Новини

25.03.201412:44

Какъв е вашият темперамент?

Темпераментът е особеност на личността, която се характеризира с изключително устойчиви свойства на психиката. Той се характеризира с бързината или бавността в протичането на психичните процеси, пише обекти.   Класификацията в темперамента принадлежи на древногръцкия учен Хипократ. Той определя 4 основни темперамента –... прочети още »
25.03.201411:45

David Guetta се разведе

Легендата на денс музиката David Guetta (46) се раздели със съпругата си Cathy (46) след 24 години заедно.    Френската двойка, която има две деца - Tim Elvis (10) и Angie (7) - се срещна през 1990, направи бурна сватба още същата година и тъй като и двамата са в бизнеса, бяха една от най-властните двойки в бранша - и една от... прочети още »
25.03.201411:21

J.Lo разкри вдъхновението за новия си албум

Jennifer Lopez признава, че разводът със съпруга й Marc Anthony й е дал един различен поглед върху любовта, който тя е използвала за вдъхновение при създаването на последния си албум. Според звездата, раздялата с Marc е "повратна точка в живота й", която изцяло е променила мисленето и отношението към любовта и чувствата... прочети още »
25.03.201410:49

Определиха Rihanna за модна икона на 2014 (галерия)

Барбадоската певица Rihanna е определена за модна икона на 2014 от Съвета на модните дизайнери (CFDA) в САЩ.   Звездата, която често бе забелязвана на модните дефилета по време на Седмицата на модата в Париж тази година, ще бъде удостоена с престижното отличие на церемонията по връчването на Модните награди през юни, информира... прочети още »
25.03.201410:35

Съставиха карта на филмовите катастрофи

В интернет бе публикувана карта на САЩ, показваща кои градове са най-често арена на опустошителни бедствия в киното, пише бгнес.   За изготвянето на картата са послужили 189 филма, като авторите й подчертават, че не претендират за изчерпателност. На първо място е класиран Ню Йорк, любим на създателите на филми за катастрофи. Градът е... прочети още »
25.03.201410:18

Виж новото горещо видео към “Sexercize” на Kylie

В безспорно най-секси клипа, показващ как минава една спортна тренировка, Kylie запознава феновете си с горещия и еротичен свят на “Sexercize”. Режисьорът Will Davidson, който е снимал и лирик видеото към “Skirt”, отвежда зрителя на пътешествие в света на спортните тренировки, последващото отмаряне в сауна и сцени,... прочети още »
25.03.201410:01

От днес новият албум на Shakira е на пазара

Shakira е готова с новия си едноименен албум Shakira, който излиза днес от Вирджиния Рекърдс/Sony Music в стандартна и делукс версия. Албумът у нас се издава с медийната подкрепа на радио Fresh!.   Пилотният сингъл от албума “Can’t Remember To Forget You” - избухващият дует с Rihanna – е в челните места в... прочети още »
24.03.201419:09

Таткото гледа децата, докато прави кариера

Какво ще кажете точно на Благовещение да обсъдим темата: "Таткото гледа децата, докато прави кариера”. Това вече е въпрос на реалност в много семейства, така че няма да казваме "да” или "не", а по-скоро – как да се справи по-добре. Двамата актьори Здрава Каменова и Кирил Бояджиев ще ни разкажат как се... прочети още »
24.03.201416:52

Emma Thompson и Rita Ora са новите лица на Marks & Spencer

Актрисата Emma Thompson и певиците Annie Lennox и Rita Ora ще обединят красотата си за новата кампания на модната марка Marks & Spencer.   За да заснемат пролетно-лятната колекция за марката, трите дами ще обиколят множество места из Великобритания, на които ще позират пред фотографи, облечени с модните предложения за сезона.... прочети още »
24.03.201416:39

Mila Kunis е бременна?

Актрисата Mila Kunis е бременна от Ashton Kutcher, твърдят WENN, цитирани от бгнес.   Само няколко седмици след годежа, двамата актьори вече се подготвят да станат родители за първи път - Kunis е забелязана да посещава курс по йога за бременни в Холивуд.   Mila и Ashton показаха любовта си по време на баскетболен мач на Los... прочети още »
24.03.201416:22

Shakira най-харесвана във фейсбук

В края на миналата седмица победител в битката за сърцата и умовете на интернет потребителите стана Shakira.   Звездата официално бе призната за знаменитостта с най-голям брой "лайкове" в социалната мрежа Facebook. Според статистиката на сайта, Shakira е получила "лайковете" на повече от 86 милиона потребители - с... прочети още »