Новини

29.06.201215:59

Дженифър Лопес е спечелила 80 млн. долара от парфюмите си

Дженифър Лопес (Jennifer Lopez) беше обявена за Кралицата на звездните парфюми, след като ароматите й донесоха приходи от 80 милиона долара. Певицата и актриса натрупа цяло състояние от 18-те парфюма, които пусна през последните 10 години, оставяйки далеч след себе си Сара Джесика Паркър и Мадона. Гамата на Бритни Спиърс, която включва... прочети още »
29.06.201214:14

Оплюха "Princess Die" на Лейди Гага

Лейди Гага беше остро разкритикувана заради новата си песен за смъртта на принцеса Даяна. Звездата представи новата си песен "Princess Die" в Мелбърн, Австралия, и възмути почитателите на британската монархия с дръзкия текст на песента за трагичната смърт на принцесата на Уелс при катастрофа в Париж през 1997 г. Лейди Гага пее:... прочети още »
28.06.201215:02

Лейди Гага представи нова песен - видео

Лейди Гага представи чисто нова песен по време на един от концертите си от турнето "Born This Way Ball". Парчето се казва "Princess Die" и по думите на Гага "може да влезе, а може и да не влезе" в следващия й албум. Световното турне на Лейди Гага продължава, като на 14 август очакваме екстравагантната... прочети още »
28.06.201214:47

Спасиха Риана от пожар в хотел

Лондонската пожарникарска служба съобщи, че поп певицата Риана е била сред около 300 души, които са били евакуирани от лондонски хотел рано сутринта заради пожар в асансьорната шахта. 24-годишната певица от Барбадос е споделила днес новината с 21 млн. свои фенове в Туитър и е качила снимка. Пожарникарите информираха, че алармата се е... прочети още »
28.06.201214:05

Godsmack няма да свирят на Sofia Rocks

Godsmack няма да свирят в първия ден на фестивала Sofia Rocks. Бандата е отменила всичките си предстоящи европейски дати. Причината е здравословен проблем на техния вокалист Съли Ерна. Организаторите на фестивала - "Болкън Ентъртейнмънт", изразяват пълната си подкрепа към групата, искрено съчуствие за тежкия момент, през който... прочети още »
28.06.201213:28

Muse написаха химна за Олимпийските игри

Британската група Muse написа песен - химн на Олимпийските игри в Лондон. Фронтменът на групата Матю Белами бил вдъхновен от духа на Игрите, докато композирал песента "Survival", която ще бъде пускана на всички важни събития по време на най-голямата спортна проява в света, започваща идния месец. "Много сме развълнувани да... прочети още »
27.06.201217:56

Джен Анистън с мистериозен пръстен

Слуховете за сватбени камбани за актрисата Дженифър Анистън и приятеля й Джъстин Теру се засилиха, след като мистериозен пръстен с камък се появи на дясната ръка на звездата. Ще се оженят ли най-накрая Джен и Джъстин, след като преди няколко месеца говорител на актрисата отрече информацията, че двамата планират сватба през лятото в... прочети още »
27.06.201217:48

Поредно обвинение за сексуално посегателство срещу Джон Траволта

Поредно обвинение за сексуално посегателство бе заведено срещу известния холивудски актьор Джон Траволта - на снимката с жена си Кели Престън. Служител в круизна компания  е подал иск срещу звездата, след като подобни обвинения отправиха и няколко масажисти. Ищецът Фабиан Занзи заявява, че по време на пътешествие в Карибско море през... прочети още »
27.06.201214:27

Парис Хилтън дебютира и като диджей

Парис Хилтън дебютира и като диджей. Първият музикален дебют на хотелската наследница беше през 2006 г., но сега блондинката застана на пулта на фестивал за поп музика в Сао Пауло. "Нощта беше невероятна. Една от най-страхотните в живота ми", сподели развълнуваната Парис, която е много щастлива, че публиката е харесала песента й... прочети още »
27.06.201214:11

Риана продала 20 млн. албума на Острова

Риана е продала общо над 20 милиона албума във Великобритания, а песните й "We found love" и "Love the way you lie" са поредните хитове на звездата, които се изкачиха на върха на класацията за продажби на сингли. Според Официалната чарт компания на Острова, певицата от Барбадос е достигнала психологически праг с... прочети още »
26.06.201216:03

Лора Крофт: "Ще продължа да точа от торентите, докато Райън...

Признавам си, че свалям безплатни филми от интернет. Но това са филми, които не ги дават по нашите кина, както и сериали, които не ги дават по телевизиите. Да, против съм да се крадат филми, които вървят по нашите екрани, но смятам, че тях ги свалят хора, които така или иначе не биха отишли на кино. А какво да правят хората в малките... прочети още »