:36

Take That изпълняват саундтрака на "Тримата Мускетари" 3D

Още една класика ще бъде представена в триизмерен проект. Нов филм за "Тримата мускетари" ще се появи по кината от септември. Приключенският екшън е с участието на Орландо Блуум и Мила Йовович. Именно този проект вдъхнови момчетата от Take That, които записаха и новия си сингъл специално за лентата. Името му е "When We Were... прочети още »
14.07.201111:59

Leftfield са хедлайнери на основната сцена на SPIRIT of Burgas

Едно от най-големите имена на електронната музика в света - Leftfield, e хедлайнер в третата вечер на основната сцена на SPIRIT of Burgas 2011, съобщиха организаторите на фестивала. Стартирал в края на `80те, когато електроника и цикличност са синоними, Leftfield се отличава с иновативния си интелигентен подход в създаването на денс... прочети още »
14.07.201110:19

EXIT OF ME ( 2011 )

За началото на 21 век на Балканите не разполагам с много доказателства, но веднъж в годината имам радостта да ви представя поне едно от тях. Пак припалвам културната революция на Запад от нас, и по-конкретно – музикалния феномен Петроварадин (където свършва Нови Сад ) през юли, после белградския бирфест през август, септемврийската... прочети още »
13.07.201109:50

Бивше гадже отвлече Мис България 2009 Антония Петрова

26-годишната Антония Петрова, носителка на титлата "Мис България 2009", е била отвлечена от бившия си приятел - 46 годишния руснак Александър Бередин. Петрова  била издърпана от ресторант в кв. "Бояна", докато  вечеряла с рап певеца Адриан Рачев-известен като Румънеца. След сигнал от родителите на Антония, че... прочети още »
12.07.201114:17

Бекъмови кръстиха дъщеря си на героиня от филмче на Дисни

Дейвид и Виктория Бекъм кръстиха дъщеря си Харпър Севън. Изборът на името на детето, което се роди в Лос Анджелис в неделя, бил повлиян от тримата сина на звездната двойка - Бруклин, Ромео и Круз, които искали сестричката им да се казва Харпър Финкъл. Това е името на героинята, изиграна от Дженифър Стоун в тв сериала "Магьосниците от... прочети още »
12.07.201113:34

Пожар по време на шоу на Риана - видео

Риана (Rihanna) е подписала договор да бъде новият модел за бельо и колекция дънки на "Армани" за сезон есен-зима 2011/2012 г. Рекламната кампания с певицата, вече е заснета в Ню Йорк и ще дебютира на билбордове по целия свят през септември. По-рано тази година 23-годишната изпълнителка на "What's My Name" стана... прочети още »
12.07.201113:00

Бионсе по бельо в "Best Thing I Never Had" - видео

Американската R&B изпълнителка Бионсе (Beyonce) зарадва своите почитатели с нов секси видеоклип. Изпълнителката се появява във видеоклипа към парчето "Best Thing I Never Had", облечена в булчинска рокля, комбинирана с изключително секси бельо. Песента "Best Thing I Never Had" е вторият сингъл от последния албум на... прочети още »
12.07.201108:55

Алекс Раева и Лора Караджова с горещи летни сингли - видео

Алекс Раева е готова с поредния си нов сингъл – "Nice in July". Песента е заредена с много динамика и свежо настроение, предразполагащо към незабравими летни спомени.  Mузиката, текста и аранжимента на парчето са дело на творческия  тандем Ясен Козев и Крум Георгиев("Губя контрол” на Миро,... прочети още »
11.07.201113:49

След "Progress Tour" Роби пак напуска "Take That"

Роби Уилямс планира да се завърне към соловата си кариера и да предприеме самостоятелна обиколка, обяви самият той, отговаряйки на въпроси от фенове в своя блог. Роби обаче ще направи това след края на супер успешното турне "Progress Tour". Роби Уилямс все пак признава, че не е сигурен накъде е тръгнал, но преди всичко смята да... прочети още »