Свежо

21.09.201209:50

Нощ из пловдивските музеи и галерии

Музеите и галериите на Пловдив отново отварят вратите си, за уникалното събитие - "Нощ на музеите и галериите". Тази година e осмото подред събитие, което привлича хиляди фенове на изкуството и културата. "Нощ на музеите" е замислена и се организира за първи път в Берлин през 1997 година. В България "Нощта на... прочети още »
20.09.201209:54

"Билка" подреди цветна изложба в метрото

"Билка" подреди супер цветна изложбата в метростанции "СУ Св. Климент Охридски“ и "Васил Левски". До края на месеца, там може да разгледате рисунките на деца от 2 до 9 години от конкурса "Нарисувай природата". В началото на септември приключи конкурса на "Билка" за детска рисунка и жури от... прочети още »
20.09.201209:36

Най-богатите американци стават още по-богати

Въпреки световната финансова криза, нетното състояние на най-богатите американци се е увеличило с 13 процента през изминалата година, достигайки 1,7 трилиона долара, съобщи сп. "Фобрс" в ежегодната си класация. Бил Гейтс, оглавява класация за 19 година с богатство от 66 милиарда долара, което е със 7 милиарда повече спрямо година... прочети още »
19.09.201208:25

Черната Златка се изложи по география - видео

Златка Димитрова изуми съквартирантите си в къщата на Vip Brother, както и публиката пред екраните, след като не успя да се сети за 6 европейски столици, включително и за тези на съседките ни Сърбия и Румъния. Единствените столици, които Златка посочи бяха Мадрид, Анкара и Париж. Тя не можа да посочи кои са столиците на Великобритания,... прочети още »
18.09.201210:14

Наричали фотографката, направила голите снимки на Кейт,...

Съдебната процедура, започната от принц Уилям и съпругата му Кейт, с цел да осуетят публикуването на снимки на младата жена, на които се виждат гърдите й, не разубеди чуждестранната преса да се сдобие с топлес снимките на принцесата. Ирландският всекидневник "Айриш Дейли Стар"  първи публикува в събота репродукции на... прочети още »
12.09.201209:07

Представяме ви "Candy" на Роби Уилямс - видео

Роби Уилямс се превъплъщава в розов ангел хранител на млада красавица в новото си видео "Candy". Песента е написана от колегата на Роби от Take That - Гари Барлоу. Роби я описва като "лятна песен за момиче, което се мисли за страхотно". Парчето определено е свежо, танцувално и ... сладко. прочети още »
10.09.201217:09

Алекс Сърчаджиева ще бъде втори водещ на ВИП Брадър

Александра Сърчаджиева е вторият водещ на ВИП Брадър (VIP Brother). Въпреки че през последните дни бяха спрягани много имена за това място, продуцентите на предаването потвърдиха официално избора си. За първи път в Big Brother ще има водещ, който ще представя епизодите на предаването. Това винаги се е правело от глас зад кадър, но тази... прочети още »
04.09.201209:10

Излезе "We Are Never Ever Getting Back Together" на...

Платинената звезда Тейлър Суифт (Taylor Swift) направи премиера на най-новия си видеоклип. Видеото е към песента "We Are Never Ever Getting Back Together", която е първият сингъл от предстоящия нов албум на певицата "Red". С него американската звезда стъпи на върха на Billboard Hot 100. "Red" ще бъде... прочети още »
31.08.201216:14

Започват празниците на културата "Аполония"

Започват празниците на изкуствата "Аполония" в Созопол. В Художествената галерия в Стария град вече има изложба на художници, чиито творби са част от световни колекции - Андрей Даниел, Цветан Казанджиев, Стефан Божков, Кольо Карамфилов, Константин Вълчев, Александър Сертев и други. Тази вечер, двамата световно - известни български... прочети още »
31.08.201215:56

И вашите снимки влизат в най-новия клип на Linkin Park

Linkin Park разкриха премиерно видеото към новия си сингъл "Lost In The Echo" на своя уебсайт.  Песента е втората, която групата вади от актуалния си, оглавил класациите, албум "LIVING THINGS". Завладявайки върха в чарта, Linkin Park станаха бандата с най-много #1 албуми през това десетилетие. Ко-режисиран от Jason... прочети още »
28.08.201217:31

Британците се събличат в подкрепа на принц Хари

Британците се мобилизираха в социалните мрежи подкрепа на принц Хари, след като медиите на Острова публикуваха разпространените от американските таблоиди снимки на голия престолонаследник. Във "Фейсбук” и "Туитър” се множат с часове снимките на разголени млади хора, позиращи с военен поздрав. В най-популярната... прочети още »