Топ 10 на най-четените статии на FM+ през януари

От днес стартираме нова рубрика за тези, които не искат да пропускат най-горещите новини от света на шоубизнеса, модата и киното по света и у нас.

В началото на всеки месец ще подбираме Топ 10 на най-четените публикации на fmplus.net  за предходния месец. Така можете да разгледате накуп всичко най-любопитно, което може и да сте пропуснали.

1. Веселина Попова - Деси от "Столичани в повече" пуска нов клип - Името на младата певица и актриса (на снимката), която е позната най-вече с ролята си на секретарката Деси в "Столичани в повече", се оказа най-любопитното за вас през изминалия месец.

Веси първо пусна тийзър на първия си клип към песента "Винаги мога”. Сега ви представяме горещото видео, което направи официалната си премиера на 1 февруари.

2. Нина Добрев навършва 23 години - На 9.01. най-известната актриса от български произход в Холивуд има рожден ден. Нина стана световно известна с ролята си в сериала "Дневниците на вампира", като преди време публиката я награди и "нашето" момиче изпревари красавиците Блейк Лайвли (Клюкарката) и Елън Помпео (Анатомията на Грей). Там тя намери и любовта в лицето на Иън Съмърхолдър.

3. Най-добре и най-зле облечените дами на наградите "Златен глобус" - Състезанието беше изключително оспорвано, като модните критици се лутаха в избора си между възслабата, но изключително грациозна Анджелина Джоли, до пищната латино красавица София Вергара. Припомнете се роклите на актрисите, дело на дизайнерите от висшата мода в линка.

4. Вижте номинациите за Оскари 2012

Черно-белият филм "Артистът" (на снимката) и "Изобретението на Хюго" 3D на Мартин Скорсезе са лидерите в номинациите за "Оскар". Вижте всички подробности за най-четените новини в линковете.

5. Ева Грийн откраднала Джони Деп

6. Тв 7 сменя Камелия с Вихра, певицата не знаела

7."В метрото без панталони" - снимки и видео

8. Цветове, дни от седмицата и обзавеждане вдъхновяват звездите за имена на децата им

9. Марк Антъни показа новата си любов

10. Водопад, коли за милиони и диаманти избират звездите за подаръци

Свързани новини

Top 10 на хитовете на FM+ от 2015 година

29.12.2015

Топ 10 на филмите и сериалите на 2012 г.

11.12.2012

Топ 10 на песни от филми за Джеймс Бонд

18.11.2012

Топ 10 на албумите през ноември

08.11.2012

Топ 10 на най-богатите хора в САЩ

20.09.2012