Новини

26.06.201216:03

Лора Крофт: "Ще продължа да точа от торентите, докато Райън...

Признавам си, че свалям безплатни филми от интернет. Но това са филми, които не ги дават по нашите кина, както и сериали, които не ги дават по телевизиите. Да, против съм да се крадат филми, които вървят по нашите екрани, но смятам, че тях ги свалят хора, които така или иначе не биха отишли на кино. А какво да правят хората в малките... прочети още »
26.06.201214:53

Строят замък за Лейди Гага в София

На сцената на концерта на Лейди Гага в София ще бъде издигнат цял средновековен замък. Там ще се развие най-горещото музикално събитие в България, съобщиха от София Мюзик Ентърпрасис. Шоуто на мега звездата със сигурност ще впечатли дори и най-дръзките фенове. В момента световното турне на кралицата на провокациите "The Born This Way... прочети още »
26.06.201214:27

Латинодивата Глория Естефан стана баба за първи път

Латинодивата от кубински произход Глория Естефан стана баба за първи път. 54-годишната звезда стана баба на момченце, което се роди в четвъртък. Певицата сподели радостната новина на страницата си в социалната мрежа Туитър. "Сърцето ми вече е пълно. Има нов човек в живота ми", написа тя. Внучето се казва Саша Ардженто Естефан и е... прочети още »
26.06.201214:19

Хиляди рози в памет на Майкъл Джаксън

Фенове на Майкъл Джаксън почетоха три години от смъртта на краля на попа, като поставиха хиляди рози в близост до гроба му във Форест Лоън, северно от Лос Анджелис. Майкъл Джаксън почина на 25 юни 2009 г след свръхдоза от упойващото вещество пропофол. Големият мавзолей, където лежи тялото на Майкъл, заедно с още много други звезди, е... прочети още »
26.06.201214:07

Дженифър Лопес пуска албум с най-големите си хитове

На 24 юли латино дивата Дженифър Лопес (Jennifer Lopez) пуска на пазара албум само с най-големите й хитове, озаглавен " Dance Again...the Hits". Дискът, който събира най-популярните парчета на певицата от 1989 година насам, ще включва още най-новите й песни като "Dance Again" с Питбул и "Goin In" с Flo Rida.... прочети още »
26.06.201212:40

Пенелопе Круз слабее с готвена храна

Пенелопе Крус не разчита на диети, за да поддържа фигурата си, а просто се храни с прясна храна всеки ден. Испанската красавица, която има 17-месечен син Леонардо със съпруга си Хавиер Бардем, не вярва на диети и вместо тях залага на домашно приготвена храна, за да поддържа фигурата си. "Аз съм домакиня. Знам как да готвя и това е... прочети още »
26.06.201212:27

Джордж Клуни се разхубавява най-много с времето

Звездата от "Бандата на Оушън" Джордж Клуни оглави класация за актьорите, които най-много са се разхубавили през годините. Актьорът Джордж Клуни причини десетки женски припадъци, когато се появи на екран през 80-те, но 30 години по-късно този ерген попада в класациите за най-разхубавили се актьори. Неговите завоевания и имидж са... прочети още »
25.06.201218:03

Cypress Hill обещаха да се върнат отново. Виж третия ден Elevation...

Рап триото от Лос Анджелис Cypress Hill закри Elevation Music Festival с гръм и трясък, предаде БГНЕС. Момчетата стъпиха за първи път на българска сцена, на която показаха защо ги наричат легенди в музиката. Бандата е известна с "патента", който използва - неповторимата смесица от хип-хоп и рок. След девет албума и повече от 20... прочети още »
25.06.201217:52

Кейти Пери си взима почивка от шоубизнеса

Певицата Кейти Пери иска да си вземе почивка от кариерата и блясъка на прожекторите, за да се възстанови от развода с Ръсел Бранд. 27-годишната изпълнителка иска да се откаже за известно време от музиката си, за да се възстанови от раздялата си с Ръсел миналата година. "Сърцето ми има нужда да се излекува", сподели звездата пред... прочети още »
25.06.201214:27

Амбър Харт: "Джони Деп е неустоим!"

Актрисата Амбър Харт коментира горещите слухове, които я свързват с актьора Джони Деп. Холивудската звезда преди дни обяви официално раздялата си с Ванеса Паради, след 14-годишна връзка. Красавицата, която си партнира Джони във филма "Дневникът на едно пиянде", не отрича, но и не потвърждава за връзката си с Деп. Амбър казва, че... прочети още »
25.06.201214:08

Бащата на Шакира потвърди, че певицата е бременна

Бащата на латино звездата Шакира Уилям Мебарак потвърди, че тя и половинката й - футболистът Жерар Пике, очакват дете. От известно време се носеха слухове, че певицата е бременна от спортиста, но до този момент информацията не беше потвърдена. В интервю за испански вестник бащата на Шакира споделил колко се гордее с постиженията на дъщеря... прочети още »