Свежо

19.04.201208:19

38 от 100-те най-влиятелни личности в света са жени

Американското списание "Тайм" публикува списък на стоте най-влиятелни личности в света. Списъкът се състои от пет селекции в различни сфери - международни знаменитости, политици, бизнес лидери, спортни звезди и учени. Трийсет и осем от стоте най-влиятелни личности са жени, което е рекорд. Рекорден е и броят на неамериканците -... прочети още »
18.04.201216:21

Най-новото от Maroon 5 ft. Wiz Knalifa

Бандата Maroon 5 пусна официално най-новия си сингъл "Payphone". Парчето, в което се включва и рапъра Wiz Knalifa е водещият сингъл от предстоящия албум "Overexposed". Албумът излиза на 25 юни и ще съдържа 12 песни в стандартно издание и 17 в луксозната си версия. прочети още »
17.04.201217:31

Лора Крофт: "Филмите на ужасите не са това, което бяха"

Оказва се, че филмите на ужасите не са това, което бяха. Говоря за новия филм "Хижа в гората", за който всеки, който вече го е гледал каза, че е голям смях и въобще не е страшен! Мен лично ме е страх дори от плакатите на страшните филми, така че въпреки рецензиите, май ще си остана само с желанието да го гледам. И вариантът... прочети още »
17.04.201213:21

Сериалът с Тодор Колев тръгва от днес

Как се става водещ на сутрешен блок и какви са комичните ситуации, в които се забъркват хората в кадър и зад кадър, ще разберат зрителите на TV7 лично от Тодор Колев. Тази вечер, 17 април от 20:00 ч. е първият епизод на сериала. Комедийният проект "Сутрешен блок" е първият роден сериал, който тръгва в ефира на телевизията.... прочети още »
11.04.201212:47

Jessie J ft. David Guetta - "Laserlight"

Преди броени часове излезе най-новото видео на британката Джеси Джей (Jessie J) "Laserlight". Песента е дело на френския диджей и продуцент Давид Гета (David Guetta), който е забъркал поредната си клубна колаборация с една от най-актуалните певици в момента. "Laserlight" пък е седмият подред сингъл от дебютния албум на... прочети още »
11.04.201212:19

Най-новото видео на Roxette

"It's Possible" е най-новата песен на Roxette от последния им албум "Charm School". Дуото се събра и издаде албума през миналата година, 10 години след "Room Service". "Charm School" е всичко онова, заради което Roxette се превърна в една от най-популярните поп групи - запомнящи се мелодии,... прочети още »
09.04.201214:22

Пак ще гледаме "Господари на ефира"

Популярното шоу "Господари на ефира", което неочаквано изпадна от ефира на Би Ти Ви, ще продължи да се снима. За това гарантира продуцентът Джуди Халваджиян пред в-к "Стандарт". Той отказва повече подробности за причините за разрива с телевизията преди брифинг, който екипът му ще даде в сряда. Новите епизоди засега ще... прочети още »
09.04.201208:52

Обичаите по време на Страстната седмица

От днес започва Страстната седмица или седмицата на страданията - последната от живота на Исус Христос. Според православния календар всеки ден от тази седмица е Велик. През тази седмица Спасителят изкупва човешките грехове чрез жертва - в страдание, болка и любов, и го показва чрез възкресение. На Велики понеделник Исус Христос,... прочети още »
08.04.201223:04

Лора Крофт чака Уди Алън в София

Режисьорът Уди Алън е тръгнал на турне по големите градове на стара Европа и прави филми с все по-млади актриси. Така явно се стреми да разширява и подмладява верните си фенове. След  филма "Вики, Кристина, Барселона” и "Полунощ в Париж”, не направих връзка, че Уди прави почетна обиколка из Европа. Но, когато... прочети още »
05.04.201214:14

Неустоимата страст от Испания ще завладее София тази вечер

На 5 и 6 април българската публика ще има удоволствието за първи път да се наслади на най-грандиозната танцова формация на Испания. Зала 1 на НДК ще бъде разтърсена от 40 виртуозни фламенко танцьори, певци и музиканти и две от най-добрите представления на Националния балет на Испания "Dualia" и "La Leyenda" под... прочети още »
03.04.201209:39

Варна е на 5 място по красавици в световна класация

Морската ни столица Варна се изкачи на престижното пето място в класация  за най-красиви жени в света! Подборът на 10-те града с най-много красавици е съставен от сайта Травълърс Дайджест (Travelers Digest). Челната позиция е за украинската столица Киев, описвана като мястото, на което ще се изумите, че съществуват толкова красиви... прочети още »