Свежо

08.08.201117:10

Дейвид Бекъм показа дъщеря си

Футболистът Дейвид Бекъм публикува на "Фейсбук" профила си снимка с дъщеря си Харпър Севън. Двойката до този момент е показала новия член на семейството си единствено в социалната мрежа. Четвъртото дете на Бекъм и съпругата му Виктория се роди на 10 юли. Името на дъщеря им идва това на любимата писателка на Виктория Бекъм,... прочети още »
05.08.201111:29

5 август е международен ден на бирата

Истински празник отбелязват на днешния 5 август любителите на бирата. Прохладният августовски петък е датата, на която светът отбелязва Международния ден на пивото. Датата се чества отскоро – от 2007 година, когато в град Санта Круз в Калифорния за първи път е проведено първото честване на светлия за бираджиите празник. На много... прочети още »
04.08.201113:55

Жените заменят мъжете с алкохола

Представителките на нежния пол предпочитат да борят стреса и да се отпускат след тежък работен ден с помощта на алкохолни напитки, а не са мъже, показва анкета на британски специалисти. Жените дават предимство на алкохолното забавление пред сексуалното. Средно шест на всеки десет жени споделят, че алкохолът е най-добрият начин за... прочети още »
03.08.201113:36

Ромка поиска детето й да се казва Оргазъм

Ромка от монтанско село смая акушерките в многопрофилната болница в Монтана. Тя поискала да нарече новороденото си бебе Оргазъм! 18-годишната Павлина Асенова била приета за раждане в петък. Младата майка дала живот на първородния си син в първите часове на събота. Раждането минало нормално, но минути след като бебето проплакало Павлинка... прочети още »
02.08.201115:00

Целувайте се за здраве

Целувката е приятно занимание, но от нея има и доста полезни последствия за нашето. Най-добра в това отношение била френската целувка. По време на този приятен акт се активизира част от главния мозък, която отговаря за удоволствието и насладата. Целувката привежда в действие и 29 мускули на лицето. Както са изяснили учените, хората, които... прочети още »
01.08.201116:01

2500 жени си търсят фермер за мъж

Близо 2500 жени решиха да търсят своята половинка в живота, като кандидатстваха за участие в риалитито "Фермер търси жена". Така внушителният брой претендентки превърна българското издание на предаването в абсолютен рекордьор по предизвикан интерес у дамската аудитория, предаде КРОСС. В сравнение с останалите европейски държави,... прочети още »
29.07.201110:34

Какви качества трябва да притежава жената в леглото?

Мъжете определят сексуалността на жените по различен начин, но има някои "критерии", които всички кандидатки за сърцето му трябва да покриват. 1.Едно момиче трябва да е игриво. Според мъжете трябва да има игриви и забавни жени, които могат да се смеят на самите себе си, без да се страхуват, че това ще развали репутацията... прочети още »
28.07.201108:12

Танго и графити по улиците на Варна

Пред Галерията за модерно изкуство на бул. Княз Борис I във Варна, тази събота ще се носи духа на Буенос Айрес!  От 21.30 часа с иновативен "Tango Street Art" проект, ще бъде представено развитието на Танго и влиянието му върху различни форми на изкуство. Едни от най – добрите танго-танцьори и графити майстори ще... прочети още »
25.07.201112:49

Противозачатъчно за мъже скоро на пазара

Хормонални противозачатъчни таблетки за мъже са на път да се появят на пазара, съобщава  New York Times. Хапчето за мъже ще замени частично необходимостта от употреба на презерватив при сериозна връзка. Противозачатъчното за мъже е разработено на същия принцип като таблетките за жени - въздейства на хормоналните нива, благодарение на... прочети още »
20.07.201108:40

Австралийските ученици с часове по Фейсбук и по Туитър

В близко бъдеще в австралийските училища ще се изучават дисциплините Фейсбук и Туитър Австралийските подрастващи ще учат как да спазват приличие, когато общуват в социалните мрежи, как да не тормозят интернет приятелите си, как да не публикуват в интернет компрометиращи информации или расистки и обидни коментари за техни познати. Идеята е... прочети още »
19.07.201110:24

Най-скъпите градове в света за чужденци

Анголската столица Луанда е най-скъпият град в света за чужденци за втора последователна година, а най-евтино чужденците живеят в Карачи, Пакистан сочи проучване на консултанската компания Мърсър. Най-скъпи за чужденци след Луанда са Токио, столицата на Чад Нджамена, Москва и Женева. Българската столица София е на 169 място от общо 214... прочети още »