Свежо

21.01.201214:11

Световен ден на прегръдката

21 януари е обявен за Световен ден на прегръдката. Той е основан през 1986 година в САЩ от пастора Кевин Заборни, а след това бързо се разпространява по целия свят.  Смята се, че около 21 януари хората се чувстват изчерпани след коледните празници и все още не са се заредили с необходимата енергия за Празника на влюбените - 14... прочети още »
20.01.201207:40

G точката в крайна сметка не съществува

Съществуването на G точката е въпрос, който тревожеше двойките в продължение на десетилетия, а днес учените твърдят, че в крайна сметка подобно нещо може и да не съществува. Сексуалният проблем за нервния геналий в женското влагалище, за който се предполага, че гарантира оргазъм при стимулация, възникна за първи път в западната медицина... прочети още »
18.01.201212:09

Кейти Пери влиза в компютърна игра

Кейти Пери става героиня в компютърната игра "The Sims 3 Showtime", информира Фимейл фърст. Новата версия на популярната игра ще излезе през март. "Много ми харесва това, че можеш да разиграваш различни истории с героите в The Sims – избираш им различни кариери и ги гледаш как успяват”, каза певицата, която от... прочети още »
13.01.201212:40

"Игрите на глада" на Сюзан Колинс е най-продаваната...

Топ 3 на най-продаваните книги в САЩ е зает от трилогията "Игрите на глада" на американската писателка Сюзан Колинс. Класацията се оглавява от първата и едноименна книга, следвана от втората част "Възпламеняване" на второ място и финалната "Сойка-присмехулка" на трета позиция. И трите книги, чието действие... прочети още »
09.01.201215:50

Нов начин да победите стреса с българска рецепта

Между 2 срещи, 4 телефонни разговора и 1 изпуснато такси, продължаваме да се чудим как все още не сме изгубили разсъдъка си. Натовареното ежедневие не ни оставя и миг свободно време, което да отделим на здравето и духа си, а процентът на млади хора, които страдат от сърдечни проблеми нараства непрекъснато. Ето защо се зарадвахме да се... прочети още »
09.01.201210:53

"В метрото без панталони" - снимки и видео

"В метрото без панталони" е традиционна инициатива, която се провежда за 11-а поредна година в Ню Йорк, както и в още 59 града от 27 страни. Стотици хора по цял свят взеха участие в акцията "В метрото без панталони", организирана от група активисти от Improv Everywhere. Организаторите на подобни акции... прочети още »
09.01.201206:35

Кейт Мидълтън навършва 30 години

Днес съпругата на принц Уилям Катрин Мидълтън има рожден ден. Кейт ще отпразнува 30-та си годишнина, а празненството се подготвя от принц Хари и сестрата на Кейт Пипа. Партито ще бъде в стил 80-те години на 20 век, за да се отдаде чест към времената, в които е родена съпругата на Уилям. От Бъкингамския дворец обаче уточниха, че празникът на... прочети още »
08.01.201212:51

Вижте събитията от седмицата в снимки

Актьорът Брад Пит се придвижва с помощта на бастун, след като разкъсал връзки в коляното. Не се съобщава как точно се е случил инцидентът със звездата.  Първо папараци заснеха актьорът да излиза от възстановителен център в LA, а снощи Брад си помагаше с бастуна, докато приемаше специалната награда от председателя на журито на... прочети още »
03.01.201211:20

Водопад, коли за милиони и диаманти избират звездите за подаръци

Холивудската звезда Анджелина Джоли е подарила на партньора си Брад Пит истински водопад в Калифорния, със земята към него. Познавайки любовта на Брад към архитектурата, Анджелина е решила да му направи този необичаен подарък. През 2006 г. двойката е посетила прочутата "Къща над водопада" в щата Пенсилвания, която е построена... прочети още »
27.12.201109:49

Heineken обяви конкурс за нов дизайн на бутилка

Heineken обяви на страницата си във Facebook конкурс за нов дизайн на бутилките на бирената компания. Всеки може да участва в конкурса, като на желаещите е предоставена възможност да си изтеглят софтуер, с помощта на който да разработят дизайна на новата бутилка. Всеки участник може да разработи дизайна на половин бутилка; за останалата... прочети още »
23.12.201113:39

Убийството на Осама, "Окупирай" и социалните мрежи са...

2011 година бе превратна за Световния мир. На 2 май при акция на американската армия в Пакистан, бе съобщено, че е убит ръководителят на световната терористична мрежа Ал Кайда Осама бен Ладен. Това е и най-сензационната новина за американските медии през отминаващата година. През седмицата, след като стана ясно, че Бeн Ладен е убит,... прочети още »