Свежо

06.02.201313:30

Шест супермаркета в Белгия са получили банани с кокаин

  Шест супермаркета в Белгия са получили кашони с латиноамерикански банани, в които са намерени пакети с кокаин. Бананите с дрога са били доставени в шест магазина от една верига в различни райони на Белгия. Открити са общо 65 кг кокаин на стойност около 3,2 милиона евро.   Според белгийската полиция най-вероятно става дума... прочети още »
06.02.201310:06

Лондон узакони гей браковете

  Британският парламент одобри на първо четене законопроекта за легализиране на хомосексуалните бракове. Текстът бе подкрепен с цели 400 гласа срещу 175 "против". В продължение на шест часа депутатите от управляващата консервативна партия водиха бурни дебати по темата. Много от тях се обявиха категорично против, мотивирайки... прочети още »
05.02.201315:02

Мъжете са по-слабият пол,твърди Дъстин Хофман

Мъжете са по-слабият пол, твърди холивудският актьор Дъстин Хофман, цитиран от Контакт мюзик. 75-годишният Хофман, който наскоро дебютира като режисьор с филма "Квартет", смята, че представителите на силния пол живеят по-ограничено от жените и страдат заради това. "Мисля, че мъжете са по-слабият пол. Те живеят... прочети още »
05.02.201313:32

Шакира е... македонка. Рита Ора - от Косово

Наполовина, твърди македонският вестник “Вечер”. Изданието публикува материал посветен на световни звезди, които имат корени от страните от бивша Югославия. Според вестника - бащата на световноизвестната звезда Шакира – Уилям Мебарак Чадид бил наполовина ливанец, наполовина македонец. Посочени се известни дами, чиито... прочети още »
05.02.201309:39

СНИМКА: Синът на Shakira на две седмици

Shakira и нейният приятел - футболистът Gerard Piquem споделиха снимка на техния син - Milan.  Колумбийската певица, която роди момчето само преди две седмици, са решили да не продават снимки на бебето за таблоиди, а да съберат пари за благотворителнсот, подкрепяйки каузи на УНИЦЕФ.  "Ние се надяваме, че чрез него, други... прочети още »
04.02.201309:32

Дни на отворените врати в "Хелен Дорон" - лидер в...

Децата обичат да учат  – до навлизането в пубертета те усвояват множество когнитивни умения, без които трудно биха се вписали в света на възрастните. Езикът е едно от най-трудните от тези умения, но децата имат вродената способност да научат всеки език, който им се представя активно и систематично. Въвеждането на втори или трети... прочети още »
30.01.201316:23

Сексът най-хубав между 20 и 40 години

Пикът на сексуалното удоволствие изпитваме между 20 и 40 години, установили британски учени. Двата пола достигат по различно време върха на своята сексуалност, съобщава Actualno.com. Сексът на 20: Жени, отдавна сте загубили девствеността си, но честно казано не сте усетили и половината от удоволствието, което причинява сексът. Любопитни... прочети още »
29.01.201316:22

Никол Кидман зарязва ботокса

Холивудската звезда сподели, че оставя ботокса в миналото си. Тя се е инжектирала за заличаване на бръчките, но ботоксът й пречел да контролира лицевите си изражения, съобщава БГНЕС. "Никакви операции. За съжаление, съм опитвала ботокс, но вече спрях да го използвам и мога да движа лицето си отново", призна... прочети още »
15.01.201307:27

Ниска заплата - високо кръвно

Ако не можете да покривате ежедневните си нужди със заплатата, която получавате, това неминуемо ви носи отрицателни емоции и стрес.  За съжаление това ниво на стрес може да доведе до здравословни проблеми, най-вече хипертония, по-позната като високо кръвно налягане, пише Econ.bg.   Според резултатите от изследване на... прочети още »
15.01.201307:23

Kога ще се роди кралското бебе?

Представители на британския кралски двор обявиха, че бебето на принц Уилям и съпругата му ще се роди през юли, както и че състоянието на бременната Кейт се подобрява. Херцогинята на Кембридж беше приета в болница в началото на бременността заради непрекъснато повръщане. Тя вече се чувства по-добре, казаха официални лица.   Кейт се... прочети още »
14.01.201308:20

Защо САЩ няма да строят "Звездата на смъртта"

Горчив отговор от американското правителство получиха привържениците на идеята за постигане на превъзходство в космоса и преодоляване на безработицата в САЩ чрез строителство на бойна космическа станция. Петиция със съответното съдържание, която събра повече от 34,4 хиляди подписа беше внесена в Белия дом през ноември миналата година от... прочети още »