Новини

01.11.201311:12

Rihanna татуира... татуировката си (галерия)

Помните ли най-скорошната тауировка на Rihanna? Хардкор маори дизайнът, който беше изрязан в кожата й? Към датата на събитието татуистът хвалеше певицата за издъжливостта й, обясняваше, че дизайнът е уникален за всеки, а певицата сякаш беше във възторг.   Сега обаче явно е попремислила, защото я покри с нова. Трудоемкият дизайн е... прочети още »
01.11.201310:40

Rudimental изкараха видеото на "Free" с участието на...

Лондонската формация Rudimental представи “Free”, от платинения дебютен албум Home, с вокалите на шотландката Emeli Sandé.    Видеото е режисирано от Stu Thomson. Лентата е снимана около връх Айгер в швейцарските Алпи, а кинематографичното приключение следва пътуването на момче, което след неспокойно начало в... прочети още »
01.11.201310:38

Roxette се завръщат с колекцията Travelling The World

Като се има предвид, че Roxette е една от най-успешните скандинавски групи, крайно време беше да бъде направен документален филм за тяхната кариера. И имайки предвид, че групата е свирила пред 1.5 милиона души в 46 страни по време на тяхното турне през 2011-2012, с което те се завърнаха, крайно време беше и за концертен филм, който да показва... прочети още »
01.11.201309:58

Клинт Истууд се развежда на 83

Съпругата на Клинт Истууд - Дина Руиз, е подала молба за развод след 17-годишен съвместен живот с холивудския ветеран, съобщава бгнес.   Молбата за развод е придружена от финансов иск срещу Истууд, чиито параметри на се съобщават. Руиз иска и попечителство над 16-годишната им дъщеря Морган. По-рано бе съобщено, че двойката се е... прочети още »
31.10.201317:03

Кои са будителите - нашите и на разбунтувалите се студенти?

В петък шоуто празнува своя първи рожден ден! Ще честваме деня на будителите с едни истински съвременни будители: писателят и драматург Стефан Цанев и актрисата Нина Димитрова от театър Кредо.   Цяла седмица вече продължава и студентската блокада в студиото – Поли, Антон и Влади ще разкажат кои са техните будители; Ива пък... прочети още »
31.10.201316:23

Познавате ли живата кукла Барби? (галерия)

Известна като "живата кукла Барби", истинското име на момичето от снимката е Валерия Лукянова. Младата украинка стана сензация в мрежата - сама обявява себе си за най-известната в руския интернет - благодарение на приликата си с популярната кукла.    Тъй като поначало куклата Барби е била създадена като непостижим (и... прочети още »
31.10.201315:42

Съдят Лагерфелд заради обиди към закръглените модели

Модният дизайнер и фотограф Карл Лагерфелд ще отговаря в съда заради обидни коментари за моделите с по-пищни форми.   Лидерите на асоциация, която се бори за правата на закръглените жени, заведоха иск срещу творческия директор на Шанел заради критиките му към по-пълните модели. По това дело председателката на асоциацията Бети Обриер... прочети още »
31.10.201315:29

Мистър Бийн отличен с престижна британска награда

Британският комедиен актьор Роуан Аткинсън, известен в световен мащаб с името на своя филмов герой "Мистър Бийн", днес съвсем сериозно беше обявен за командор на Ордена на Британската империя от кралица Елизабет Втора като признание за кариера, посветена на разсмиването на нейните поданици, съобщи бгнес.   На церемонията... прочети още »
31.10.201314:38

Britney иска Natalie Portman да я изиграе във филм

Britney Spears иска Natalie Portman да се превъплъти в нейния образ на големия екран, съобщава бгнес.   При представянето на новия си албум Britney Jean в Туитър Britney била запитана: "Ако можехте да изберете някой, който да ви изиграе като героиня във филм, кого бихте избрала?". 31-годишната певица спряла избора си на... прочети още »
31.10.201312:43

Stevie Wonder ще издаде два албума догодина

Stevie Wonder прекрати осемгодишната музикална суша, обявявайки, че през 2014 ще издаде не един, а цели два нови албума с оригинална музика, информира бгнес.   63-годишният фънк и соул певец заяви, че събитията в живота му в последно време като развода му с Kai Millard Morris са го вдъхновили да се върне в студиото. Освен това Wonder... прочети още »
31.10.201311:58

Chris Brown ще се учи да контролира агресивността си

Chris Brown ще се подложи на лечение, за да се научи да контролира своите пристъпи на агресия, след като срещу него за пореден път бе повдигнато обвинение за насилие, съобщи говорителят му. Той може да прекара в специализирана клиника в Малибу до 3 месеца, пише бгнес.   Най-"популярната" проява от подобен характер на... прочети още »