Новини

31.10.201315:42

Съдят Лагерфелд заради обиди към закръглените модели

Модният дизайнер и фотограф Карл Лагерфелд ще отговаря в съда заради обидни коментари за моделите с по-пищни форми.   Лидерите на асоциация, която се бори за правата на закръглените жени, заведоха иск срещу творческия директор на Шанел заради критиките му към по-пълните модели. По това дело председателката на асоциацията Бети Обриер... прочети още »
31.10.201315:29

Мистър Бийн отличен с престижна британска награда

Британският комедиен актьор Роуан Аткинсън, известен в световен мащаб с името на своя филмов герой "Мистър Бийн", днес съвсем сериозно беше обявен за командор на Ордена на Британската империя от кралица Елизабет Втора като признание за кариера, посветена на разсмиването на нейните поданици, съобщи бгнес.   На церемонията... прочети още »
31.10.201314:38

Britney иска Natalie Portman да я изиграе във филм

Britney Spears иска Natalie Portman да се превъплъти в нейния образ на големия екран, съобщава бгнес.   При представянето на новия си албум Britney Jean в Туитър Britney била запитана: "Ако можехте да изберете някой, който да ви изиграе като героиня във филм, кого бихте избрала?". 31-годишната певица спряла избора си на... прочети още »
31.10.201312:43

Stevie Wonder ще издаде два албума догодина

Stevie Wonder прекрати осемгодишната музикална суша, обявявайки, че през 2014 ще издаде не един, а цели два нови албума с оригинална музика, информира бгнес.   63-годишният фънк и соул певец заяви, че събитията в живота му в последно време като развода му с Kai Millard Morris са го вдъхновили да се върне в студиото. Освен това Wonder... прочети още »
31.10.201311:58

Chris Brown ще се учи да контролира агресивността си

Chris Brown ще се подложи на лечение, за да се научи да контролира своите пристъпи на агресия, след като срещу него за пореден път бе повдигнато обвинение за насилие, съобщи говорителят му. Той може да прекара в специализирана клиника в Малибу до 3 месеца, пише бгнес.   Най-"популярната" проява от подобен характер на... прочети още »
30.10.201317:39

Знаете ли как се играе на бира понг?

На 31 октомври сменяме костюмите и сваляме задръжките, за да празнуваме Хелоуин и да изживеем нещо ново.   Специалният гост на Ива е Графа, който ще сподели каузата на концерта си "Заедно на децата на България" в партньорство с УНИЦЕФ.   Ще поиграем и на БИРА ПОНГ - една забава с много бира, точен мерник и смях,... прочети още »
30.10.201314:54

Майкъл Фасбендер се плаши от златотърсачки

Британският актьор Майкъл Фасбендер гледа да си няма вземане-даване с жени, проявяващи интерес към него само защото е известен, съобщава бгнес.   "Запознавам се с някое момиче, което първоначално се държи хладно. Обаче като разбира, че съм известен, интересът й изведнъж се разгаря. Такива набързо ги отсвирвам. Не искам да съм... прочети още »
30.10.201313:47

Elton John е най-щастлив от бащинството

Сър Elton John никога не е бил по-щастлив, откакто стана баща.   66-годишният певец казва, че създаването на семейство и бащинските грижи за Zachary (2 г.) и Elijah (8 месеца), които споделя с партньора си David Furnish, са по-хубави от всичките му хитови записи взети заедно, съобщава бгнес. "Никога не съм бил по-щастлив с David... прочети още »
30.10.201313:03

Довечера е концертът на Tom Jones

Снощи с чартърен полет от Израел в София пристигнаха легендарният Tom Jones и целият негов екип, който ще вземе участие в шоуто довечера в Зала 1 на НДК.   Пред българските медии, които очакваха пристигането му на Летище София той потвърди, че концертът му в България тази есен е бил изрично негово желание към агента му, и това се... прочети още »
30.10.201312:08

Ciara се сгоди за Future

28-годишната R&B изпълнителка беше изнендана от 29-годишния си приятел Future, който поиска ръката й в неделя вечерта. В замяна той постави там 15 каратов диамантен пръстен.      Двамата са двойка от година, а предложението дойде навръх рождения й ден. Ciara веднага сподели събитието с феновете си в туитър:... прочети още »
30.10.201310:23

Как се правят наистина снимките в списанията? (видео)

Свикнали сме - в наши дни вече независимо от пола - да се вглеждаме в лъскавите снимки на списанията и да завиждаме горчиво на моделите там - за гладката кожа, перфектният тен, дългите крака, пищните коси, идеалните тела и съвършените лица на моделите. И ако някога сте си мислели "Такива същества има само в приказките"... сте... прочети още »