Свежо

29.06.201108:37

Монакският княз Албер II се жени за плувкиня

В края на тази седмица княжество Монако най-после ще си има своята нова княгиня, когато южноафриканската плувкиня Чарлийн Уитсток се омъжи за княз Албер II. Русата красавица е известна със социалната си дейност и с желязната си воля. Така че напълно оправдани са очакванията тя да стане поредната княгиня, оставила ясен отпечатък върху... прочети още »
25.06.201110:17

2 години без Майкъл Джексън. Цял уикенд с песните му по FM+

Хиляди почитатели на краля на попа Майкъл Джексън отбелязват втората годишнина от смъртта на звздата днес! Радио FM+ пък посвещава програмата си през почивните дни на незабравимите хитове на Краля! Изминалите две години не позволиха да се разберат повече неща за смъртта на певеца, която предизвика толкова много емоции в целия свят, пише... прочети още »
25.06.201109:10

Днес е световният ден на смърфовете. Спомняте ли си ги?

Днес в цял свят се отбелязва световният ден на смърфовете. Той се чества ежегодно на 25 юни, датата на която е роден техния създател белгиеца Пейо. На този ден всички фенове на смърфовете са поканени да отидат на празненствата, облечени в синьо и бяло, като любимите си герои. Тази година ще бъде направен опит да се постави нов рекорд на... прочети още »
15.06.201108:50

Наблюдаваме пълно лунно затъмнение

Пълно лунно затъмнение ще има на 15-ти срещу 16-ти юни. Затъмнението ще продължи доста дълго, като Луната ще бъде напълно в сянката на Земята за 1 час и 40 минути. Явлението ще може да се наблюдава от Южна Америка, Европа, Източна Африка, Централна Азия, Близкия изток и Западна Австралия. В 21.23 часа ще започне частичното лунно... прочети още »
12.06.201112:19

5 години Mall of Sofia - парти под шапката

Защо под шапката? Принципно защото при повечето хора там все се случва нещо – текат мисли, раждат се идеи и се подвизават нови прически. Много неща ще се случат и под, и около шапката на Mall of Sofia– всичко това, за да отбележим петия ни рожден ден. Ще има очакване, музика, награди и вкусотии. Искаш да участваш и ти? Ето... прочети още »
07.06.201110:35

Германия е "най-незабавната" страна в света

 Германия е "най-незабавната" страна в света, сочи международно проучване сред 30 000 души от 15 страни. Изследването било поръчано от социалната мрежа Badoo.com, чийто говорител Лойд Прайс заяви: "Германците са брилянтни в толкова много неща, включително в правенето на коли и футбола. За съжаление разказването на... прочети още »
07.06.201109:27

Спа уикенд за двама в 5 звезден хотел в Словения от www.roda.bg

Посетителите на сайта на мегамаркети Roda могат да участват от юни до септември месец в игра, необвързана с покупки, за да спечелят спа уикенд за двама в 5 звездния хотел Livada Prestige в Словения. Всички правила на играта и начините за събиране на бонус точки можете да научите на www.roda.bg. Победителят в атрактивната игра ще стане ясен... прочети още »
31.05.201110:40

Закуската е най-важното хранене за деня, показва национално...

Закуската е най-важното хранене за деня. Това показва национално проучване на агенция Ноема, реализирано през м. април 2011 г. То има за цел да установи хранителните навици на населението и в частност - отношението към най-важното според специалистите хранене за деня – закуската. Анкетата включва въпроси като „Закусвате ли... прочети още »
25.05.201108:07

Бойко Борисов вдъхнови поп арт изкуството в България

На 25 май в галерия Human Think ще бъде откриването на първата поп арт изложба, вдъхновена от български политик, съобщиха от галерията. "BG Art Tribute to USA Pop Art. Реквием за един премиер" е заглавието на изложбата. Събитието е провокирано от американската култура и опит в стиловете Pop Art и Street Art. На изложбата ще бъдат... прочети още »
19.05.201112:15

Краят на света идва на 21.10. 2011

Американският проповедник Харолд Къмпинг заяви, че знае точната дата на Деня на страшния съд, съобщават медиите в САЩ. "Тогава, най-накрая на 21 октомври, 2011 г., светът ще бъде напълно унищожен от огън, сяра и болести", заяви Къмпинг. Той аргументира предсказанието си, с оглед на собствени негови изчисления и цитати от Библията.... прочети още »
10.05.201108:14

Кралица Елизабет Втора си поръча iPad

Кралица Елизабет Втора продължава технологичното си обновление и е поръчала на помощниците си да й закупят iPad, пише таблоидът "Сън". Нейно Величество се запалила по таблета, след като видяла как боравят с него внуците й принц Уилям и принц Хари. Тя била запленена от новата технология и удобствата, които тя предлага. Елизабет... прочети още »