Свежо

05.03.201207:47

ПРИОРИН - мечтаната коса от корена до върха

Повече от 50 години Приорин се грижи косата на жената да бъде здрава и красива. Формулата на Приорин е една от първите, създадени с тази цел, която продължава да се развива и през 21-и век. Към доказано работещите ù съставки е добавен Биотин, с който Приорин работи още по-добре. Корените на косата играят основна роля в нейния... прочети още »
04.03.201213:03

Събитията от седмицата в снимки

Актрисата Натали Портман и годеникът й Бенджамин Милпие са сключили таен брак. Повод за клюката от тази седмица станаха издайнически пръстени, с които двамата се появиха на наградите "Оскар". Пръстените много напомнят на брачни халки. Ехото от най-престижната церемония за филмови награди в Холивуд се носеше през цялата седмица.... прочети още »
02.03.201215:42

Провинциалистките правят по-често рисков секс

Момичетата, които се преселват от провинцията в големите градове, са по-безхаберни към темата за безопасния секс. В скорошно проучване е установено, че младите момичета от провинцията, които идват в големия град, е по-вероятно да правят секс с повече от един партньор и без предпазни средства. По време на първата година от висшето си... прочети още »
02.03.201214:12

Дъщерята на Христо Стоичков ще играе себе си в "Стъклен дом"

Дъщерята на футболната легенда Христо Стоичков е най-новият персонаж в популярния сериал "Стъклен дом". Михаела Стоичкова Зрителите ще видят Михаела в предстоящите епизоди на нашумялата сага на bTV, чиито снимки от новия сезон продължават и в момента, пише avtora.com. В поредицата тя ще участва със собственото си име и ще... прочети още »
01.03.201213:58

Водещият Милен Цветков става татко за втори път

Телевизионният водещ Милен Цветков ще става баща за втори път. Това се разбра от самия него в предаването на Гала. "Да, имаме новина", така отговори Милен Цветков тази сутрин на въпроса на водещата дали ще става татко. Поводът беше снимка на приятелка на Милен – Ивета, която Джуджи е открила в интернет. На снимката се... прочети още »
29.02.201216:37

Българските "Женени с деца" се казват семейство Бикови

От март известният американски комедиен сериал "Женени с деца" ще има своя българска версия в ефира на "Нова телевизия", която ще се казва "Женени с деца в България". Еквивалент на семейството на Ал и Пеги Бънди ще бъдат Жоро и Цвети Бикови, съобщиха от телевизията. Авторите обещават семейство Бикови да са... прочети още »
27.02.201216:28

Музиката на "Артистът" излиза на CD и DVD

След наградите Златен Глобус, BAFTA и Сезар за най-добра оригинална музика към филм, саундтракът към филма "Артистът" спечели и Оскар на церемонията, която свърши преди часове в Холивуд. Музиката във филма има изключително важна роля - тя е основен "поддържащ" актьор в сюжета, създадена от Людовик Бурс, който успява да... прочети още »
23.02.201209:20

Ники Кънчев дава 100 хиляди лева от Естония

Нова телевизионна игра с водещ Ники Кънчев ще се завърти в ефира на Нова телевизия през март. Тя се казва "Да ти паднат 100 хиляди" и в нея също като в "Стани богат" участниците ще се борят за парите, като отговарят на въпроси.В играта двойка участници ще получават високата сума още в началото, като за всеки грешен... прочети още »
22.02.201212:28

Женският оргазъм минава на скенер

    Холандски учени решиха да сложат край на лошия навик на жените да се преструват в леглото, съобщава БГНЕС. В помощ на мъжете идва революционен скенер, с който силният пол ще може да проверява дали жената в леглото му наистина получава оргазъм или симулира. Специалистите от университета на Грьонинген изобретили иновативния... прочети още »
21.02.201208:22

Брит радио пусна в ефира си саундтрак на гей порно

Директорите на известно британско радио се изчервиха от срам, след като пуснаха в ефира на медията си пет минути от саундтрака на гей порно. Радио Jazz FM, което се фокусира върху мелодичния лек джаз и блус, погрешно излъчи петминутен запис, звучащ като "живописна размяна на удари между двама безмълвни британци". В отговор на... прочети още »
20.02.201213:59

"Голямата лудница" завладя Рио де Жанейро

Тази нощ световно известният карнавал в Рио де Жанейро, наричан в Бразилия "Голямата лудница", достигна своя апотеоз - дефилетата на школите по самба в Самбодрума. Общо 13 школи показват своите хореография и екстравагантни одежди в рамките на две шествия, които събират повече от 73 000 зрители. На трибуните на Самбодрума, чието... прочети още »