Свежо

06.12.201211:05

Опра Уинфри вече не е най-богатата чернокожа жена

Опра Уинфри изгуби титлата си най-богата чернокожа жена в света, която държеше от дълго време, отстъпвайки пред нигерийка, петролен магнат. Телевизионната водеща беше изпреварена от 61-годишната нигерийка Фолоруншо Алакиджа, която притежава състояние от поне 3,2 милиарда долара или с около 500 милиона долара повече от богатството на Опра... прочети още »
04.12.201218:18

„Мисия Икономично шофиране” за българските шофьори

Радио FM+ се присъедини към кампанията на Shell за икономично шофиране и водещата Ива Дойчинова ще говори по темата  в своето предаване. Българските автомобилни водачи ще подобрят знанията си по икономично шофиране в новата образователна инициатива на Shell България - „Мисия Икономично шофиране”. Програмата е ... прочети още »
03.12.201217:22

Представяме ви новото видео на Графа "Causa Perduta"

Влади Ампов - Графа пусна клипа на новата си песен "Causa Perduta". След огромния успех на "Дим да ме няма" летвата е вдигната високо, но и новото парче на Графа дава заявка да се превърне в хит. И тук певецът е заложил на ефектна колаборация - ролята на Бобо от "Дим да ме няма" е поверена на Jahmmi, познат от... прочети още »
28.11.201217:07

Класация за най-невлиятелните личности за 2012 г.

Бившият кандидат за поста президент на САЩ Мит Ромни, първата дама на САЩ Мишел Обама и поп звездата Мадона попаднаха в класацията на 25-те най-малко влиятелни личности в света през 2012 г., съставена от мъжкото списание GQ. "Въодушеви ли някого Мит Ромни? Гласува ли някой за него с ентусиазъм? Разбира се, че не" –... прочети още »
27.11.201212:20

Звездите обичат да плетат, летят и готвят!

Плетенето хич не е звездно занимание, но седнете, за да не паднете от изненада от това колко много са знаменитостите, които се разтоварват с това „бабешко” хоби! Двете куки са средство за почивка на актрисите Катрин Зита-Джоунс, Сара Джесика-Паркър, Ума Търман, Джулиан Мур и дори на младата Дакота Фанинг. Към холивудските звезди... прочети още »
26.11.201217:51

Уникален танц на фенка на концерт на Стинг в Русия - видео

Стинг за пореден път демонстрира, че е перфектен изпълнител, музикант, шоумен, а не на последно място и джентълмен! На свой концерт в Краснодар, Русия, певецът подпали публиката с жеста си към по-разкрепостена фенка. По време на изпълнението на "Desert Rose", млада дама скочи на сцената до Стинг и страстно затанцува, но веднага... прочети още »
26.11.201217:04

Яденето в офиса дразни най-много колегите

57% от британците споделят, че мразят колегата им да яде пред компютъра в офиса, показва ново проучване във Великобритания. Най-големият дразнител на работното място е обяда в офиса. Хапването пред компютъра предизвиква негативно отношение от страна на 57% от колегите. 26 на сто признават, че не харесват миризмата, която се носи от обяда на... прочети още »
22.11.201211:51

Виж Нуми Рапас в новото видео на The Rolling Stones

Актрисата Нуми Рапас, която нашумя с ролите си в "Прометей" и в шведската трилогия "Милениум", е главното действащо лице в новото видео на The Rolling Stones. Клипът на "Doom and Gloom" е заснет от прочутия режисьор Йонас Акерлунд, който е известен с работата си по високобюджетни клипове на Rammstein, The... прочети още »
21.11.201214:00

"В "Абажур" изпитваш странно усещане...все едно...

Ресторант „АБАЖУР” е разделен на две части – вино бар с високи столове заобиколени от маслинови дръвчета,  и зала с удобни маси за хранене. Има и великолепна градина с прекрасно украсени арки /макар и през зимата/. Вечерно време ресторантът свети в нежните полутонове на розовото, лилавото, кафявото... Цветният купол... прочети още »
20.11.201210:19

Ели Гулдинг и "Figure 8"- видео премиера

След трагичният и футуристичен клип на "Anything Could Happen", Ели Гулдинг направи премиерата на видеото към сингъла "Figure 8". Песента е вторият сингъл от новия албум на певицата "Halcyon", който излезе на пазара през октомври. прочети още »
20.11.201209:18

Представяме ви Роби Уилямс и "Different"

Роби Уилямс прави нещо като лична изповед в новата си песен "Different". Парчето е вторият сингъл от новия албум на британската звезда "Take the Crown". прочети още »