Свежо

20.02.201213:59

"Голямата лудница" завладя Рио де Жанейро

Тази нощ световно известният карнавал в Рио де Жанейро, наричан в Бразилия "Голямата лудница", достигна своя апотеоз - дефилетата на школите по самба в Самбодрума. Общо 13 школи показват своите хореография и екстравагантни одежди в рамките на две шествия, които събират повече от 73 000 зрители. На трибуните на Самбодрума, чието... прочети още »
20.02.201208:49

Първото издание на неделния "Сън" излиза на 26 февруари

Неделното издание на най-продавания британски вестник на Рупърт Мърдок "Сън" ще излезе за пръв път на 26 февруари, съобщи "Нюз интернешънъл". В електронното съобщение, изпратено до служителите на вестника, се казва, че президентът на "Нюз корпорейшън" Рупърт Мърдок ще остане в Лондон, за да присъства на... прочети още »
15.02.201213:25

Готвач стана милионер с редки записи на Joy Division и New Order

Известният готвач от Манчестър Джейми Оливър откри изключително редки записи на пост пънк групата Joy Division и наследницата й New Order, докато ремонтирал мазето на новия си ресторант в града. В момента мястото, което е било част от бивш клон на банка, се е превърнало в своеобразна археологическа площадка, тъй като освен записите на... прочети още »
15.02.201208:22

Мариан Вълев в новия клип на "Остава" - видео

Звездата от "Под прикритие" Мариан Вълев (Куката) е самотен баща в новия клип на "Остава". "Лека нощ" е пилотният сингъл от предстоящия, пети студиен албум на групата. Главните герои във видеото са актьорът Мариан Вълев и малкият Борислав Младенов, познат от късометражния филм "Игра на топчета".... прочети още »
14.02.201208:35

Празнувайте с Радио FM+ и с най-добрата музика за любов!

Днес съвпадат не два, а три празника. Това са църковният празник в чест на Свети Кирил Славянобългарски, Свети Трифон Зарезан по стар стил, който се чества като Ден на лозаря, както и католическия празник на влюбените на името на Свети Валентин, пише dir.bg. Константин Философ, наречен Кирил, е учил в Магнаурската школа в Цариград. Заедно... прочети още »
09.02.201213:55

Катрин Мидълтън изпаднала в депресия

Кейт Мидълтън приема болезнено липсата на своя съпруг Уилям и е изпаднала в депресия. Херцогинята приемала много тежко военното обучение на принца на Фолклендските отрови и буквално изпаднала в депресия. "Катрин няма желание да прави каквото и да било. Дори не си дава труда да го скрие. тя изживява всичко много тежко", издал... прочети още »
07.02.201210:34

Чуй новата Bebé и нейната "K.I.E.R.E.M.E"

Bebé е испанска певица и композитор, активист и бунтар, от Валенсия, Испания. В музиката се прочува с хита си  "Malo" от дебютния й албум  Pafuera telarañas (Out With The Cobwebs), който се бори срещу насилието върху жени. Годината е 2004, а успехът който идва за Bebé е огромен – тя печели... прочети още »
03.02.201211:09

Топ 10 на най-четените статии на FM+ през януари

От днес стартираме нова рубрика за тези, които не искат да пропускат най-горещите новини от света на шоубизнеса, модата и киното по света и у нас. В началото на всеки месец ще подбираме Топ 10 на най-четените публикации на fmplus.net  за предходния месец. Така можете да разгледате накуп всичко най-любопитно, което може и да сте... прочети още »
01.02.201211:44

Червеното вино е полезно и ни прави по-умни - вижте защо

Българската православна църква отбелязва днес Трифоновден. Сред народа той е познат като Трифон Зарезан - празник на виното и лозарите. Това е един от най-веселите празници през годината, когато стопаните подрязват лозята за здраве и берекет. Днес празнуват не само лозарите, но и градинарите и кръчмарите.  По стар стил Свети Трифон е на... прочети още »
29.01.201216:46

Събитията от седмицата в снимки - 22.01 - 29.01

Очите на света през уикенда гледаха към Австралия, където се изиграха финалните мачове на Откритото първенство (Australian Open). С рекорден по продължителността си мач, продължил близо 6 часа, Новак Джокович доказа, че е номер 1 в света. Сърбинът победи с 3 на 2 сета испанеца Рафаел Надал, спечели 2 милиона долара от наградния фонд,... прочети още »
26.01.201211:28

Мъжете оглупяват, докато мислят за жени

Продължителните главоблъсканици на тема жени отслабва интелекта на силния пол, показа проучване на холандски изследователи. Широко разпространеното мнение, че в присъствието на красива жена в стаята мъжете губят ума и дума е абсолютно вярно, а вече има и сериозно научно потвърждение. Оказва се, че умственият капацитет на мъжете отслабва не... прочети още »