Свежо

26.06.201216:03

Лора Крофт: "Ще продължа да точа от торентите, докато Райън...

Признавам си, че свалям безплатни филми от интернет. Но това са филми, които не ги дават по нашите кина, както и сериали, които не ги дават по телевизиите. Да, против съм да се крадат филми, които вървят по нашите екрани, но смятам, че тях ги свалят хора, които така или иначе не биха отишли на кино. А какво да правят хората в малките... прочети още »
22.06.201210:05

Препоръчваме ви за четене:

Ако има най-подходящ сезон за четене на романи, то това е лятото. Какво по-приятно може да има от една хубава книга, свежо питие и сянката под чадъра на плажа? Затова стартираме нова рубрика, в която ще ви представяме премиерните книги на пазара. За днес сме избрали "Ден Нула" на Дейвид Балдачи - автор на "Абсолютна... прочети още »
19.06.201208:28

България постави първия световен рекорд по свирене на гайди

Гинес одобри българския опит за рекорд с 333 гайди и така България вече е първата страна в света, поставила рекорд по свирене на гайди! Опитът се състоя на 16 май в зала 1 на НДК, а организатор на грандиозното събитие бе международната неправителствена хуманитарна организация "Изкуството да живееш”. В международен мащаб... прочети още »
18.06.201217:23

Лора Крофт: "Екзотиката в бг къмпингуването е за богатите"

Има екзотика в къмпингуването на нашето море, ако не е ходил човек. Оставям настрана заможните къмпингуващи с каравани със собствена тоалетна и баня. Говоря за примитивните условия на плажовете без тоалетни или с имитация на такива, в които водата идва посредством маркуч, а цената за „удоволствието” не пада под 50 стотинки. За... прочети още »
18.06.201208:27

"Господари на ефира" обратно в НТВ

Още тази есен любимото на българите предаване "Господари на ефира” се завръща по Нова телевизия.  "Господари на ефира” ще бъде изцяло обновено  – с нови декори, нови рубрики и още много изненади, които зрителите ще видят скоро. Новост е, че през новия сезон предаването няма да продължи сътрудничеството... прочети още »
14.06.201209:57

Мелба с бекон е хит в САЩ

Американските вериги за бързо хранене стават все по-дръзки в хранителните си предложения. Веригата "Бъргър Кинг" обяви, че пуска из цялата страна най-новия си продукт - мелба с бекон! Тази изненадваща комбинация спечели голям успех в щата Тенеси, а сега ще гони почитатели и в другите части на страната. "Този десерт, който... прочети още »
13.06.201212:13

Tiesto е най-богатият DJ

Холандецът Тиесто (Tiesto) е начело в класацията за най-богатите диджеи в света. Състоянието му възлиза на 60 милиона долара, което му отрежда челната позиция в списъка на сп. "Urb" пред Пол Оукънфолд и Пол ван Дайк. Челната десетка на най-богатите диджеи в света се допълва от Джон Дигуийд, Армин ван Бюрен, Саша, Джъдж Джулс,... прочети още »
12.06.201212:50

1 милион гледаха финала на "Стъклен дом"

Финалът на сериала "Стъклен дом" по bTV събра 1 милион зрители пред ТВ екрана. Последният епизод на телевизионния феномен "Стъклен дом” беше и най-гледаната ТВ програма в слота 20.00 – 22.00 часа. Независимо от силната футболна конкуренция, развръзката във войната между Касабови и Жеков е била гледана от 42,06%... прочети още »
08.06.201213:01

Лора Крофт: "Как ще се забрани пушенето в държава, в която...

И пушачите са хора! Като човек непушач и мразещ дима в непроветрени стаи, мога да кажа, че ми е жал за миличките пушачи, които биват дебнени като престъпници за всяка запалена цигара. Освен това, като голям непушач и противник на димящите хора, имам право и да ги защитя когато са прави! Как така ще забраняват пушенето на закрити места в... прочети още »
07.06.201211:47

Най-хубавото време за секс през лятото е в 7.30 сутринта

Летните жеги могат значително да намалят желанието за секс, но някои идеи на американски сексолози ще ви помогнат да се разгорещите, въпреки живака на термометъра през лятото. Специалистите са отрили, че кафето стимулира мъжкото либидо. В изследването участвали 120 мъже на възраст между 26 и 47 години, които имали проблеми със секса в... прочети още »
06.06.201209:38

Пътуващ театър "Протегни ръка" представя: Малкият принц

Представлението „Малкият принц” на пътуващ театър „ПРОтегни ръка” е благотворителна инициатива за набиране на средства за лечението на деца в затруднено здравословно положение от социално слаби семейства или сираци. Даренията, събрани по време на представленията, се превеждат директно в сметката на СНЦ... прочети още »