Свежо

14.01.201308:20

Защо САЩ няма да строят "Звездата на смъртта"

Горчив отговор от американското правителство получиха привържениците на идеята за постигане на превъзходство в космоса и преодоляване на безработицата в САЩ чрез строителство на бойна космическа станция. Петиция със съответното съдържание, която събра повече от 34,4 хиляди подписа беше внесена в Белия дом през ноември миналата година от... прочети още »
08.01.201311:51

Гришо спи с Шарапова?

Журналистът от ESPN  Дарън Ровел обяви, че руският секссимвол на тениса Мария Шарапова е гадже на първата ракета на България Григор Димитров. Преди малко повече от месец Гришо (21 г.) и Маша (25) бяха заснети как се разхождат заедно в Милано, след което тръгна слух, че между тях има любовна афера. Към момента Димитров не  не... прочети още »
02.01.201314:07

Самурай спира летящ кЪм него куршум с меч

Японецът Исао Мачии демонстрира умения, които до скоро смятахме, че са ексклузивни за комиксовите супер герои, пише inews.bg. Модерният самурай разрязва куршум, изстрелян срещу него с 300 километра в час куршум от пистолет на разстояние от 20 метра. Исао Мачии е главен учител в училище за самураи и е меко казано вдъхновяващ пример за... прочети още »
27.12.201212:04

Славата на Барби залезе

Децата все по-рядко искат играчки и кукли Барби за Коледа, като вместо тях предпочитат нов iPAD или iPhone, показва ново проучване. Малчуганите с всяка изминала година молят все повече Дядо Коледа за последните излязли джаджи от света на новите технологии. Вече никой не иска традиционни играчки, като компютърните игри и телефоните доминират... прочети още »
20.12.201215:45

Стефан Данаилов, Асен Блатечки и Яна Маринова са звездите в новия...

Започнаха снимките на най-новия български сериал "Фамилията". Продукцията ще започне излъчване в ефира на bTV догодина. Драматичната поредица ще проследи историята на един обикновен човек, който се изправя срещу най-влиятелната фамилия в България. Всички герои във "Фамилията" изглеждат привидно нормални и уравновесени,... прочети още »
13.12.201209:26

HOLIDAY HEROES! Стани герой! Покажи любов в действие!

ЗА ПЪРВА ГОДИНА В БЪЛГАРИЯ СТАРТИРА НОВА БЛАГОТВОРИТЕЛНА ИНИЦИАТИВА, ЧРЕЗ КОЯТО 300 СЕМЕЙСТВА В НУЖДА ЩЕ ПОСРЕЩНАТ КОЛЕДА С ИСТИНСКА ПРАЗНИЧНА ТРАПЕЗА. Ива Дойчинова, Илиана Раева и Златните момичета на България, Ивайла и Божидара Бакалови, Ваня Щерева, Мишо Шамара, Белослава, Милена, Теди Кацарова, Емил Кошлуков, Йоана, Рут Колева, Деси... прочети още »
10.12.201219:04

Цветелина Бориславова е най-влиятелната жена в България

Собственикът на Българо-американската кредитна банка Цветелина Бориславова оглави класацията на най-влиятелните жени в България. Списъкът на "Форбс България" включва дамите, които според изданието имат най-голямо значение за България към момента на обявяването му. Подреждането е направено по традиционните критерии за изготвянето... прочети още »
09.12.201212:20

Детски коледни песнички - спомнете си ги с децата

На Коледа най-много се радват децата. Колко отдавна беше, когато и вие бяхте деца? Защо заедно не си спомните вечните коледни песнички и не ги изпеете с вашето дете? Тук са едни от най-популярните коледни детски песнички, заедно с техните изпълнения и клипчета. Забавлявайте се и не забравяйте, че Коледата е магия. Шаро и първия сняг... прочети още »
06.12.201211:05

Опра Уинфри вече не е най-богатата чернокожа жена

Опра Уинфри изгуби титлата си най-богата чернокожа жена в света, която държеше от дълго време, отстъпвайки пред нигерийка, петролен магнат. Телевизионната водеща беше изпреварена от 61-годишната нигерийка Фолоруншо Алакиджа, която притежава състояние от поне 3,2 милиарда долара или с около 500 милиона долара повече от богатството на Опра... прочети още »
04.12.201218:18

„Мисия Икономично шофиране” за българските шофьори

Радио FM+ се присъедини към кампанията на Shell за икономично шофиране и водещата Ива Дойчинова ще говори по темата  в своето предаване. Българските автомобилни водачи ще подобрят знанията си по икономично шофиране в новата образователна инициатива на Shell България - „Мисия Икономично шофиране”. Програмата е ... прочети още »
03.12.201217:22

Представяме ви новото видео на Графа "Causa Perduta"

Влади Ампов - Графа пусна клипа на новата си песен "Causa Perduta". След огромния успех на "Дим да ме няма" летвата е вдигната високо, но и новото парче на Графа дава заявка да се превърне в хит. И тук певецът е заложил на ефектна колаборация - ролята на Бобо от "Дим да ме няма" е поверена на Jahmmi, познат от... прочети още »