Новини

15.02.202415:25

Анджелина Манго е големият победител на италианския фестивал в Сан...

Анджелина Манго спечели голямата награда на 74-ото издание на фестивала на италианската песен в Сан Ремо. Победата ѝ донесе песента "Скука" ("La noia"). Тази година в надпреварата участваха повече песни - 30. "Вие сте луди!", заяви на сцената 22-годишната Анджелина при получаването на статуетката на победителя... прочети още »
15.02.202412:14

Марк Ръфало със звезда на Алеята на славата, Дженифър Гарнър...

Актьорът Марк Ръфало получи своя звезда на Алеята на славата в Холивуд на 8 февруари. Дженифър Гарнър почете своя приятел и колега, с когото си партнира в комедията "Събудих се на 30", и изнесе реч по време на церемонията в Лос Анджелис. 51-годишната актриса започна речта си с това, че всъщност е по заместване в последния... прочети още »
15.02.202410:33

Тейлър Суифт направи ''Супербоул'' историческо...

Традиционно Суперкупата по американски футбол е едно от най-гледаните събития в света. Тазгодишният финал обаче изненада всички. Като цяло очакваше се интересът към Супербоул 2024 да е повишен, заради поп звездата Тейлър Суифт и нейният любим Травис Келси, който е играч на Kansas City Chiefs. Е, очакванията бяха оправдани. Медийни... прочети още »
14.02.202416:42

Карол Джи ще получи голямото отличие на наградите "Жените в...

Колумбийската певица и авторка на песни Карол Джи ще получи голямото отличие на наградите "Жените в музиката" на Billboard на 6 март в Лос Анджелис, съобщи изданието на сайта си. "С огромния си талант Карол Джи създаде движение за жените по целия свят благодарение на своите даващи сила текстове и... прочети още »
14.02.202415:29

DARA преплете новата си песен "Само мой" с годежа си в...

Между заслужена почивка в Тайланд, участие в танцовото предаване Dancing Stars и благотворителна кампания, DARA обяви годежа си с премиера-изненада на любовна песен.   Романтичното парче е озаглавено "Само мой" и излиза тъкмо навреме за празника на влюбените – 14 февруари. По музика и текст на DARA и продуцента Роби... прочети още »
14.02.202412:30

Карин Околие за намирането на собствения път в живота

В новия епизод на Radiocast с Петко Кралев гостува телевизионната водеща и подкастър Карин Околие.    Нейната кариера започва като спортист, а по-късно започва и своя подкаст Kati’s Calling, който, освен че я среща с вдъхновяващи за нея личности, ѝ проправя път към 2 телевизии, в едната от които води предаване, а в другата... прочети още »
14.02.202409:53

Usher продължи своето шоу след ''Супербоул''...

Usher и дългогодишната му приятелка Дженифър Гойкоечеа са се оженили в Лас Вегас на 11 февруари, малко след като певецът приключи участието си на "Супербоул". Двойката е разменила брачните си обети във "Vegas Weddings' Terrace Gazebo", сватбен параклис на открито, който побира 30 гости. Майката на Usher, Джонета... прочети още »
13.02.202415:45

Sia обяви нов албум, пусна дуетен сингъл с Кайли Миноуг

Sia ще издаде първия си истински солов албум от осем години – озаглавен Reasonable Woman – на 3 май 2024. Записът включва участия на Кайли, Шака Кан, Парис Хилтън, Тиера Уак, Labrinth, Kaliii и Джими Джолиф.   Един от най-важните и водещи сингли от Reasonable Woman е разбиващ сингъл, наречен "Dance Alone",... прочети още »
13.02.202411:05

Марая Кери, Шер, Шинейд О'Конър и Шаде са сред номинираните...

Мери Джей Блайдж, Марая Кери, Шер, Лени Кравиц, покойната Шинейд О'Конър, Oasis и Ози Озбърн получиха номинации за въвеждане в Залата на славата на рокендрола. Изпълнителите трябва да са издали първия си търговски запис преди поне 25 години, преди да могат да бъдат включени в залата. "Като продължиха истинския дух на рокендрола,... прочети още »
13.02.202409:13

Фенка започна да ражда по време на концерт на P!nk

От малък фен на P!nk. Може би това ще се случи с детето, което реши да се появи на бял свят именно по време на шоу на изпълнителката на "So What". Да, точно така – жена започна да ражда по време на участие на певицата, а тя спря концерта за малко. Това се случи докато P!nk изнасяше концерт в Сидни, Австралия, за първи... прочети още »
12.02.202415:21

Бионсе изненадва феновете с нова епоха - в кънтри стил

Дивата Бионсе стартира нова ера в кариерата си с издаването на нов албум в кънтри стил. Проектът беше обявен от самата изпълнителка в неделя по време на финала на Super Bowl.      Към момента заглавието на осмия студиен албум на звездата не е известно, но се знае, че той ще бъде издаден на 29 март. В официалната... прочети още »