Новини

17.12.201315:12

Семейството на Miley Cyrus със собствено интернет риалити шоу (видео)

"Не само Miley заслужава да е в новините, и ние искаме", явно са си помислили членовете на семейството й, защото са си спретнали фамилно риалити шоу, наречено “Seriously Cyrus”, което се излъчва в интернет, през платформата YouTube.   По идея нов епизод ще има всяка седмица, включително рубриките “Truly... прочети още »
17.12.201312:51

Дантелените рокли са идеални за коледно парти

Ако все още не сте избрали тоалета си за коледното парти тази година, имайте предвид, че малката дантелена рокля е изключително модерна за сезона, съобщават бгнес.   Тези рокли са стилни, удобни, предлагат се в разнообразни форми и стилове и най-важното, придават изключителна класа. Ако изцяло дантелена рокля не е по вкуса ви, малко... прочети още »
17.12.201311:26

Най-ужасните восъчни статуи на знаменитости (галерия)

Обикновено, когато чуе за восъчни фигури, човек си мисли за музеите на Madame Tussaud, където фигурите са често толкова реалистични, че когато самите зевзди се снимат с тях, е трудно веднага да кажеш кой е живият човек и кой - восъчната статуя. Случаят, за който ще ви разкажем, меко казано, не е такъв.   Става дума за Музея на... прочети още »
17.12.201311:03

Новият албум на Beyoncé счупи рекордите на iTunes, виж първия клип...

Новият визуален албум на Beyoncé излезе в петък, ексклузивно на платформата iTunes, без никаква предварителна реклама - или изобщо информация от какъвто и да е характер. 14 песни и 17 клипа, колаборации с Jay Z, Drake, Frank Ocean и Justin Timberlake. Целият екип й е казвал, че е луда да поема подобен риск.    Оказва се... прочети още »
17.12.201310:24

10 странни езика, измислени по странни причини

Повече от 6909 езика се говорят по света. Това твърдят учените от Американския летен институт по лингвистика с традиции в изследването на писменото и говоримо слово от 1934, пише Обекти. Някои други изследователи предполагат, че езиците на Земята са почти 10 хиляди.    При толкова много азбуки, думи и писмени знаци усилието да... прочети още »
16.12.201316:59

Каква беше спортната 2013?

Във вторник с елегантно подаване отправяме топката към Кедъра, за да може да забие във вратата на отбора-домакин най-ефектните голове. Иначе казано – каква беше спортната 2013 през очите на един от най-емоционалните ни и точни коментатори – Камен Алипиев-Кедъра. Кой е спортистът на годината е логичният въпрос към вас от лексикона... прочети още »
16.12.201315:41

Ерика Баду е новото лице на Живанши

Стилната соул певица била избрана от Рикардо Тици да стане лице на новата кампания на френската модна къща Африка среща Япония, съобщава бгнес. Моделите в нея ще бъдат изцяло чернокожи. "Ерика е икона. Тай е най-стилната жена, която съм срещал в живота си. Тя има толкова добър усет към пропорциите, цветовете. С рекламната кампания искам... прочети още »
16.12.201314:43

8 неща, които не трябва да правите на фирменото парти

Отново настъпи онова време от годината, в което хората през деня работят под пара, за да довършат всичко навреме преди празниците, а вечерта се случва да ходят на партита. Затова Обекти предупреждава какво не бива да правите на коледните партита. Тук са посочени само най-елементарните, но и най-често пренебрегвани правила.   Ето... прочети още »
16.12.201314:25

Камерън ще снима продълженията на "Аватар" в Нова Зеландия

Джеймс Камерън ще снима в Нова Зеландия трите филма, продължение на "Аватар", чието излизане беше насрочено за 2016, след като сключи договор с правителството в Уелингтън, съобщи самият той.   Трите филма ще бъдат снимани един след друг, без прекъсване, и ще излязат последователно през 2016, допълни режисьорът. Първият... прочети още »
16.12.201313:39

EXIT Adventure 2014: едно приключение в две държави!

Две държави, 7 дни, най-голямото музикално събитие на Балканите! Един EXIT, две държави, седем дни, безброй впечатления – петнайстото издание на най-големия фестивал на Балканите ще бъде мащабно и цветно приключение.   EXIT Adventure ще се проведе между 10 и 13 юли в Петроварадинската крепост. След като утихнат и последните... прочети още »
16.12.201312:14

Вижте кой е изпълнителят на годината на Billboard

Bruno Mars е отличен от списание Billboard за изпълнител на годината за 2013 - забележителна чест, която закрива една вече забележителна година. Като допълнение към това, че Unorthodox Jukebox е един от най-продаваните албуми за годината, Billboard анонсира, че Mars е покорил върховете на 8 от класациите в края на годината,... прочети още »