Свежо

12.06.201112:19

5 години Mall of Sofia - парти под шапката

Защо под шапката? Принципно защото при повечето хора там все се случва нещо – текат мисли, раждат се идеи и се подвизават нови прически. Много неща ще се случат и под, и около шапката на Mall of Sofia– всичко това, за да отбележим петия ни рожден ден. Ще има очакване, музика, награди и вкусотии. Искаш да участваш и ти? Ето... прочети още »
07.06.201110:35

Германия е "най-незабавната" страна в света

 Германия е "най-незабавната" страна в света, сочи международно проучване сред 30 000 души от 15 страни. Изследването било поръчано от социалната мрежа Badoo.com, чийто говорител Лойд Прайс заяви: "Германците са брилянтни в толкова много неща, включително в правенето на коли и футбола. За съжаление разказването на... прочети още »
07.06.201109:27

Спа уикенд за двама в 5 звезден хотел в Словения от www.roda.bg

Посетителите на сайта на мегамаркети Roda могат да участват от юни до септември месец в игра, необвързана с покупки, за да спечелят спа уикенд за двама в 5 звездния хотел Livada Prestige в Словения. Всички правила на играта и начините за събиране на бонус точки можете да научите на www.roda.bg. Победителят в атрактивната игра ще стане ясен... прочети още »
31.05.201110:40

Закуската е най-важното хранене за деня, показва национално...

Закуската е най-важното хранене за деня. Това показва национално проучване на агенция Ноема, реализирано през м. април 2011 г. То има за цел да установи хранителните навици на населението и в частност - отношението към най-важното според специалистите хранене за деня – закуската. Анкетата включва въпроси като „Закусвате ли... прочети още »
25.05.201108:07

Бойко Борисов вдъхнови поп арт изкуството в България

На 25 май в галерия Human Think ще бъде откриването на първата поп арт изложба, вдъхновена от български политик, съобщиха от галерията. "BG Art Tribute to USA Pop Art. Реквием за един премиер" е заглавието на изложбата. Събитието е провокирано от американската култура и опит в стиловете Pop Art и Street Art. На изложбата ще бъдат... прочети още »
19.05.201112:15

Краят на света идва на 21.10. 2011

Американският проповедник Харолд Къмпинг заяви, че знае точната дата на Деня на страшния съд, съобщават медиите в САЩ. "Тогава, най-накрая на 21 октомври, 2011 г., светът ще бъде напълно унищожен от огън, сяра и болести", заяви Къмпинг. Той аргументира предсказанието си, с оглед на собствени негови изчисления и цитати от Библията.... прочети още »
10.05.201108:14

Кралица Елизабет Втора си поръча iPad

Кралица Елизабет Втора продължава технологичното си обновление и е поръчала на помощниците си да й закупят iPad, пише таблоидът "Сън". Нейно Величество се запалила по таблета, след като видяла как боравят с него внуците й принц Уилям и принц Хари. Тя била запленена от новата технология и удобствата, които тя предлага. Елизабет... прочети още »
04.05.201107:54

Карла Бруни чака близнаци през октомври?

На 43-годишна възраст първата дама на Франция, Карла Бруни, е бременна с близнаци, съобщи в. Daily Telegraph, позовавайки се на сп. Voici. Бившият супермодел и настояща певица е в центъра на вниманието, след като през миналата седмица се появиха слухове в медийното пространство, че очаква първото си дете от френския президент Никола... прочети още »
02.05.201112:25

Принц Уилям се връща в армията преди медения месец

Британската кралска двойка принц Уилям и Кейт Мидълтън, ще отиде на меден месец на Сейшелските острови. Това съобщи вестник "Дейли мейл". Вестникът не дава подробности, но е ясно, че дори Кейт Мидълтън не е наясно с точната дестинация на пътуването. Става дума за вила на Сейшелските острови, която струва 4 000 лири на нощ. Принц... прочети още »
29.04.201114:12

Принц Уилям и Катрин Мидълтън се ожениха

Принц Уилям и Кeйт Мидълтън официално встъпиха в брак.  Двамата се врекоха във вярност в Уестминстърското абатство в присъствието на над 1900 гости. Венчавката беше извършена от архиепископа на Кентърбъри. Младоженката е облечена в консервативна, но елегантна рокля дело на Сара Бъртън, креативен директор на модна къща Алекзандър... прочети още »
29.04.201109:50

Принц Уилям е надеждата на британското кралско семейство

Когато британският принц Уилям мине под венчилото с любимата си от студентските години, светът ще стане свидетел на поредната стъпка към трона на най-големия син на покойната принцеса Даяна. В последните месеци преди сватбата проучвания на Острова показват, че една трета от британското общество предпочита младият принц да наследи Кралицата,... прочети още »