Свежо

30.11.201109:34

Животът на звездите в снимки - Алекс и Момчил

В традиционната ни рубрика "Звездите в снимки" ви представяме звездите на Радио FM+ Алекс и Момчил. Те са млади, усмихнати и актьори по професия. На първо място обаче са радиоводещи, които от 7 сутринта ви будят от ефира на FM+. Момчил Степанов е Мясищев по фамилия , но сами разбирате защо се представя с бащиното си име.Той е на... прочети още »
29.11.201115:06

Тенисист №1 Новак Джокович става екшън актьор

Тенисист номер 1 в света Новак Джокович от снощи е в София, за да участва в снимките на звездния екшън "Непобедимите 2"(The Expendables) Още в първата си вечер, Ноле изненада посетителите в софийско нощно заведение. Охраната допуснала хората в бара да се снимат с Джокович, а пък той се изявил, като изпял две песни на караоке бара.... прочети още »
28.11.201116:44

Виж най-новият клип на Бионсе

Представяме ви най-новото видео на Бионсе (Beyonce) към песента й "Dance For You". Звездата е истинска машина за клипове, тъй като това е четвъртото видео, което се появява, след като през август обяви, че е бременна.  Разбира се, всички клипове са заснети преди да се очертае коремчето на певицата. В новото черно-бяло видео... прочети още »
26.11.201111:18

Събитията от седмицата в снимки

В Сащ започнаха зимните празници. В четвъртък в Ню Йорк с огромен парад, в който най-внушителни бяха огромните балони на най-популярните анимационни герои, бе отбелязан Деня на Благодарността. Мина и "Черният петък" - денят на намаленията преди коледните празници. Властите съобщават за безредици и най-малко 24 смачкани от тълпите... прочети още »
25.11.201116:28

Пиърс Броснан е звездата в мини-сериал по роман на Стивън Кинг

На 11 декември в САЩ започва излъчването на сериал в четири епизода по романа на Сивън Кинг "Bag of Bones". Бестселърът е достигал номер 1 в класацията "The New York Times" за най-продавани книги, а главната роля в сериала е поверена на холивудската звезда Пиърс Броснан (Pierce Brosnan). “Bag of Bones” е... прочети още »
24.11.201107:58

Започва новият сериал "Домашен арест"

Днес bTV пуска новия си сериал "Домашен арест". Ситкомът ще се излъчва всеки четвъртък от 21:00 часа, а почитателите на комедийния жанр ще се забавляват с два епизода от поредицата седмично. Още в първата серия, аудиторията ще се запознае с голямото и весело семейство Коцеви, което се нанася в къщата на тъщата. Колоритният... прочети още »
23.11.201118:11

Денонощен супермаркет Roda радва с намаления

Първият супермаркет Roda отвори врати в сградата на South Mall в Студентски град. До момента веригата беше представена в страната с мегамаркети Roda. Супермаркет Roda работи денонощно. В деня на откриването той изненада приятно своите първи клиенти със специални подаръци. В първите две седмици, до 7 декември, магазинът ще предлага над 30... прочети още »
23.11.201116:51

Актьорско риалити тръгва по TV7

Младите, но достатъчно популярни актьори Лидия Инджова ("Стъклената река") и Иво Аръков ("Кецове") ще са водещи на първото актьорско шоу у нас - Star Machine. Амбициозното реалити стартира по TV7 на 4 декември, като за участие успяха да се преборят общо 15 души в основния отбор и още 9 резерви, които могат да заместят... прочети още »
23.11.201114:51

Стивън Кинг и Харуки Мураками са кандидати за наградата...

Авторите Стивън Кинг (на снимката), Джеймс Фрей и Харуки Мураками са сред номинираните за тазгодишната награда "Неудачен секс в белетристиката" (Bad Sex in Fiction Award), организирана от изданието The Literary Review, предаде Би Би Си. Хорър писателят Кинг е избран заради произведението 11.22.63, в което е включена репликата She... прочети още »
22.11.201115:09

Щастието е само в главите ни

До каква степен можем да се наречем щастливи зависи само и единствено от нагласата, която имаме в главата си, показва изследване на британски психолози. Всеки знае, че щастието прави живота по-приятен и едва ли има  човек на планетата, който да не иска да бъде щастлив? Проучванията дори показват, че доволните хора живеят по-дълго от... прочети още »
21.11.201117:05

100 млн. двойки правят секс всеки ден

Ежедневно на планетата над 100 милиона двойки правят секс, показват проучванията. Над 65 000 двойки правят секс всяка минута, показва статистиката на Световната здравна организация. Данните на учените озадачили и вдъхновили италиански режисьор, който планира да заснеме филм за сексуалните навици и вкусове на различните нации. Лентата ще... прочети още »