Новини

14.03.201410:39

Chris Brown отваря своя агенция за модели

Chris Brown реши да се пробва на ново поприще - отвори своя агенция за модели.   Изпълнителят съобщи в туитър, че планира да организира кастинги за модели в няколко големи града, включително Хонг Конг, Париж и Ню Йорк, които да попълнят портфолито на компанията му Legendary Faces.   Засега опитът му се ограничава до връзката... прочети още »
14.03.201410:27

Britney Spears готова за брак

Певицата Britney Spears е готова отново да мине под венчило.   Звездата излиза с приятеля си David Lucado от близо година и вече обмисля как двамата ще предприемат по-сериозна стъпка в отношенията си, а според слуховете, гаджето на певицата ще й зададе големия въпрос всеки момент.   "Той има изключително сериозно... прочети още »
13.03.201415:08

"Безумна любов“ тръгва по кината у нас от утре

Романтичната драма "Безумна любов“ е с участието на Алекс Петифър ("Дилъри на време“) и Габриела Уайлд ("Кери“). Филмът разказва историята на изискана девойка и привлекателен млад мъж, между които пламва необуздана любов. Връзката между двамата става дори по-силна и безразсъдна след намесата на родителите им,... прочети още »
13.03.201414:27

7 ежедневни технологични термини и историите зад тях

Мишка, бисквитки, спам - всичко това са думи, които придобиха съвсем конкретно значение в света на интернет и технологиите, пише обекти. Но знаете ли откъде произлизат те? Някои от тези думи по принцип означават съвсем друго, докато други са буквално създадени за целите на модерния технологичен жаргон. Всички те обаче имат своя... прочети още »
13.03.201414:18

Парите променят към лошо дори и маймуните

Може и да мислите, че понятия като валута, пари, капитали, търговия, икономика са присъщи само на венеца на еволюцията – човекът. Двама учени от Йейл, икономистът Кийт Чен и психологът Лори Сантос обаче доказват точно обратното с любопитен експеримент, в който решили да научат маймуни да използват пари, пише обекти.    И... прочети още »
13.03.201413:04

Коя любима ваша поредица искате да продължава до ден-днешен?

Коя любима ваша поредица /независимо дали е филм, предаване или книга/ искате да продължава до ден днешен? Поводът е завръщането на култовата документална поредица Космос, започната преди години от Карл Сейгън. Какво да очакваме в новото издание ще разберем от нашия кино-гид Зорница Аспарухова, която ще се фокусира и върху филмите на... прочети още »
13.03.201412:51

Pharrell Williams разкри с кого най-много е искал да работи

Всички искат да работя с Pharrell Williams, но той винаги ще съжалява, че не е работил с Michael Jackson, тъй като песните които той е написал за Краля на попа, са били дадени на Justin Timberlake.   Преди повече от десетилетие хитовият изпълнител създал повече от 10 песни за Jackson, но екипът на изпълнителя отхвърлил... прочети още »
13.03.201412:29

Kylie Minogue пусна за слушане новия си албум в интернет

Най-новият албум на Kylie Minogue Kiss Me Once може да се чуе свободно на сайта на британския в-к "Guardian" - ЧУЙ ГО ТУК.   Албумът, състоящ се от 11 парчета, обаче не може да се сваля. Официалната премиера на Kiss Me Once е на 17 март. По време на работата си в студиото Kylie активно си сътрудничеше с рапъра Jay-Z, който... прочети още »
13.03.201412:16

Излезе Топ 10 на най-досадните знаменитости за 2013

Сп. "Forbes" състави своя ежегоден списък с най-преекспонираните знаменитости, които са толкова прекомерно отразявани в медиите, че са успели да втръснат на всички, освен може би на най-върлите си фенове.   Безспорен лидер в класацията е Justin Bieber, при това далеч не само в тази класация. Подрежда се на #9 в Знаменитости... прочети още »
12.03.201417:21

Честит рожден ден, Deep Zone Project!

В четвъртък сме на рожден ден –15 годишния юбилей на една от най-успешните български групи – Deep Zone Project. Как ще празнува бандата и защо само месец не стига, ще чуем от DJ Dial Solo от групата.   В музикалната карта на света отново ще ни вкара Влади Дивизиев, който този път се е позиционирал в Лос Анжелис, за да... прочети още »
12.03.201416:03

Naomi Campbell иска да има бебе

43-годишният супермодел Naomi Campbell, която миналата година се раздели с дългогодишния си приятел Владимир Доронин, иска да създаде семейство.   Красавицата разкри, че не се нуждае от партньор, за да има деца. "Искам да имам бебе, независимо дали имам мъж или не. Ще имам мое собствено", каза Campbell в Ню... прочети още »