Свежо

23.07.201213:02

Арестуваха сервитьор запомнял номерата на кредитните карти на клиенти

Парижката полиция арестува сервитьор с феноменална памет, който успявал да запомни 16-цифрените номера на кредитните карти на своите клиенти и допълнителния 3-цифрен код за сигурност, пише днес британският вестник "Телеграф". Сервитьорът, на 19 години, успял да запамети данните на най-малко 300 кредитни карти, след което продавал... прочети още »
20.07.201213:45

16% от жените отслабват с пиене

Американски изследователи от Университета на Мисури откриха нова тревожна тенденция – 16% от жените отслабват с алкохол. Все повече млади жени намаляват приема на калории като пият повече, отколкото ядат. Това явление придоби славата на "дрънкорексия", от която страдат по-често студентките, разкъсвани между желанието да... прочети още »
19.07.201210:13

Ивет Лалова стана Атлет №1 на Европа

С всеобща помощ, Ивет Лалова получи поредното признание за невероятния успех, който постигна миналия месец. Българката спечели анкетата на европейската асоциация по лека атлетика за най-добра състезателка на Стария континент за юни. Най-бързата бяла жена в света спечели златен медал на 100 метра на европейското първенство в Хелзинки.... прочети още »
17.07.201211:41

Гласувайте за Ивет Лалова в класацията за Атлет на Европа

Ивет Лалова е сред 13-те атлетки, номинирани за №1 в Европа за месец юни. За момента българката води в класацията с 65.8% от гласовете на феновете, като само до вчера лидерка беше Невин Янът (Тур). Лалова спечели европейската титла на 100 м на първенството на в Хелзинки с постижение №1 на Стария континент за сезона. Спринтьорката ни... прочети още »
09.07.201209:29

Препоръчваме ви за четене:

Лятото е сезонът на отпуските, а книгата е един от най-подходящите аксесоари за една ползотворна почивка на тялото, а и на ума. Ето защо подбираме за вас по нещо от най-новите заглавия на книжния пазар. "Стъклени гейши" е история вдъхновена от истински случай. Романът на Сузана Куин е изпълнен с емоционално напрежение и... прочети още »
06.07.201218:44

Лора Крофт: "В Холивуд и да се разведеш е хубаво!"

Добре че са холивудските разводи, та да видим и ние как се развеждат истински звезди. То не може само годеж - сватба, годеж - сватба. А и при такава селекция там, как да остане човек женен повече от 5 години? Някак си не виждам нищо лошо, че Том Круз и Кейти Холмс се развеждат. Тя ще си възвърне пак блясъка в очите от времето на... прочети още »
04.07.201211:50

Какво е сциентологията? Подробности за сектата, която раздели Том...

Организацията "Сциентология” е създадена от американския писател-фантаст Лафайет Рон Хъбард в средата на 20 век. Учението привидно проповядва междучовешка и религиозна толерантност и произлиза от будизма, но всъщност прилича доста на тоталитарен култ, в чийто център стои личността на нейния основател. Рон Хъбард е известен с... прочети още »
29.06.201217:51

Карла Бруни отново е бременна

Бившата френска първа дама Карла Бруни е бременна с третото си дете, съобщи френското списание "Closer". На 44-годишна възраст съпругата на бившия френски президент Никола Саркози отново очаква дете. Новината видя бял свят след докладите от тази седмица, че Бруни е изпаднала в депресия, откакто Саркози загуби президентските... прочети още »
26.06.201216:03

Лора Крофт: "Ще продължа да точа от торентите, докато Райън...

Признавам си, че свалям безплатни филми от интернет. Но това са филми, които не ги дават по нашите кина, както и сериали, които не ги дават по телевизиите. Да, против съм да се крадат филми, които вървят по нашите екрани, но смятам, че тях ги свалят хора, които така или иначе не биха отишли на кино. А какво да правят хората в малките... прочети още »
22.06.201210:05

Препоръчваме ви за четене:

Ако има най-подходящ сезон за четене на романи, то това е лятото. Какво по-приятно може да има от една хубава книга, свежо питие и сянката под чадъра на плажа? Затова стартираме нова рубрика, в която ще ви представяме премиерните книги на пазара. За днес сме избрали "Ден Нула" на Дейвид Балдачи - автор на "Абсолютна... прочети още »
19.06.201208:28

България постави първия световен рекорд по свирене на гайди

Гинес одобри българския опит за рекорд с 333 гайди и така България вече е първата страна в света, поставила рекорд по свирене на гайди! Опитът се състоя на 16 май в зала 1 на НДК, а организатор на грандиозното събитие бе международната неправителствена хуманитарна организация "Изкуството да живееш”. В международен мащаб... прочети още »