Новини

24.03.201416:39

Mila Kunis е бременна?

Актрисата Mila Kunis е бременна от Ashton Kutcher, твърдят WENN, цитирани от бгнес.   Само няколко седмици след годежа, двамата актьори вече се подготвят да станат родители за първи път - Kunis е забелязана да посещава курс по йога за бременни в Холивуд.   Mila и Ashton показаха любовта си по време на баскетболен мач на Los... прочети още »
24.03.201416:22

Shakira най-харесвана във фейсбук

В края на миналата седмица победител в битката за сърцата и умовете на интернет потребителите стана Shakira.   Звездата официално бе призната за знаменитостта с най-голям брой "лайкове" в социалната мрежа Facebook. Според статистиката на сайта, Shakira е получила "лайковете" на повече от 86 милиона потребители - с... прочети още »
24.03.201416:11

Разкриха на колко години жените са най-уверени в секса

Жените достигат пика на сексуалната си увереност на 31-годишна възраст, показва британско проучване сред 2000 мъже и жени на възраст между 18 и 60 години.   Резултатите показват, че 31 г. е възрастта, когато повечето жени имат достатъчно опит в секса, за да бъдат уверени в себе си в леглото. Дългата връзка също помага дамите да се... прочети още »
24.03.201411:37

Kylie Minogue иска да е момиче на Bond

45-годишната Kylie Minogue ще се радва да бъде любовната тръпка на Daniel Craig в следваща част на приключенията на тайния агент James Bond.   Въпреки това, тя се опасява, че вече е прекалено възрастна. "Ще бъда най-старото момиче на Bond, но разбира се ще бъда невероятна", сподели австралийката, цитирана от... прочети още »
24.03.201411:16

Cheryl Cole била болна от малария

През 2009 Cheryl Cole заболяла от малария след посещение на африканската планина Килиманджаро.   Тогава звездата участва в хуманитарна акция, чиято цел била да повиши осведомеността за болестта, припомня бгнес. Една година по-късно Cheryl заболяла от малария. "В нито един момент не мислех, че след година ще се разболея. Казаха... прочети още »
24.03.201410:12

Родни звезди ще печелят от YouTube

Българските творци ще генерират приходи от използването на тяхната музика в YouTube, информира бгнес.   Това става възможно, след като YouTube и българската организация за колективно управление на авторски права в музиката – Музикаутор, сключиха договор за лицензиране. Така българските и международни творци – композитори,... прочети още »
21.03.201413:41

Формулата на любовта

Макар математиката да е несъвместима с любовта, изследване за трайността на връзките с участието на 2000 души твърди, че е открило формулата за продължителността на любовната връзка.   Ако искате да разберете колко ще трае любовта, трябва само да направите следното изчисление... прочети още »
21.03.201412:47

Спечелете покана за концерта на D2 по случай новия им албум!

В понеделник радио FM+ става сцена на D2 – групата, която след 8 години затишие отново издава албум и кани своите фенове на специален концерт по повода. Двама от вас ще спечелят двойни покани за него, ако отговорят на въпроса какви символи виждате в обложката на на албума, публикуван във ФБ страницата "Ива от сутрин до... прочети още »
21.03.201412:40

Коя е зодията ви според египетския хороскоп

Ако сте фенове на астрологията, проверете знака си според египетския хороскоп, предлага обекти.    Тот /Thoth/ 29 август – 27 септември   Богът на мъдростта и ученето; хората, родени под този знак умеят лесно да решават проблемите си и се славят като добри организатори. И все пак, ако получат по-добра оферта, ще... прочети още »
21.03.201412:08

Sarah Jessica Parker разчита на случайни вдъхновения

Модната икона и актриса Sarah Jessica Parker признава, че най-голямото вдъхновение за външния й вид са хората, с които се разминава по улицата, пише бгнес.   "Беше един много студен ден в Ню Йорк и аз нямаше как да изляза по боси крака, затова обух клин. Вдъхнових се от една жена, която случайно видях в Сиатъл - тя го носеше с... прочети още »
21.03.201411:33

Chris Brown остава в затвора за нарушение на пробацията

Chris Brown ще остане в затворе поне до края на април за нарушение на своя изпитателен срок, съобщиха от министерството на правосъдието.   24-годишният рапър, който бе задържан и оставен в ареста в Малибу, след като бе изгонен от център за дезинтоксикация, ще остане в затвора до следващото заседание на съда на 23... прочети още »