Свежо

19.03.201213:46

Пролетта идва утре в 7 часа и 14 минути

Астрономическата пролет идва на 20 март сутринта в 7 часа и 14 минути. Астрономически пролетта започва с пролетното равноденствие - около 21 март в Северното полукълбо и около 23 септември в Южното. Пролетта завършва с лятното слънцестоене - около 21 юни в Северното полукълбо и 21 декември в Южното полукълбо. Пролетните месеци в Северното... прочети още »
16.03.201213:01

Лора Крофт: "Изхвърляйте старите неща, за да дойдат нови!"

16-ти март е Световен ден на съня. Аз знам няколко неща за съня със сигурност. Хората, които обичат да спят повече са по-намръщени и по-мързеливи от ранобудниците. Колкото по-малко спи човек, толкова по-добре изглежда, а както е известно, сънят спомени не прави. Последното го разбрах от мои приятели. Бях ги поканила на гости и докато съм... прочети още »
14.03.201210:29

Радио FM+ се включва в петото издание на "Часът на земята"

Австралийският топ модел Миранда Кер (Miranda Kerr) за втора поредна година е лице на кампанията "Часът на Земята". Манекенката, която е известна с възгледите си за опазване на околната среда и има собствена линия от биологични козметични продукти, отново ще се включи в инициативата. Красавицата подкрепя каузата да загасим... прочети още »
14.03.201209:23

Без "татенце" в леглото

Палавият език под завивките има потенциала да направи секса много по-хубав, но в същото време неправилните думи могат да развалят всичко. Ето защо сексолози решиха да потърсят границата между горещите мръсни разговори и думите, които никога не трябва да казвате на партньора. Специалистите са установили, че ако езикът ви е прекалено... прочети още »
13.03.201209:15

Тото късметлии раздават милиони на приятели

Британецът Мат Топъм, спечелил 45 млн. паунда от лотарията EuroMillions, подари 1,3 млн. на своя най-добър приятел. 22-годишният декоратор Топъм и съпругата му Кейси Карингтън удариха джакпота през февруари т.г. Веднага след това двамата единодушно решили да дадат част от печалбата на техен общ приятел още от ученическите години. Щедрите... прочети още »
12.03.201212:21

Общият бюджет скарва двойките, защото жените харчат, а мъжете трупат

Мъжете искат повече правомощия над семейния бюджет, показва ново проучване, според което не секса, а парите са в основата на повечето разводи. 93% от мъжете не са съгласни с това как жените им планират семейния бюджет. Само 50 на сто от анкетираните представители на силния пол не са доволни от поведението на съпругите си в леглото. Така... прочети още »
09.03.201211:28

Стефания Колева ще е съпругата в "Женени с деца в България"

Официалното обявяване на имената на родните Ал и Пеги Бънди ще се състои в неделя, когато ще стане ясно точно кои БГ актьори ще се превъплътят във водещите персонажи от родната версия на популярния ситком "Женени с деца". По непотвърдена информация главната женска роля ще бъде поверена на нашумялата с друг роден сериал "Той... прочети още »
08.03.201207:20

Честит 8 март!

Днес е 8 март – Международният ден на жената! Това е празник, който едни тачат, а други - пренебрегват, защото го свързват със социалистическото минало. Празникът произлиза от първия протест на жени работнички в Ню Йорк на 8 март 1857 г. Честването е установено по предложение на Клара Цеткин на Втората международна конференция на... прочети още »
07.03.201212:51

Тиражът на Кънчо е изчерпан

След като образователната брошура с пениса Кънчо от вчера е тема номер едно, от Столичната регионална здравна инспекция дадоха официална информация. Диплянката "Приключенията на Кънчо” е издадена от бившата столична ХЕИ преди повече от 10 години и през 2010 г. от бившата СРИОКОЗ (Столична регионална инспекция за опазване и... прочети още »
06.03.201211:12

Радио FM+ представя Aloe Blacc и "You Make Me Smile"

Уникалният соул изпълнител Алое Блек (Aloe Blacc) пусна видеото на поредния хит от албума "Good Things". "You Make Me Smile" e четвъртият сингъл, след супер успешните "I Need a Dollar",  "Loving You Is Killing Me" и "Green Lights". <br /> прочети още »
05.03.201207:47

ПРИОРИН - мечтаната коса от корена до върха

Повече от 50 години Приорин се грижи косата на жената да бъде здрава и красива. Формулата на Приорин е една от първите, създадени с тази цел, която продължава да се развива и през 21-и век. Към доказано работещите ù съставки е добавен Биотин, с който Приорин работи още по-добре. Корените на косата играят основна роля в нейния... прочети още »