Новини

20.02.202410:18

Най-сетне: Риана работи по нов албум

Партньорът на Риана и баща на двете й деца рапърът A$AP Rocky сподели важни новини за изпълнителката. Той издаде, че тя работи по дългоочаквания девети студиен албум. В клип в интернет феновете попитаха 35-годишният рапър за албума и той просто отговори: ''Тя работи по него.'' pic.twitter.com/wKOyVAAxmZ —... прочети още »
19.02.202416:00

Лана Дел Рей пусна песен от саундтрак - "Blue Skies"

Песента "Blue Skies" е кавър на оригиналния сингъл на Ървинг Бърлин и е включена в официалния саундтрак към филма "The New Look" с участието на Бен Менделсон, Мейзи Уилямс и Джон Малкович.      Премиерата на първите три епизода на сериала на Apple TV+ бе навръх св. Валентин. Саундтракът е продуциран... прочети още »
19.02.202414:39

Вече са ясни водещите на най-очакваното модно събитие Met Gala

Най-бляскавото модно събитие за годината Met Gala, което се провежда в първия понеделник на май, наближава. Вече е ясна темата и водещите на благотворителния бал, който събира звезди от цял свят.  Bad Bunny, Крис Хемсуърт, Дженифър Лопес и Зендая са официални съпредседатели на тазгодишното издание на бала, а почетни председатели за... прочети още »
19.02.202411:44

"Опенхаймер" е големият победител и на наградите БАФТА

След като миналия месец ''Опенхаймер'' доминира на наградите ''Златен глобус'' и си тръгна с 5 статуетки, на церемонията по връчване на наградите БАФТА снощи, филмът на Кристофър Нолан за бащата на атомната бомба отново стана големият победител. ''Опенхайхер'' имаше 13 номинации за БАФТА и... прочети още »
19.02.202409:01

Дженифър Лопес стартира лятно турне "This Is Me…Now"

След премиерата на новия си албум This Is Me…Now, Дженифър Лопес стартира лятно турне. То ще обхване 30 града в Северна Америка. Първото шоу ще бъде в Орландо на 26 юни, а последното - в Хюстън на 31 август. Това е първото турне на певицата от 2019 година насам. Тогава тя пътуваше за срещи с публиката в рамките на турнето... прочети още »
16.02.202415:59

Дуа Липа слага край на неудачните срещи с "Training Season"

Дуа Липа пусна "Training Season", втори сингъл от предстоящия ѝ албум, който ще излезе по-късно тази година. Заедно с парчето, Дуа пуска музикалния видеоклип към него.   Говорейки за парчето, Дуа споделя: "Бях на поредица от лоши срещи и последната беше последната капка. На следващата сутрин пристигнах в студиото при... прочети още »
16.02.202413:30

Дженифър Лопес и Бен Афлек на премиерата на ''This Is...

Във вторник се състоя премиерата на филма на Дженифър Лопес ''This Is Me...Now: A Love Story'' в Dolby Theatre в Лос Анджелис. На събитието изпълнителката, разбира се, беше придружена от своя съпруг Бен Афлек. Джей Ло отново събра погледите с избора на тоалет за премиера на филма. Тя беше заложила на прозрачна черна... прочети още »
16.02.202411:40

Шакира издава нов албум след 7 години пауза

Шакира ще издаде първия си нов албум от седем години. Той ще носи името Las Mujeres Ya No Lloran, в буквален превод – ''Жените вече не плачат''. Датата за премиерата е 22 март. Проектът бележи и дебютното ѝ издание на винил, като ще има четири различни варианта с различни снимки на обложката. 47-годишната латино певица... прочети още »
16.02.202409:44

Песента на Ариана Гранде ''Yes, And?'' с...

След като през януари Ариана Гранде пусна ''Yes, And?'', сега певицата издава и ремикс версия на сингъла в колаборация със своя идол – Марая Кери. Ремиксът излезе преди броени часове. Гранде сподели новината в социалните мрежи още преди дни, след като и двете певици смениха профилните си снимки в Instagram с такива,... прочети още »
15.02.202415:25

Анджелина Манго е големият победител на италианския фестивал в Сан...

Анджелина Манго спечели голямата награда на 74-ото издание на фестивала на италианската песен в Сан Ремо. Победата ѝ донесе песента "Скука" ("La noia"). Тази година в надпреварата участваха повече песни - 30. "Вие сте луди!", заяви на сцената 22-годишната Анджелина при получаването на статуетката на победителя... прочети още »
15.02.202412:14

Марк Ръфало със звезда на Алеята на славата, Дженифър Гарнър...

Актьорът Марк Ръфало получи своя звезда на Алеята на славата в Холивуд на 8 февруари. Дженифър Гарнър почете своя приятел и колега, с когото си партнира в комедията "Събудих се на 30", и изнесе реч по време на церемонията в Лос Анджелис. 51-годишната актриса започна речта си с това, че всъщност е по заместване в последния... прочети още »