Новини

19.06.201219:31

Клипът на "Wide Awake" на Кейти Пери е вдъхновен от...

Американската супер звезда Кейти Пери пусна най-новото си видео към песента "Wide Awake". Клипът разказва приказка, която доста напомня на култовия филм "Лабиринт" от 1986 г., с участието на Дейвид Бауи и Дженифър Конъли. Песента е съвсем нова и е добавена в разширеното издание на хитовия албум "Teenage... прочети още »
19.06.201218:40

Fatboy Slim загрява за Elevation на Европейското първенство по футбол

Fatboy Slim е британски музикант и диджей. Името му е Норман Кук и повече от 30 години е на върха на музикалната и денс сцена. Преди дни се нареди на 12-то място в класацията на сп. "Форбс" за най-богати диджеи в света. Fatboy Slim става популярен и получава редица музикални награди за хитовете си "Weapon of Choice",... прочети още »
19.06.201211:35

Матю Макконъхи е най-сексапилният татко в Холивуд

Младоженецът Матю Макконъхи оглави онлайн класация за най-сексапилния татко в Холивуд, съставена по повод Деня на бащата. Макконъхи, който миналия уикенд се ожени за приятелката си Камила Алвес, и е баща на две деца, получи 21 на сто от гласовете на участниците в допитването, осъществено от кино сайта Fandango.com. Той изпревари с 5 на сто... прочети още »
19.06.201211:26

Риана си татуира сокол на глезена

Барбадоската красавица Риана има нова египетска татуировка на глезена. Певицата, която може да се похвали с много стилни татуировки по тялото, показа новата си - египетски сокол на глезена си. Звездата показа придобивката си на страницата си в Туитър, споделяйки, че изборът не е случен. Соколът – светлината, която гори и в... прочети още »
19.06.201211:07

Представяме ви театралната постановка "Невидими" №1

"Студио за документален театър ВОКС ПОПУЛИ" представя "Невидими" №1. Това е първото представление  от едноименната  тематична поредица документални представления  - в нея на фокуса на артистичното любопитство са  маргинални, малцинствени и пренебрегнати обществени групи и техните... прочети още »
19.06.201210:32

Аланис Морисет с нов сингъл - аудио

След няколко години мълчание, канадската звезда Аланис Морсет (Alanis Morissette) се завърна на музикалната сцена с чисто новия си сингъл "Guardian". Певицата подготвя още нов албум и стартира европейско турне през юли и август. "Guardian” е пилотен сингъл от предстоящия албум на певицата, който ще носи... прочети още »
19.06.201210:19

DJ Doncho и Алекс Раева в горещи летни проекти

Това лято се очертава да бъде много горещо в музикален аспект за Алекс Раева и DJ Doncho. Творческият тандем ще атакува музикалната сцена с две страхотни морски парчета – "I’ll Be Ok” и “Hey Boy”. Лятно денс звучене, съчетано с енергичен клубен бийт, зашеметяваща визия и свежи ярки цветове - това може да... прочети още »
19.06.201208:28

България постави първия световен рекорд по свирене на гайди

Гинес одобри българския опит за рекорд с 333 гайди и така България вече е първата страна в света, поставила рекорд по свирене на гайди! Опитът се състоя на 16 май в зала 1 на НДК, а организатор на грандиозното събитие бе международната неправителствена хуманитарна организация "Изкуството да живееш”. В международен мащаб... прочети още »
18.06.201217:23

Лора Крофт: "Екзотиката в бг къмпингуването е за богатите"

Има екзотика в къмпингуването на нашето море, ако не е ходил човек. Оставям настрана заможните къмпингуващи с каравани със собствена тоалетна и баня. Говоря за примитивните условия на плажовете без тоалетни или с имитация на такива, в които водата идва посредством маркуч, а цената за „удоволствието” не пада под 50 стотинки. За... прочети още »
18.06.201209:48

Жизел Бюндхен е най-богатият модел

Бразилската красавица Жизел Бюндхен беше обявена за най-високоплатеният модел в света според списание "Форбс", предвид спечелените 45 милиона долара между май 2011 г. и май 2012 г. 31-годишната звезда, която се омъжи за спортистът Том Брейди през 2009 г., надминава с около 35 милиона нейните най-силни конкуренти Кейт Мос и Наталия... прочети още »
18.06.201208:27

"Господари на ефира" обратно в НТВ

Още тази есен любимото на българите предаване "Господари на ефира” се завръща по Нова телевизия.  "Господари на ефира” ще бъде изцяло обновено  – с нови декори, нови рубрики и още много изненади, които зрителите ще видят скоро. Новост е, че през новия сезон предаването няма да продължи сътрудничеството... прочети още »